Author Topic: Tranzit Urana  (Read 179035 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Tranzit Urana
« Reply #345 on: June 06, 2018, 10:51:45 AM »
Tranzit Urana - me zanimajo izkušnje ob prihodu v 8 hišo. Prihod v 7 hišo preko DSC smo kar dobro oddelali in obdelali ;). Če se lahko navežem nate Sanjalka, prav za eno astro hišo sem zadaj in te dohitevam, včasih se mi zdi, da je moje dogajanje s tem zamikom prav podobno.
Pa dobro bodite  :-*

Hm ne vem kaj posebnega bi napisala za tega t urana, ki hodi po 8. hiši ::)
V tem obdobju sem vzela kredit za nakup stanovanja za sina (t urana je bil ravno takrat eksaktno na n s. vozlu v 8.hiši),
imela nenadne spremembe na službenem področju (uran je vladar 6.hiše)-
pričela delati s terapijami s strankami, ustanovila psihološko astrološko Društvo, pričela s psihološko astrološkimi predavanji-vse je bilo nepričakovano, neplanirano, po trenutnem preblisku...
Potem šokantna zadeva glede dejanj sinove bivše punce-izvedela, ko je bil t uran v 8. hiši zadnjič eksaktno na n saturnu, ki je vladar 5. hiše in sedaj rešujemo zadevo glede stanovanja, za nakup katerega je bil vzet kredit ob t uranu na s.vozel v 8. hiši....
So se pa šokantna, nerazumna (prav uranska) dejanja sinove bivše začela, ko je t uran prvič prišel eksaktno na moj n saturn, le da takrat še nisem vedela v kakšnem obsegu in kakšna dejanja, bili so le neki prebliski, da nekaj ne štima...
« Last Edit: June 06, 2018, 10:53:52 AM by sanjalka »
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #346 on: June 06, 2018, 11:26:48 AM »

Cvetka kaj se je pa tebi dogajalo, ko ti je šel čez DCS in 7 hišo? In ali se mogoče spomniš kaj je bilo ko ti je stopil na venero?
Jane, obdobje prehoda Urana preko Venere je bilo eno najlepših, nobenih skrbi z otroki, dva sta bila pred diplomo, eden še v študiju. Tudi dobro službo sem imela, takrat je bila Slovenija sprejeta v EU, tako da so se še službene težave nekoliko umirile. Pa zakonski stan je bil prav tako v redu. Evo, priklon Uranu za to obdobje, lahko zapišem obdobje prehoda preko celotne 5 hiše. Je vladar 5H.

Jao, Uranov prehod preko DSC je pa naredil popoln razkorak med možem in mano, sicer ne na papirju, v glavi in srcu pa popolno. Pa povsem nenadno, sploh ne vem, kje se je ta zadeva skrivala prej, in odnos po vseh teh letih ni nič boljši.

Je možno, da česa ni opazila že ob prehodu čez venero? Zato sem vprašala, ker venera je le v opoziciji na plutona. Kaj pa je bilo potem ko je šel čez luno?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #347 on: June 06, 2018, 05:02:27 PM »
Da ne boste mislili, da sem zaradi sebe šel gledat... Ne, ne. Moj Firbec je hotel vedet, pa ne zna guglat. ;D 8)
Uran se mi vozi čez 7. hišo. Trenutno je na 1. stopinji. Čez leto bo povozil  :Ve, čez dve leti  :J in čez štiri leta  :So. Čez cca. šest let pa bo prečkal mejo z 8. hišo. Se mi zdi, da bo še zabavno.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #348 on: June 06, 2018, 05:04:52 PM »
Da ne boste mislili, da sem zaradi sebe šel gledat... Ne, ne. Moj Firbec je hotel vedet, pa ne zna guglat. ;D 8)
Uran se mi vozi čez 7. hišo. Trenutno je na 1. stopinji. Čez leto bo povozil  :Ve, čez dve leti  :J in čez štiri leta  :So. Čez cca. šest let pa bo prečkal mejo z 8. hišo. Se mi zdi, da bo še zabavno.

Imaš asc v škorpijonu ali še v tehtnici?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #349 on: June 06, 2018, 05:18:42 PM »

Imaš asc v škorpijonu ali še v tehtnici?

Ravno še v tehtnici na 29°.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #350 on: June 06, 2018, 06:01:08 PM »

Boš poročal, upam :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #351 on: June 06, 2018, 07:23:51 PM »

Boš poročal, upam :D

Ja. Če se mi bo zdelo, da je kaj pomembnega  ;D Trenutno za prehod iz 6. v 7. lahko rečem samo, da se mi je zgodilo, da sem imel že nekaj časa (pol leta, recimo) trenutne firme poln kufer in grem v petek podpisat pogodbo drugam. 18 let staro firmico s 15 zaposlenimi bom zamenjal s tako, ki se je v zadnjih 50 letih razširila na 19 držav in 3000 ljudi.
Imam pa mini željo nekaj sam počet. Drugače odpadejo domači gradbeni plani. Mogoče leta 2022.
« Last Edit: June 06, 2018, 07:26:48 PM by Jernej »

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #352 on: June 06, 2018, 07:51:44 PM »

Cvetka kaj se je pa tebi dogajalo, ko ti je šel čez DCS in 7 hišo? In ali se mogoče spomniš kaj je bilo ko ti je stopil na venero?
Jane, obdobje prehoda Urana preko Venere je bilo eno najlepših, nobenih skrbi z otroki, dva sta bila pred diplomo, eden še v študiju. Tudi dobro službo sem imela, takrat je bila Slovenija sprejeta v EU, tako da so se še službene težave nekoliko umirile. Pa zakonski stan je bil prav tako v redu. Evo, priklon Uranu za to obdobje, lahko zapišem obdobje prehoda preko celotne 5 hiše. Je vladar 5H.

Jao, Uranov prehod preko DSC je pa naredil popoln razkorak med možem in mano, sicer ne na papirju, v glavi in srcu pa popolno. Pa povsem nenadno, sploh ne vem, kje se je ta zadeva skrivala prej, in odnos po vseh teh letih ni nič boljši.

Je možno, da česa ni opazila že ob prehodu čez venero? Zato sem vprašala, ker venera je le v opoziciji na plutona. Kaj pa je bilo potem ko je šel čez luno?
Prehod čez Luno je bil pa zaznamovan s službenimi zadevami, prevzem firme se je realiziral, in v letih 2009-2012, ko sem zaključila s službo, se je v službi prav masaker delal. V tem obdobju ni bilo prav nič sledi o kakšnih težavah doma, še prav veliko podpore sem bila deležna. Prav prehod Urana čez DSC je bil pa začetek krize.
Pa hvala ti za komentar in tvoje videnje možnosti. :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #353 on: June 06, 2018, 09:37:37 PM »
Tranzit Urana - me zanimajo izkušnje ob prihodu v 8 hišo. Prihod v 7 hišo preko DSC smo kar dobro oddelali in obdelali ;). Če se lahko navežem nate Sanjalka, prav za eno astro hišo sem zadaj in te dohitevam, včasih se mi zdi, da je moje dogajanje s tem zamikom prav podobno.

Hm ne vem kaj posebnega bi napisala za tega t urana, ki hodi po 8. hiši ::)
V tem obdobju sem vzela kredit za nakup stanovanja za sina (t urana je bil ravno takrat eksaktno na n s. vozlu v 8.hiši),
imela nenadne spremembe na službenem področju (uran je vladar 6.hiše)-
pričela delati s terapijami s strankami, ustanovila psihološko astrološko Društvo, pričela s psihološko astrološkimi predavanji-vse je bilo nepričakovano, neplanirano, po trenutnem preblisku...
Potem šokantna zadeva glede dejanj sinove bivše punce-izvedela, ko je bil t uran v 8. hiši zadnjič eksaktno na n saturnu, ki je vladar 5. hiše in sedaj rešujemo zadevo glede stanovanja, za nakup katerega je bil vzet kredit ob t uranu na s.vozel v 8. hiši....
So se pa šokantna, nerazumna (prav uranska) dejanja sinove bivše začela, ko je t uran prvič prišel eksaktno na moj n saturn, le da takrat še nisem vedela v kakšnem obsegu in kakšna dejanja, bili so le neki prebliski, da nekaj ne štima...
Sanjalka hvala. To pomeni, da so se v dogajanje vključile tudi vsebine 8 hiše.
Predvsem prehod Urana preko P planetov in potem NMarsa bo vsekakor pri meni prinašal spremembe. Dobro bodi.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #354 on: June 08, 2018, 04:15:30 PM »
Kura, kk se vsi spoznate na svoje karte... 8) Jz znam prebrat samo to, da imam Urana v Devici v 8. hiši.... ??? Se moram na kaj pripravit? Sem pa nekako okrog tega Urana začela prejemat zanimiva sporočila, ki so mi kazale podobe bika v različnih oblikah. :o

tranzitnega imas v cetrti hisi :P

Hvala Jane.  8)

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #355 on: June 19, 2018, 11:24:20 AM »

Men gre v 7 hiso. Se ze 'veselim'. Drzte pesti. Se retrogradno se mi obrne in me uzge se enkrat aprila. Super fino fajn.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #356 on: July 17, 2018, 08:26:26 AM »
Pred časom sem ugotavljala, da se je  :U polovični povratek v zadnjih desetletjih premaknil na višjo starost. Generacija mojih staršev ga je imela nekje od 38. do 42. leta, danes je, kar sem ugotovila iz kart, nekje okoli 44. ali 45. leta. Moja teorija je, da je to zaradi načina življenja in daljše življenjske dobe ljudi.
Potem sem pa naletela na karto, kjer je ta tranzit že mimo, oseba je bila stara 41 let, ko se je dogajal, zdaj jih šteje 45. Sicer gre za razliko nekaj let, a menim, da obstaja nek trend, pravilo. Je možno, da t.i. kriza srednjih let nastopi bolj zgodaj pri tistih, ki so določene korake v življenju naredili prej - npr. prej imeli otroke, se prej osamosvojili ...?

Komentar?
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #357 on: July 17, 2018, 10:09:49 AM »
Si morda pogledala, če je bil  :U v tisti karti, kjer je bil povratek bolj zgoden, R?
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #358 on: August 02, 2018, 04:53:50 PM »
Pred časom sem ugotavljala, da se je  :U polovični povratek v zadnjih desetletjih premaknil na višjo starost. Generacija mojih staršev ga je imela nekje od 38. do 42. leta, danes je, kar sem ugotovila iz kart, nekje okoli 44. ali 45. leta. Moja teorija je, da je to zaradi načina življenja in daljše življenjske dobe ljudi.
Potem sem pa naletela na karto, kjer je ta tranzit že mimo, oseba je bila stara 41 let, ko se je dogajal, zdaj jih šteje 45. Sicer gre za razliko nekaj let, a menim, da obstaja nek trend, pravilo. Je možno, da t.i. kriza srednjih let nastopi bolj zgodaj pri tistih, ki so določene korake v življenju naredili prej - npr. prej imeli otroke, se prej osamosvojili ...?

Komentar?

ja tudi pluton je bil tako, naše babice so ga imele pri 50-tih - plutonov kvadrat zdaj ga imamo pa okrog 40-tega, jaz še pred 40-tim npr. Starost se spet povišuje in bodo tisti rojeni 2010 ga doživeli pri 61-tih recimo. Nisem nikoli razsikovala čemu je to tako, vendar bi rekla, da je to planet ki potrebuje recimo veliko časa da prepotuje cel zodiak. 240 letm v tem času je seveda odvisno kdaj je retrograden in koliko časa. In potem pač odvisno kdaj se rodiš. Če si živ v njegovem retro obdobju bo prišel kasneje na ta aspekt...moje razmišljanje.

Moja astro karta

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #359 on: October 11, 2018, 10:41:59 AM »
Pozdravljeni,

evo to je moj prvi komentar na forumu, čeprav ga skrivaj berem že nekaj let.  ;D

Tako, da če dovolite, bi se kar vključila v debato, čeprav je moje znanje astrologije še bolj osnovno.

Torej pri meni  :U vstopa v osmo hišo, ki je v  :B, v njej pa imam stelij  :So :Lu :Ve.... Po mojem bo kar pestro in me že kar skrbi, kako bom vse to preživela. Najprej bo na moji luni, oz. je že bil, pa je sedaj retro.

Kaj mi bo prinesel ta tranzit nimam pojma, a se ga prej bojim, kot pa veselim.  :o

Lahko pa poročam o tem, kako je vplival na mojo sedmo hišo. Z vstopom v 7. hišo sem naenkrat spoznala fanta (vodnarja btw  ::)) in celotna zveza je bila nekako pod tem vplivom - skupaj, narazen. Kot vožnja z vlakom smrti - enkrat popolnoma zaljubljena, drugič bi se ubila. No in v 2015 mi je uspelo to zvezo tudi zaključit (malo preden, se je uran poslovil od moje 7. hiše).

Aha, pa vesela bom, če mi kdo svetuje, kako dodam karto v podpis.  :-*