O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Kavina usedlina II

<< < (4/19) > >>

ArOla:

Eno vprašanje: pijete vsi kavo z dodatkom ali brez kakršnihkoli dodatkov...? Ampak to mislim tisto, ki potem 'šlogate' iz nje? Po priporočilu naj bi morali za 'šloganje' piti kavo brez dodatkov kot so smetana, saladkor, mleko...

taja6:
pravijo res, da naj bi bila kava, iz katere se potem bere brez dodatkov kot so mleko, smetana...jaz se tega ne držim...razen stepena smetana res skazi sliko tako da nje ne uporabljam, kadar gledam v kavo ( tekočo smetano, kavo, sladkor pa DA ). Se mi zdi, da je tudi tu tako...delaj vse po svojem občutku in naj te pravila , prepričanja drugih ne ovirajo oz. omejujejo pri tem.

Pozdravček, Taja

ArOla:

No jaz jo pijem brez vseh dodatkov... ameriški znanstveniki pa priporočajo piti 2skodelici turške kave na dan brez dodatkov saj naj bi preprečili, za kar 40% srčnega infarkta pri ženskah... zanimivo kajne :D

mavrica:
zanimivo...jaz pijem sicer grenko kavo, mora pa bit šćepec sladkorja ko se kuha, ker se kava drugače "izluži". Kuhana čisto brez meni ni dobra  ;D

Andres:

--- Quote from: mavrica on June 24, 2008, 12:15:05 PM ---zanimivo...jaz pijem sicer grenko kavo, mora pa bit šćepec sladkorja ko se kuha, ker se kava drugače "izluži". Kuhana čisto brez meni ni dobra  ;D

--- End quote ---

Glede na to, da pijeva enako pripravljeno kavo te bržkone lahko povabim v prihodnje an eno. Lokacija po dogovoru. :D

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version