Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov foruma--drugi del

<< < (33/82) > >>

apemaya:

--- Quote from: Tea on March 19, 2008, 03:03:29 PM ---Apemaya težko da bi v letošnjem letu dobila tisto, kar ti je res namenjeno v življenju. Seveda ne pravim, da službe ne bo. v tvojem življenju se vse spreminja in ko boš opravili z notranjimi spremembami, boš točno tudi vedela kaj bi počela v življenju in tista stvar, glej bo v tistem trenu pred tabo.
Ampak planetki in seveda ti, morate najprej opraviti določeno pot.

--- End quote ---

uffa :-\

Jih bom malo brcnila, da malo pospesijo. :D  Mah saj vem, vse ob svojem casu- samo jaz sem ze nestrpna 8)

hvala ;)

Princes:
Imam eno specifično vprašanje in sicer kateri aspekti oz. pokazatelji v natalnem horoskopu nakazujejo, da nekdo dela samostojno - da je sam sebi delodajalec.

Tea:
Uh, težko vprašanje, ker je toliko možnosti.

V glavnem celotna karta mora bit v znamenju človeka, ki je samosvoj, samostojen, težko prenaša nad seboj avtoriteto, ker je v nekem smislu sam avtoriteta itd.......
Saj veš, gre pa potem seveda tudi zato ali je firma velika, majhna, za dejavnost itd....

Ponavadi to ocenjujemo, ko imamo karto pred seboj, ko nekako že vemo za smer interesov itd.... 

Princes:
Tea, lep prosim, poglej mojo karto.
Ne vem, nekaj se mi mota po glavi glede samostojne poti en dan. Glede na to, da imam ASC kozorog in MC škorpjon, vladar 6. hiše v 4. hiši, mi nekaj pravi, da se lahko moje vsakdanje delo izvaja od doma.

Tea:
Seveda lahko. Mogoče boš zbrala več poguma, ko bo P Merkur prilezel v Leva in T Jupiter na AS.  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version