Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov foruma--drugi del
Azra:
Nisem si mogla pomagat, bom pac malo zamudila. ;D
http://shrani.si/?2g/7f/S5xNwp1/2/astro245gr03ap200848hp65.gif
Upam, da je vse ok. Sem kaj pozabila pri karti?
Neskoncno hvala :-* sem dolzna kavic do konca leta.
Amfitrita:
oj, Tea!
s pomočjo informacij na tvoji spletni strani, sem končno dokončala moj prvi korak k razumevanju moje natalne karte. zdaj bom naredila samo nekaj povzetkov, da vidim, če sem prav delala.... (občasno sem si v dnevih, ko sem imela kakno urco časa, izpisovala pomembne stvari), pa nekaj sem si izpisala iz knjige Velika ola astrologije
1.hia: strelec (asc): naj bi zelo hitro razumela, da mi ivljenje daje ogromno monosti za akcijo, okroa me veliko zanimivih stvari.
Jupiter, vladar prve hie je v znamenju dvojčkov, ki predstavljajo ivahnost, prilagodljivost, monogostranskost, iznajdljivost, komunikativnost, radovednost, povrnost in eljo po spremembah.
Do sedaj, mislim, da vse dri. Zdaj pa mi Tea prosim povej, če sem raziskovala v pravo smer, potem piem dalje...
Hvala :-*
Tea:
Kot sem nekako že videla, tebi se bo nebo zjasnilo Azra
Nimam tukaj efemerid, pa boš sama pogledala. Nekaj težavic ti bo povzročil T Saturn v kvadratu na P sonce in vozel .... ampak če se prav spomnim bo na 5°in 6°res samo še en prehod in to v direktnem gibanju, torej bo hitro šlo vse mimo.
Preveri samo, če ni istočasno t Jupitra v kvadratu na merkuja, ki je dispozitor zgoraj omenjega kvadrata.
Mislim da bo takrat pluton še v petšestinu /150°/ na p venero in istočasno tudi T neptun v kvadratu na luno
če je tako /bom preverila jutri/, potem bi znalo biti res kaj s tvojo nosečnostjo, jajčniki, dojkami, maternico ....... nekaj pač kar ti ne bo preveč všeč.
Ampak kot sem rekla, bom še preverila, poleg tega pa ti tudi natančno napisala kdaj bo vse mimo. Mislim, po spominu da nekje v septembru.
Tea:
--- Quote from: Amfitrita on April 08, 2008, 08:31:49 PM ---oj, Tea!
s pomočjo informacij na tvoji spletni strani, sem končno dokončala moj prvi korak k razumevanju moje natalne karte. zdaj bom naredila samo nekaj povzetkov, da vidim, če sem prav delala.... (občasno sem si v dnevih, ko sem imela kakšno urco časa, izpisovala pomembne stvari), pa nekaj sem si izpisala iz knjige Velika šola astrologije
1.hiša: strelec (asc): naj bi zelo hitro razumela, da mi življenje daje ogromno možnosti za akcijo, okroža me veliko zanimivih stvari.
Jupiter, vladar prve hiše je v znamenju dvojčkov, ki predstavljajo živahnost, prilagodljivost, monogostranskost, iznajdljivost, komunikativnost, radovednost, površnost in željo po spremembah.
Do sedaj, mislim, da vse drži. Zdaj pa mi Tea prosim povej, če sem raziskovala v pravo smer, potem pišem dalje...
Hvala :-*
--- End quote ---
čisto v pravo. Vse pohvale. Sedaj samo še preveri hišo v kateri je jupiter in jo vključi v interpretacijo. Kajti tvoj AS - torej ti ... boš neposredno povezana z področjem, kjer je tvoj vladar horoskopa.
še veliko uspešnega učenja ti želim
Azra:
Hvala.
:-* :-* :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version