Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov foruma--drugi del

<< < (49/82) > >>

Tea:

--- Quote from: Azra on May 26, 2008, 02:13:39 PM ---Sem rahlo nerazumljivo napisala.  ::)
Torej ...
Sem brskala po astro.com.
Torej, ce gremo na:

1. More free Horoscope
2. Extended Chart Selection
3. Methods: Persona chart (cisto odspodaj)

Imamo "persona planets" in so vsi ti na razpolago ... Luna, Sonce, Lilith itd. Potem se nam za vsakega posameznega (ce oznacimo) izrise drugacna karta. In pa tudi dolocen datum (pri vsakem planetu drugacen).

--- End quote ---

To je tehnika, ko sonce postaviš na stopinjo tistega planeta in pogledaš odnose med planeti v taki situaciji.

Azra:
O.k.
Hvala Tea.

Andres:
Gledam karte nekaterih od vas in pa tistih, ki jih imam dodane v astro.com. Zadnje čase sem bolj pozoren na tranzitnega Plutona in kot opažam, kar mnogim tačas prečka čez kakšen planet.
Iza pravi, da ga ima ona na Luni kot jaz, našel sem še eno deklico, ki ga ima tudi vendar ne občuti nič takega, razen tega da bo šla njena mama na lažjo operacijo.  Sicer pa tačas ona nima nekih posebnih znakov tega prečkanja na osebnem nivoju. Morda še sledijo saj
Mogoče pa pomaga, ker ima natalni Pluton na R in se tako niti vsega ne zaveda.  Kaj še bo, bom naslednja leta opazoval, saj punca ima v 12. hiši v Kozorogu, Urana, Saturna, Neptuna, Marsa in kot rečeno Luno na katero ji je pred kratkim vstopil tranzitni Pluton.

Andres

Andres:
A bom kaj spal al samo karte obračal??  Nocoj sem našel neko posebno zanimivost, ki ne vem če se odraža pri vseh, ali pa samo pri tistih ki jih imam jaz dodane v astro.  Če recimo dve karti skupaj sestavim vidim, da je vedno kakšen ali več planetov, ki sta v obeh kartah eden na drugem, torej se lepo pokrivata. In me zanima če je to naraven pojav, ali pa imam ravno jaz take ljudi pri meni notri v astro.com. :) Upam, da ni vprašanje preveč bukovo.

Tako je recimo Tein Vertex in moj Uran s Plutonom postavljen skoraj na isto točko. Da je mera še bolj polna je Tejin Jupiter in moj Vertex spet v isti poziciji.  Nič čudnega, če (vsaj meni ustreza) da me tule poučuje o takih uranskih stvareh kot je astrologija.

Andres

Tea:
Oh Andres, midva imava kar nekaj povezav

1. AS in DS imava zamenjano /kadar imamo kotne točke v taki poziciji to kaže na dolgoročno druženje z nekom/
    - torej se zelo zrcaliva

napišem nekaj aspektov, kar pa še zdaleč ni vse pri neki sinastriji

2. Tvoje Sonce /12 h/ je v kvadratu na tisti moj stelij Neptun,sonce,merkur /to pade v tvojo 4 hišo/,
    - no imamo dve karmične hiše
    - imamo hišo korenin
    - imamo dva sonca /zna bit da po moški strani vlečeva karmo/

Tvoje Sonce je tudi v trigonu na mojo Venero .. hehe v 5 hišo /bi znala bit še kakšna ljubimca  ;) :o
    če ne bi tvoj stelij Uran, Pluton, Venera bil s mojo venero v kvadratu, pa če tvoj Mars ne bi kvadriral moje      Lilith v raku
/Vsekakor pa je nekaj od tega v preteklem življenju bilo, ker je tvoj stelij uran pluton venera na mojem S vozlu./

ampak po drugi strani tudi v sekstilu z mojim Marsom v tvojo 11 hišo
    - ker je Venera v vsakem slučaju benefik in njenih kvadratov ne upoštevamo kot trde kvadrate, pač pa le
     kot nekaj elektrike se tole označuje kot pozitivno, poleg tega pa so dispozicije odlične

- torej dispozitor tvoje venere je Merkur /ki je na mojem Uranu/ - energije ki so uranske so nama dobro
    znane in lahko se pogovarjava o nenavadnih stvareh in tudi o učenju astrologije

- tvoj merkur je tudi v trigonu na moj jupiter v tvojo 5 hišo /moj jupiter je v moji 11 hiši/ torej je
     sodelovanje v skupinah, na forumu, učenje in širjenje znanja nama dobro znano in znava odlično sodelovati
     No moj Jupiter je obenem tudi dispozitor moje Venere

3. Tvoja Luna je direkcion na mojem Jupitru, poleg je tudi tvoja točka sreče ........ itd.....

4. Pa tvoj Vx in moj Saturn ... pa opozicija na moj Mars

no pa še kaj

tole samo tako malo za približno pokušino kako se dela sinastrija

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version