Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov foruma--drugi del

<< < (50/82) > >>

Andres:
244 on: Today at 06:55:05 »

Zanimivo sem tole tu iz tvojega zgornjega posta, Tea.

Andres

Andres:

--- Quote ---    Tvoje Sonce je tudi v trigonu na mojo Venero .. hehe v 5 hišo /bi znala bit še kakšna ljubimca   
    če ne bi tvoj stelij Uran, Pluton, Venera bil s mojo venero v kvadratu, pa če tvoj Mars ne bi kvadriral moje      Lilith v raku
/Vsekakor pa je nekaj od tega v preteklem življenju bilo, ker je tvoj stelij uran pluton venera na mojem S vozlu./

--- End quote ---

Vidim da si precej izčrpno napisala Tea.  Glede na zgornji odstavek sem pripravljen iti s teboj na kakšne hippnotične preteklo življenske akrobacije.  Morda si pa kdaj za to res čas vzameva.

Meni manjka še veliko znanja, da bi vse to našel, saj na kvdrate in trikotnike ter ostalo se nekako ne oziroma. Mogoče kdaj. Ali pač v naslednjem življenju ko bova verjetno spet imela isto postavitev kot v zgornjem citatu.

Andres

Andres:

--- Quote ---    - tvoj merkur je tudi v trigonu na moj jupiter v tvojo 5 hišo /moj jupiter je v moji 11 hiši/ torej je
     sodelovanje v skupinah, na forumu, učenje in širjenje znanja nama dobro znano in znava odlično sodelovati
     No moj Jupiter je obenem tudi dispozitor moje Venere
--- End quote ---

Iz gole radovednosti bi bil pripravljen tudi pogledati tvojo in mojo karto ter s tem v povezavi karto foruma.  Mogoče pride spet kaj podobnega ven. 
In vsi vemo, da nas vsak forum ne potegne, medtem, ko iz tega se izspisati ne mislim, sem pa to po treh postih pred nekaj dnevi storil pri sorodnem kjer opevajo ljubezen.  No, zdaj me pa še pobrisati nočejo kot uporabnika. Humm.  :o

Andres

Andres:
Imam posebno, verjetno čudno vprašanje.  V nekaj dneh se mi bo Mars premaknil  v natalno sonce in potem 15. junija pride še na ascendent.  Ugibam kaj to lahko pomeni.  Morda večji poslovni uspeh z moško osebo, verjetno pa tudi psihično izmučenost. S tem je celo lahko sklenjen prvi krog. Morda prvi krog dogovorov ali kaj podobnega.
Potem okrog 1. julija pride ta Mars na natalni Merkur, ki je pri meni R.  Morda to pomeni bolj agresivno dogovarjanje, ki bodo zdaj na eni točki meni v prid, drugič spet meni v slabost.  ;D

Opažam tudi, da ima Merkur vedno neko retrogardno pozicijo in se tako sprehaja do mojega natalnega Jupitra, ki je menim dobro položen z Marsom.   Tako se bo Merkur srečal z Jupitrom 6. julija na Bushev rojstni dan in pospešil delo ki sem ga najbolj poglobljeno delal od 6. maja do nekako 22. maja. Lahko pa da take sploh ne bo nič plodno, ker planeti Uran, Neptun, Jupiter in Pluton bodo R, povrhu vsega pa se bo še R Pluton premaknil v zanemenje Strelca, kjer že nekaj mesecev ni bil.

No, glede na to, so našteti planeti v R, bi lahko uresničil mojo željo povezano z aviacijo in turizmom, ki je med drugim tudi nenavaden.

Andres

Tea:

--- Quote from: Andres on June 01, 2008, 04:45:34 AM ---Imam posebno, verjetno čudno vprašanje.  V nekaj dneh se mi bo Mars premaknil  v natalno sonce in potem 15. junija pride še na ascendent.  Ugibam kaj to lahko pomeni.  Morda večji poslovni uspeh z moško osebo, verjetno pa tudi psihično izmučenost. S tem je celo lahko sklenjen prvi krog. Morda prvi krog dogovorov ali kaj podobnega.
Potem okrog 1. julija pride ta Mars na natalni Merkur, ki je pri meni R.  Morda to pomeni bolj agresivno dogovarjanje, ki bodo zdaj na eni točki meni v prid, drugič spet meni v slabost.  ;D

--- End quote ---

Vsekakor je ta Mars pri tebi zelo pomemben. Ponavadi ko preide Sonce ali AS in se premakne v prvo hišo se vsedemo za volan svojega vozila in nas kaj dosti ne briga kakšne so zahteve drugih. Šofiramo v novo smer in v točno določen cilj, ki smo si ga v tistem trenutku postavili.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version