Author Topic: Angeli in barve  (Read 51414 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline klarus

• Mojster
Re: Angeli in barve
« Reply #60 on: March 12, 2008, 09:37:30 AM »
Ljudje z modrimi očmi so povezani z elementom zraka in z lahkoto komunicirajo z angeli in nezemeljskimi bitji.
Modrooki ljudje so bolj nagnjeni k zamislim in intelektualnim zadevam (element zraka je povezan z intelektom).

Ljudje z zelenimi očmi so povezani z vodo, lahko navezujejo stike z ribami, morskimi sesalci, morskimi deklicami.
Zelenooki ljudje so bolj čustveni, velikokrat imajo rdeče, rjavo-rdečkaste lase. (element vode je povezan s čustvi)
zanimivo tole.....hec je to, da mam modre oči...ampak se vseen najdem v opisu ljudi z zelenimi očmi....
men ej vodni element veliko bol blizu, kot zrak..čeprav mi tudi zrak ni tuj :D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #61 on: March 12, 2008, 11:11:32 AM »
ooo,

zelo fajn tema pri angelčkih  ;)...Mene pa zanima kako je recimo z rjavo barvo?? Mi imamo rjavo sedežno  ::)
Jaz načeloma čez zimo kar dosti čnine nosim - črn plašč, črni škornji...ostala oblačila so različne barve...samo je v zimskem času več temnih tonov, razen kakšni šali ipd.

LP, S :)

Saj ni panike.
Gre zato, da nisi skoz v črnini! SAMO ČRNA JE NEGATIVNA. Recimo lahko ima nekdo "za pogrebe" temno, temno modro", ki iz daleč zgleda kot črna. Je že zelo v redu.
Kot navajm v prešnjem postu se te zadeve rešujeo s procenti - kombinacija črne+????. Vendar v čim manjši meri.
Sam imam teže, ko priodeš v trgovino je na kašni bundi kašen črn trakec, na čevljih, črn konec, vezalke  ali podobno.

Pri barvi je samo to, da vsak barva vsebuje vibracijo, ki jo oddaja. In tako ko smo oblečeni, ne da samo vpijamo vibracije, jih tudi oddajamo skozi obleko "iz obleke".

Barve so kot hrana, razvnovrstno moramo jesti, tako je dobro, oblačiti se tudi raznovrstno. Pač življenjsko.

Sicer pa vsaka barva kaj pomeni in je pa že veliko napisanega. Saj to sovspada z barvo rož, ki pomenijo to in to itd.

Vse ima smisel in je povezano

:)

Tar_Mar

Offline klarus

• Mojster
« Reply #62 on: March 12, 2008, 11:53:41 AM »
če se v črno oblečem, je to takrat ko se počutim ranljivo..pa še to v kombinaciji z rdečo barvo
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline klarus

• Mojster
« Reply #63 on: March 12, 2008, 03:41:24 PM »
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #64 on: June 03, 2008, 08:53:30 AM »
vsak dobi točno takšne očke kot mu pašejo  :D

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #65 on: June 03, 2008, 10:33:39 AM »
Modre oci me nikoli niso ganile. Raje kaksne "bizantinske"  :D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #66 on: June 03, 2008, 10:40:43 AM »
 ;D ja, bizantinske, prepočasne  ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #67 on: June 03, 2008, 11:03:56 AM »
;D ja, bizantinske, prepočasne  ;D

Pocasno sarmantne  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
« Reply #68 on: July 09, 2008, 04:54:09 PM »

A ostale žarke boš vpisla z naslednjim mesecem naprej...?

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #69 on: January 04, 2009, 06:13:30 PM »
Srebrni žarek

je žarek ženske (jin) energije, ki mehča in sprošča.
Povezan je z nadangelom Aurielom in angeli meseca (lune).
Pomaga nam, da se vidimo v drugačni luči, osvetljuje in odraža energijo ki pomirja, mehko energijo.
Pomaga nam uravnotežiti tekočine v telesu in delovanje organov, ki so povezani z njimi, kot tudi ženske hormone.
Ta žarek vlada ženski, desni strani možganov.
Pomaga nam uporabljati intuicijo in analizirati svoja čustva in instinkte.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #70 on: January 05, 2009, 01:23:09 PM »
No sem malo pozno prebrala tole črno debato in mi je zdaj čisto jasno zakaj me tako zelo odbija pohištvo, ki ga imamo v hodniku. Seveda je črno, staro že 20+ let. Bo zamenjano (to govorim že lep čas) ob prvi možni priliki. Kuhinja je bila črno-bela, pa sem jo prebarvala v rumeno-modro :)
Sama sicer nosim črn plašč, čevlje in torbice imam v tej barvi. Razlog je predvsem praktične narave, namreč črno lahko "oblečem" na jeans ali pa na elegantne hlače, povsod dobro zgleda. Tudi moja edina "gala" obleka je črna. Vendar je zanimivo to, da nimam spodnjega perila v črni, majice (sploh če se skrivajo pod puloverjem) so pisane. Prav tako ne premorem črnih nogavic ;D

Tar_mar, uapm, da kmaulu napišeš tudi na temo usnja, ki ga omenjaš, ker poznam kar nekaj ljudi, ki so udobne sedežne iz blaga zamenjali s tistimi iz usnja, ampak ne samo v črni barvi, temveč tudi v rumeni, rdeči.

O usnju OK, vendar je tudi kruta o usnju.

Takole je.

Vsako živo bitje imam vibracijo življenja. Pri naslini smrti in drugi seveda ustavimo "ZAJEZIMO" vibracijo strahu, ki jo vsaka, žival bitje, človek čuti, tudi rastline, ko jih utrgamo, (Eksperimet Delphas) kosimo itd. Te vibracije oziroma v stiku z temi vibracijami je oseba, ki nosi kožo te živali.
Si predtavljaš kako se neka žival trese, ko ve kaj se bo z njo zgodilo.
Vsak čuti v naprej smrt. O term drugič.
Veš pisati o tem je že težko.

Veš to je tudi v mesu, ki ga jeste in tako vnašaš te vibracije vase. Iz duhovnega aspekta je to nedopustno. 

Ko ponosno nekdo nosi kožno jakno, dama nosi drago torbico, razni pasovi, moški žerski itd. vpija te negativne vibracije, ki razdiralno vplivajo.
Razne kože v dnevnih sobah na steni ali na tleh, razne trofeje, invetar itd ..... Neumnost, da je ni večje
Vse to premostimo z molitvijo in drugimi meditativnimi tehnikami vendar brez kož.
Vsem pozitivne vibracije

Tar_Mar

Tukaj se absolutno strinjam. Ne nosim krzna (pravzaprav se trudim osvestit čimveč ljudi na kakšen način se le to pridobiva), čevlji so (če je le možno) iz umetnega usnja, prav tako torbe, pasovi... Vedno, ko me kdo sprašuje okoli tega lepo povem, da mrličev res ne želim nosit ;)
Sem že nekaj časa vegetarjanka, le jajca in mlečni izdelki so še na mojem jedilniku (pa še tu pazim, da kupujem jajca iz pašne reje ne iz baterijske). Tudi rib ne jem, saj so ravno tako živa bitja, ki ob ulovu umirajo dolgo in na krut način.

Bi pa dodala še to... Ne gre samo za negativno energijo ob smrti. Gre tudi za življenje, ki ga "živijo" živali gojene za meso. Mislim, da bi si moral vsak mesojedec ogledati posnetke iz teh tovarn mesa. Življenje (če se mu lahko tako reče) na toliko prostora, da se uboga bitja komaj uležejo, neoskrbovani tumorji, rane, kanibalizem med rastlinojedimi, zaposleni se fizično znašajo nad njimi,... Film Earthlings kar dobro (morda še vedno malce olepšano) prikaže situacijo.
Živalice so moja šibka točka ang:

lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #71 on: January 10, 2009, 09:19:37 PM »
kaj pa pomeni zlata barva ? čist zlata ?  ??? :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #72 on: January 10, 2009, 10:41:08 PM »
Zlato-bela barva je značilna za Kreatorja vsega, kar je. Drugače pa je tukaj še razlaga, kaj predstavlja rumeni in zlati žarek, ki je povezan z delom na tretji čakri:

Rumeni in zlati žarek - sončni pletež
Žarek mentalne jasnosti, energizira in podpira širitev. Stimulira mentalno jasnost in jasno opazovanje. Je žarek sončnosti, radosti. Zlat žarek je ojačana verzija rumenega žarka. Je močen transformator energij. Zlati energetski dež odnaša vse staro, razstruplja in čisti, ima izjemno močne zdravilne sposobnosti. Rumen in zlat žarek aktivirata samozavest ter notranjo moč.

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #73 on: January 11, 2009, 12:01:56 AM »
Zlati žarek

je žarek moške (jang) energije, energije moči.
Povezan je z energijo Sonca  in angeli sonca.
Sonce ima pozitiven psihološki učinek na nas, počutimo se srečne, pozitivno smo naravnani.
Med drugim nam pomaga, da se ubranimo napadov zunanjih parazitskih energij, nas zaščiti.
Ta žarek vlada moški, levi strani možganov.
Pomaga nam pri logičnem in analitičnem razmišljanju, procesiranju.

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #74 on: January 11, 2009, 11:03:24 AM »
kateremu angelu pa pripada ta barva ? to mi jasno ;)