Author Topic: Hotel Spletni simbol  (Read 75628 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Hotel Spletni simbol
« on: October 03, 2006, 11:59:47 PM »
Mnogim med vami, pravzaprav vsem, ki ste bili aktivni tudi na starem Spletnem simbolu, je znana dejavnost  našega hotela.  Pravzaprav gre tu za virtualni hotel za katerega nebi želel, da bi šel v pozabo.  Trenutno nas je aktivnih nekaj iz starega personala.  Naj tu naštejem Hišnika, ki je rad žarnice menjal :), Tejo, Regino, Animo. Pravzaprav sem zaradi pomladanskega tresenja tudi pozabil točne funkcije članov.  Vem le, da sem še vedno Portir, upam, da bo Hišnik prevzel nazaj svojo vlogo, kot bi rad da se oglasijo še ostali.

Torej. Hotel Spletni simbol na tem mestu razpisuje prosta delavna mesta.

Natakarice in natakarjev, skupno 4 osebe.
Odgovorni za stike z javnostjo.
Prortijeva maserka.
Zdravniška pomoč= 2 osebi, doktor in med. sestra.
Seveda hotel ne deluje brez čistilk. Toda glede na razmerje med spoloma 1:3,7 bi tudi brez njih šlo. 
Hišnik. Midva pa ne bova sesalec za sabo vlekla:)  ......... Rajši pred sabo.

V okviru hotela bi resnično rad oblikoval tudi neke vrste naše ogledalo. Lahko ga imenujemo Na Hišnikovi tapeti. Mesto torej, kjer bi se zbirale karikature personala in dogodkov, času primerno. Slednjega, čas torej, že živimo, je pa pred nami še več kot toliko lepega in pa tudi slabšega, zato naj nam bo prostor Na Hišnikovi tapeti kot neke vrste optimizem.

Skratka.  Portir ponovno pregleduje hotel Spletni simbol. Nekaj odvrženih torb, 41 gostov se skriva, kriki iz ene sobe v pritličju, voham tudi parfum Selene, ki je v prejšnjem hotelu skrbela za redni pregled moje prostate.  Skratka Portir kot kaže je eden redkih, ki drži gor fasado hotela. In pa svojo osebno seveda. :)

Vaš Portir:  Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Hotel Spletni simbol
« Reply #1 on: October 04, 2006, 12:25:57 AM »
Ojjjeeej, Andres. Žalostno, ampak resnično. Očitno si pozabil, da sem bila od pamtiveka portirjeva osebna negovalka. Torej tvoja.  ;D
Tega mesta ne odstopim, pa pika. 8)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #2 on: October 04, 2006, 12:31:26 AM »
Regina.  Preveč menjav je bilo v zadnjem času.  Ostala boš moja osebna negovalka. Samo rit mi prosim na miru pusti. To najbolj Seleni zaupam.  Ima prakso, kar ne morem trditi za tebe.  Lahko pa da ti bom sčasoma tudi prostatne zadeve zaupal.

Andres
« Last Edit: October 04, 2006, 01:21:44 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #3 on: October 04, 2006, 12:33:47 AM »
Nič bat, Andres. Jaz imam druge načrte  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #4 on: October 04, 2006, 12:35:26 AM »
Če so takšni kot moji potem sem lahko naravnost vesel.  Merim na vročo škorpijonko. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline hišnik

• Uporabnik
  • **
« Reply #5 on: October 04, 2006, 07:31:26 AM »
No, naj še sam napišem nekaj besed. Zelo sem vesel prenovitve tega našega hotela, kjer smo preživeli čudovite urice. Lepo je da se je tako spet pojavil Portir ki je skrbel, da so bile vedno vse "ovce na broju"  Tudi Hišnik mora bit v tako velikem objektu kot je ta prenovljeni hotel. To vlogo sprejemam zelo odgovorno in obljubim, da bom skrbel za vzdrževnje in vsa tekoča opravila znotraj hotela in izven njega. Bližajo se mrzli dnevi, pa zima in treba bo naštelati radiatorje v vaših sobah, pa še marsikaj drugega tudi. To sem počel tudi v prejšnem starem hotelu. Zanimivo pri tem pa je, da so se radiatorji vedno pokvarili enim in istim gostom...neverjetno ! Spomnim se primera,(gostja bi rada bila neimenovana),  ko je bilo treba naštelati anteno za TV. Zanimivo pri tem pa je, da sem šele zjutraj opazil, da sploh nima televizije....
Torej, dragi moji, Portir je objavil prosta delovna mesta v hotelu, treba se bo malo zagrebsti zanje. Regina je to že storila, vredna je posnemanja.
Da ne pozabim, rad bi poudaril, da je stari hotel posloval likvidno, to pa samo zato, ker se je delo plačevalo v naturalijah. Tako bo tudi po novem.

Seveda pa vse kar se bo dogajalo v hotelu in zaradi njega, se bo znašlo na moji tapeti, oz. paleti, ki jo že skrbno pripravljam. Naši stari znanci, gostje dobro vedo, kaj mislim...

Torej pričakujemo prve uslužbence...
« Last Edit: October 04, 2006, 07:35:39 AM by hišnik »
Kar danes lahko storiš...lahko tudi jutri...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #6 on: October 04, 2006, 08:25:27 AM »
Prav lepo je videti, da bo naš Hotel spet obratoval in da se končno lahko vrnemo v službe.
O delovnem mestu moram pa še razmislit. Konec koncev je prav, da tudi malo zamenjam  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #7 on: October 04, 2006, 02:20:46 PM »
Izredno sem vesel, da se personal našega hotel sestavlja nazaj v obliko kakor je bila začrtana predhodno. Prav fino no. Skratka, biti "na broju" je malo preveč  službeno vojaška zadeva, a je Hišnik poudaril, da plačilo gre izključno v narturalijah zato problema ni.  Kajpak je moja recepcija hotle Spletni simbol že odprta, pričakal sem vas v starem usnjenem naslanjaču, zato je tačas vrsta na vas.

Vaš Portir
Moja astro karta

9ZK število 858

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #8 on: October 04, 2006, 02:28:11 PM »
Kot Portir sem opazil naslednjo pomanjkljivost trenutno evidentiranega razmerja med spoloma  1:3,7. Pač skoraj polovica naših hotelskih gostov v profilu nima označenega spola, kar kvari sestavo in evidenčno številko.  Iz tega razloga se kaj hitro lahko zgodi, da Hišnik pride popraviti radiator v napačno sobo zato dragi člani in gostje hotela Spletni simbol. V profilu si uredite spol. 
Vaš Portir.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #9 on: October 05, 2006, 09:25:42 AM »
Ups, sem videla, da sem se v narobčnem topicu prijavila za delovno mesto.  ::)
www.Astro-Star.net

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #10 on: October 05, 2006, 09:49:10 AM »
Torej, dragi portir.
Nekako sem upala, seveda zgolj na tihem, da bom po dolgoletnih izkušnjah v Hotelu le malo napredovala. Namreč skrbeti samo za tvojo rit in prostato mi ne predstavlja več dovolj velikega izziva. Sem človek, ki nenehno potrebuje dogajanje, razvijanje, napredovanje. Ko nekaj obvladaš in postane samo še rutina, to ni zame. Lahko se pa zmeniva, da tvoje organe masiram samo še honorarno. Za stalno zaposlitev pa si želim malo večje odgovornosti in pestrosti. In zakaj bi svoje izkušnje delila le s tabo, ko pa je še toliko pomoči potrebnih.... ;D
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #11 on: October 05, 2006, 01:46:04 PM »

Jaz bi pa prevzel menzo,da bi komu kdaj kaj prismodil.

Offline hišnik

• Uporabnik
  • **
« Reply #12 on: October 05, 2006, 02:27:20 PM »

Jaz bi pa prevzel menzo,da bi komu kdaj kaj prismodil.
Lepo, da si se javil laomin. Treba se bo umaknit na posvet. Portir bo s komisijo za delovna razmerja objavil rezultate ki bodo doseženi na podlagi tvoje ponudbe.
Verjetno bi bilo dobro še prej zaposliti kakšnega zdravnika, da bo saniral naše želodčne težave, ki bi utegnile nastati po zaužitju tvoje  prismojene hrane.
O rešitvi tvoje prošnje boš pravočasno obveščen.
Kar danes lahko storiš...lahko tudi jutri...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #13 on: October 05, 2006, 03:15:50 PM »
Mjami, hitro naj komisija stakne glave. Jaz sem lačna  :P

www.Astro-Star.net

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #14 on: October 05, 2006, 05:29:15 PM »
Torej, dragi portir.
Nekako sem upala, seveda zgolj na tihem, da bom po dolgoletnih izkušnjah v Hotelu le malo napredovala. Namreč skrbeti samo za tvojo rit in prostato mi ne predstavlja več dovolj velikega izziva. Sem človek, ki nenehno potrebuje dogajanje, razvijanje, napredovanje. Ko nekaj obvladaš in postane samo še rutina, to ni zame. Lahko se pa zmeniva, da tvoje organe masiram samo še honorarno. Za stalno zaposlitev pa si želim malo večje odgovornosti in pestrosti. In zakaj bi svoje izkušnje delila le s tabo, ko pa je še toliko pomoči potrebnih.... ;D

Selena. Tvojih prstov ne zamenjam niti za svoje, kaj šele za prste katere druge. Od moje riti te torej ne pustim, četudi bi želela delati le honorarno.   Seveda pa ti je za  bolj  dinamično delo v hotelu na voljo cela paleta  dodatnih del.  Pač, padla si  sem v pravem času zato imaš relativno  široko izbiro palete.

Andres
« Last Edit: October 06, 2006, 01:26:21 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858