Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Hotel Spletni simbol

(1/62) > >>

Andres:
Mnogim med vami, pravzaprav vsem, ki ste bili aktivni tudi na starem Spletnem simbolu, je znana dejavnost  našega hotela.  Pravzaprav gre tu za virtualni hotel za katerega nebi želel, da bi šel v pozabo.  Trenutno nas je aktivnih nekaj iz starega personala.  Naj tu naštejem Hišnika, ki je rad žarnice menjal :), Tejo, Regino, Animo. Pravzaprav sem zaradi pomladanskega tresenja tudi pozabil točne funkcije članov.  Vem le, da sem še vedno Portir, upam, da bo Hišnik prevzel nazaj svojo vlogo, kot bi rad da se oglasijo še ostali.

Torej. Hotel Spletni simbol na tem mestu razpisuje prosta delavna mesta.

Natakarice in natakarjev, skupno 4 osebe.
Odgovorni za stike z javnostjo.
Prortijeva maserka.
Zdravniška pomoč= 2 osebi, doktor in med. sestra.
Seveda hotel ne deluje brez čistilk. Toda glede na razmerje med spoloma 1:3,7 bi tudi brez njih šlo. 
Hišnik. Midva pa ne bova sesalec za sabo vlekla:)  ......... Rajši pred sabo.

V okviru hotela bi resnično rad oblikoval tudi neke vrste naše ogledalo. Lahko ga imenujemo Na Hišnikovi tapeti. Mesto torej, kjer bi se zbirale karikature personala in dogodkov, času primerno. Slednjega, čas torej, že živimo, je pa pred nami še več kot toliko lepega in pa tudi slabšega, zato naj nam bo prostor Na Hišnikovi tapeti kot neke vrste optimizem.

Skratka.  Portir ponovno pregleduje hotel Spletni simbol. Nekaj odvrženih torb, 41 gostov se skriva, kriki iz ene sobe v pritličju, voham tudi parfum Selene, ki je v prejšnjem hotelu skrbela za redni pregled moje prostate.  Skratka Portir kot kaže je eden redkih, ki drži gor fasado hotela. In pa svojo osebno seveda. :)

Vaš Portir:  Andres

Regina:
Ojjjeeej, Andres. Žalostno, ampak resnično. Očitno si pozabil, da sem bila od pamtiveka portirjeva osebna negovalka. Torej tvoja.  ;D
Tega mesta ne odstopim, pa pika. 8)

Andres:
Regina.  Preveč menjav je bilo v zadnjem času.  Ostala boš moja osebna negovalka. Samo rit mi prosim na miru pusti. To najbolj Seleni zaupam.  Ima prakso, kar ne morem trditi za tebe.  Lahko pa da ti bom sčasoma tudi prostatne zadeve zaupal.

Andres

Regina:
Nič bat, Andres. Jaz imam druge načrte  ;D

Andres:
Če so takšni kot moji potem sem lahko naravnost vesel.  Merim na vročo škorpijonko. :)

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version