Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Hotel Spletni simbol

<< < (3/62) > >>

Selena:
Torej, dragi portir.
Nekako sem upala, seveda zgolj na tihem, da bom po dolgoletnih izkušnjah v Hotelu le malo napredovala. Namreč skrbeti samo za tvojo rit in prostato mi ne predstavlja več dovolj velikega izziva. Sem človek, ki nenehno potrebuje dogajanje, razvijanje, napredovanje. Ko nekaj obvladaš in postane samo še rutina, to ni zame. Lahko se pa zmeniva, da tvoje organe masiram samo še honorarno. Za stalno zaposlitev pa si želim malo večje odgovornosti in pestrosti. In zakaj bi svoje izkušnje delila le s tabo, ko pa je še toliko pomoči potrebnih.... ;D

laomin:

Jaz bi pa prevzel menzo,da bi komu kdaj kaj prismodil.

hišnik:

--- Quote from: laomin on October 05, 2006, 01:46:04 PM ---
Jaz bi pa prevzel menzo,da bi komu kdaj kaj prismodil.

--- End quote ---
Lepo, da si se javil laomin. Treba se bo umaknit na posvet. Portir bo s komisijo za delovna razmerja objavil rezultate ki bodo doseženi na podlagi tvoje ponudbe.
Verjetno bi bilo dobro še prej zaposliti kakšnega zdravnika, da bo saniral naše želodčne težave, ki bi utegnile nastati po zaužitju tvoje  prismojene hrane.
O rešitvi tvoje prošnje boš pravočasno obveščen.

Tea:
Mjami, hitro naj komisija stakne glave. Jaz sem lačna  :P

Andres:

--- Quote from: Selena on October 05, 2006, 09:49:10 AM ---Torej, dragi portir.
Nekako sem upala, seveda zgolj na tihem, da bom po dolgoletnih izkušnjah v Hotelu le malo napredovala. Namreč skrbeti samo za tvojo rit in prostato mi ne predstavlja več dovolj velikega izziva. Sem človek, ki nenehno potrebuje dogajanje, razvijanje, napredovanje. Ko nekaj obvladaš in postane samo še rutina, to ni zame. Lahko se pa zmeniva, da tvoje organe masiram samo še honorarno. Za stalno zaposlitev pa si želim malo večje odgovornosti in pestrosti. In zakaj bi svoje izkušnje delila le s tabo, ko pa je še toliko pomoči potrebnih.... ;D

--- End quote ---

Selena. Tvojih prstov ne zamenjam niti za svoje, kaj šele za prste katere druge. Od moje riti te torej ne pustim, četudi bi želela delati le honorarno.   Seveda pa ti je za  bolj  dinamično delo v hotelu na voljo cela paleta  dodatnih del.  Pač, padla si  sem v pravem času zato imaš relativno  široko izbiro palete.

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version