Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Hotel Spletni simbol
laomin:
bom tako zakamufliral,da bodo šele v drugem življenju omenjal nekakšne kanalizacijske efekte.
Tea:
Hura Laomina za glavnega kuharja.
tar_mar:
Tar_Mar
Hotelski cvetličar
Jaz imam med drugim rad rože.
Potrudil bi se, da bi bilo v hotelu primerno dekorativno cvetje na mizah in v sobah.
Seveda ne poznam latinskih imen cvetja. "Poznam pa nekaj rožic"
Tar_mar
hišnik:
Zelo zanimiva ponudba Tar_Mar. V ta starem hotelu se ne spomnim, da bi imeli cvetličarja, če pa smo ga imeli, naj me kdo popravi. No če ne veš latinskih imen za rožice, bomo malo skozi prste pogledali. Upam, da ne bodo predebeli.
Tvojo prošnjo, kot vse druge, bo pregledala posebna komisija za delovna razmerja, ki jo vodi naš Portir.
Tudi sam poznam nekaj "rožic" ki že krasijo naš hotel.
Andres:
Zelo sem vesel, da se tukajšnji člani ne potegujejo za najvišja delovna mesta. Cofka recimo, vidim da bo prijela za metlo, Selena ne bo popolnoma opustila riti, Laomin gre za kuharja, Tar_Maru diši cvetličarstvo. Kakor koli obrnem, personal se polni opažam, zato velja na tem mestu zapisati kdo vse sestavlja hotel Spletni simbol.
Selena-Psihologinja
Jane-Striptizeta
Darja-Maserka
Poptnik-DJ hotela Spletni simbol
Helena-Barsko delo-mešanje koktejlov
Anima-Kuhinjska pomočnica
Tea-Sobarica
Tejka-Čistilka
Laomin-Kuhar
Tar_Mar-hotelski Cvetličar
Regina.-Portirjeva osebna negovalka
Travica-Perica in likarica
Tar_Mar-Hotelski cvetličar
Hišnik-Hišnik, se ve
Andres-Portir
Naj našim članom ob tem, lahko se izrazim jubileju, čestitam za novo službo v okviru hotela Spletni simbol.
Razpis prostih delovnih mest še ni končan utegne pa se zgoditi, da čez čas pride še kdo, ki je bil prej aktiven, a bo njegovo delovno mesto prevzeto. Hmm. Nenazadnje je tako tudi prav, večina namreč ve, da Spletni simbol stoji na novo.
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version