Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Hotel Spletni simbol
hišnik:
No, naj še sam napišem nekaj besed. Zelo sem vesel prenovitve tega našega hotela, kjer smo preživeli čudovite urice. Lepo je da se je tako spet pojavil Portir ki je skrbel, da so bile vedno vse "ovce na broju" Tudi Hišnik mora bit v tako velikem objektu kot je ta prenovljeni hotel. To vlogo sprejemam zelo odgovorno in obljubim, da bom skrbel za vzdrževnje in vsa tekoča opravila znotraj hotela in izven njega. Bližajo se mrzli dnevi, pa zima in treba bo naštelati radiatorje v vaših sobah, pa še marsikaj drugega tudi. To sem počel tudi v prejšnem starem hotelu. Zanimivo pri tem pa je, da so se radiatorji vedno pokvarili enim in istim gostom...neverjetno ! Spomnim se primera,(gostja bi rada bila neimenovana), ko je bilo treba naštelati anteno za TV. Zanimivo pri tem pa je, da sem šele zjutraj opazil, da sploh nima televizije....
Torej, dragi moji, Portir je objavil prosta delovna mesta v hotelu, treba se bo malo zagrebsti zanje. Regina je to že storila, vredna je posnemanja.
Da ne pozabim, rad bi poudaril, da je stari hotel posloval likvidno, to pa samo zato, ker se je delo plačevalo v naturalijah. Tako bo tudi po novem.
Seveda pa vse kar se bo dogajalo v hotelu in zaradi njega, se bo znašlo na moji tapeti, oz. paleti, ki jo že skrbno pripravljam. Naši stari znanci, gostje dobro vedo, kaj mislim...
Torej pričakujemo prve uslužbence...
Tea:
Prav lepo je videti, da bo naš Hotel spet obratoval in da se končno lahko vrnemo v službe.
O delovnem mestu moram pa še razmislit. Konec koncev je prav, da tudi malo zamenjam ;D
Andres:
Izredno sem vesel, da se personal našega hotel sestavlja nazaj v obliko kakor je bila začrtana predhodno. Prav fino no. Skratka, biti "na broju" je malo preveč službeno vojaška zadeva, a je Hišnik poudaril, da plačilo gre izključno v narturalijah zato problema ni. Kajpak je moja recepcija hotle Spletni simbol že odprta, pričakal sem vas v starem usnjenem naslanjaču, zato je tačas vrsta na vas.
Vaš Portir
Andres:
Kot Portir sem opazil naslednjo pomanjkljivost trenutno evidentiranega razmerja med spoloma 1:3,7. Pač skoraj polovica naših hotelskih gostov v profilu nima označenega spola, kar kvari sestavo in evidenčno številko. Iz tega razloga se kaj hitro lahko zgodi, da Hišnik pride popraviti radiator v napačno sobo zato dragi člani in gostje hotela Spletni simbol. V profilu si uredite spol.
Vaš Portir.
Andres
Tea:
Ups, sem videla, da sem se v narobčnem topicu prijavila za delovno mesto. ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version