PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Hišnik, saj gre za erotično masažo vendar. Ergo, miza mora biti na oreng.
Quote from: Andres on January 13, 2007, 02:21:02 PMTar mar. Saj še za malarja nimamo. Bo pa nekoč prišla tudi Mona liza. Četudi v virtualni obliki kot gost ali kot osebje našega hotela. AndresTale je pa huda, Andres, Hišnik se trudi in mala, po pa tole. V dokaz pošiljam fotografijo Fjolce, da se motiš...
Tar mar. Saj še za malarja nimamo. Bo pa nekoč prišla tudi Mona liza. Četudi v virtualni obliki kot gost ali kot osebje našega hotela. Andres
Joj koliko stvari se dela za mojim hrbtom. Sicer pa Tar mar, če si sobo tako lepo opremil niti ni čudno, da je od zadnič dalje namenjena za erotično masažo. Si ti naslednji na vrsti, za Heleno torej? Škoda, ker Helena še ni dala konkretnega podatka o tem kako je bilo. Andres
Me veseli, da imaš že v startu oči odprte. Da se splača si kaj hitro ugotovila, saj plačilo kot smo že večkrat napisali je v naturalijah. Tvoj portir:Andres
Tar Mar ... ti si prava rožca tega našga hotela ... Vse ženske znaš tako lepo popedenat in potroštat
Quote from: Tea on January 17, 2007, 09:41:12 PMTar Mar ... ti si prava rožca tega našga hotela ... Vse ženske znaš tako lepo popedenat in potroštatSaj mogoče bi vedel še kaj drugega....."odvisno od situacije" - veš nekako vem samo še stvari za katere se ne hodi na fax, ker se mi več ne da študirat.Bolj se nagibam zadnje čase "k poklicnim dejanostim" iz teh "učenosti" grem počasi "ven" - ker mi "bolj malo koristijo". Tudi nimam učenega pristopa oz. znanstvenega pri nekaterih zadevah.Po domače - kot domač hruh, ali domača klobasa itd. TAr_MAr