Saj mogoče bi vedel še kaj drugega....."odvisno od situacije" - veš nekako vem samo še stvari za katere se ne hodi na fax, ker se mi več ne da študirat.
Bolj se nagibam zadnje čase "k poklicnim dejanostim" iz teh "učenosti" grem počasi "ven" - ker mi "bolj malo koristijo". Tudi nimam učenega pristopa oz. znanstvenega pri nekaterih zadevah.
Po domače - kot domač hruh, ali domača klobasa itd.

TAr_MAr
[/quote]
Pravilno Tar Mar. Ivan Mohorič mi je nekoč rekel, da je navaden človek, če želim drugače, kmet. Torej s kmečko pametjo in logiko. In Ivana Mohoriča pozna cela Slovenija, kot pa vem nima nobenega faxa. Naš novi maser erotične masaže je prišel s priučenim znanjem in takoj vrsto naredil v hotelu. Walt Disney kot pomnim ni imel nobene šole in nenazadnje Tito je bil kovač.
Ti očitno delaš nekaj za kar faksa niti ne rabiš. In tako mora ostati naprej menim.
Andres
[/quote]
Seveda
Cvetličar v hotelu ne rabi visoke izobrazbe za "določena dela". Se ti ne zdi. Torej ustrači pa le znam določenim v hotelu brez "faxsa"
(kaj pa ne vem, me bo milim pa še kdo podučil,.....) vedno sprejmem dobre učne tratmane
TAr_Mar