Author Topic: Hotel Spletni simbol  (Read 75676 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
Re: Hotel Spletni simbol
« Reply #270 on: January 21, 2007, 04:34:26 PM »

Saj mogoče bi vedel še kaj drugega....."odvisno od situacije" - veš nekako vem samo še stvari za katere se ne hodi na fax, ker se mi več ne da študirat.

Bolj se nagibam zadnje čase "k poklicnim dejanostim" iz teh "učenosti" grem počasi "ven" - ker mi "bolj malo koristijo". Tudi nimam učenega pristopa oz. znanstvenega pri nekaterih zadevah.

Po domače - kot domač hruh, ali domača klobasa itd. :-* ;) ;D :P :)

TAr_MAr
[/quote]

Pravilno Tar Mar.   Ivan Mohorič mi je nekoč rekel, da je navaden človek, če želim drugače, kmet. Torej s kmečko pametjo in logiko.  In Ivana Mohoriča pozna cela Slovenija, kot pa vem nima nobenega faxa.  Naš novi maser erotične masaže je prišel s priučenim znanjem in takoj vrsto naredil v hotelu.  Walt Disney kot pomnim ni imel nobene šole in nenazadnje Tito je bil kovač.
Ti očitno delaš nekaj za kar faksa niti ne rabiš. In tako mora ostati naprej menim.

Andres
[/quote]

Seveda

Cvetličar v hotelu ne rabi visoke izobrazbe za "določena dela". Se ti ne zdi. Torej ustrači pa le znam določenim v hotelu brez "faxsa"

(kaj pa ne vem, me bo milim pa še kdo podučil,.....) vedno sprejmem dobre učne tratmane

TAr_Mar
« Last Edit: January 21, 2007, 05:35:08 PM by Andres »

Offline Audee

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #271 on: January 25, 2007, 10:26:32 PM »
Kdo je Ivan Mohorič ::)

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #272 on: January 25, 2007, 10:38:00 PM »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #273 on: January 28, 2007, 11:30:12 PM »
Opazam, da so nasi usluzbenci (se) brez plavega v casu, ko je portir na krajsem dopustu.  Odlocil sem se obiskati severni del nasega planeta kamor zaradi ekoloske krize na svetu ze plujejo  ledene kocke iz severnega pola. Ce kaksno taksno ledeno plosco vidim, vam bom tudi link s sliko podal.  Me veseli, da ste pri nas vsi tako ekolosko ozavesceni. Predvsem s tem mislim na vrtnarja in cistilki, saj noben od njih ne uporablja kemicnih spojin.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #274 on: January 31, 2007, 06:11:50 PM »
če bo šlo naprej kot gre, znajo ledene plošče pripluti tudi
v naše morje. ;)

Zakaj nas nič več,nobena stvar,ne preseneča? Celo ledene plošče,ne.
Smo zares tako otopeli ali  pa smo se vdali v usodo in samo čakamo? :'(

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #275 on: February 01, 2007, 01:39:13 PM »
. Predvsem s tem mislim na vrtnarja in cistilki, saj noben od njih ne uporablja kemicnih spojin.   

Andres
[/quote]

Ja res. Radi mene in čistilke ne bi bolo potrebno sprejemati zakona v parlamentu o strupih v prosti prodaji, ker jih sploh ne rabim, ki je bil sprejet per par dnevi.

Sem namreč "sam strup" za določene rožce.

:D ;) :-*

Tar_Mar

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #276 on: February 02, 2007, 10:26:52 PM »

Saj mogoče bi vedel še kaj drugega....."odvisno od situacije" - veš nekako vem samo še stvari za katere se ne hodi na fax, ker se mi več ne da študirat.

Bolj se nagibam zadnje čase "k poklicnim dejanostim" iz teh "učenosti" grem počasi "ven" - ker mi "bolj malo koristijo". Tudi nimam učenega pristopa oz. znanstvenega pri nekaterih zadevah.

Po domače - kot domač hruh, ali domača klobasa itd. :-* ;) ;D :P :)

TAr_MAr

Pravilno Tar Mar.   Ivan Mohorič mi je nekoč rekel, da je navaden človek, če želim drugače, kmet. Torej s kmečko pametjo in logiko.  In Ivana Mohoriča pozna cela Slovenija, kot pa vem nima nobenega faxa.  Naš novi maser erotične masaže je prišel s priučenim znanjem in takoj vrsto naredil v hotelu.  Walt Disney kot pomnim ni imel nobene šole in nenazadnje Tito je bil kovač.
Ti očitno delaš nekaj za kar faksa niti ne rabiš. In tako mora ostati naprej menim.

Andres
[/quote]

Pozdravček...me nekaj časa ni blo tle,pa vidim ,da imam pomoč...zdaj bom bolj pogosto tu.

Lepo se imejte,D ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #277 on: February 03, 2007, 12:53:01 AM »
Kar nekaj osebja je še, ki se je nenadoma izgubil, ravno to pa velja tudi za tebe.  Me veseli, da nisi popolnoma opustila masiranja v našem hotelu, priznati pa moraš, da bo zato tudi plača nekoliko nižja. ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #278 on: February 03, 2007, 11:36:02 AM »
Kar nekaj osebja je še, ki se je nenadoma izgubil, ravno to pa velja tudi za tebe.  Me veseli, da nisi popolnoma opustila masiranja v našem hotelu, priznati pa moraš, da bo zato tudi plača nekoliko nižja. ;D

Andres

Andres....primeni so bile tehnične težave poglavitni vzrok ,da nisem bila tle...zdaj vse deluje

Darja

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #279 on: February 03, 2007, 02:00:55 PM »
Uh. Tehnične težave so zoprna stvar pristanem na to, da dobiš regularno plačo, za izplačilo nadur pa boš morala najti tehnološkega serviserja :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #280 on: February 05, 2007, 12:46:15 PM »
Andres....primeni so bile tehnične težave poglavitni vzrok ,da nisem bila tle...zdaj vse deluje

Darja
[/quote]

E evo en šopek "zimski aranžma"  na tvojo mizo da bo "masernica" lepšega videza.

TAr_MAr

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #281 on: February 05, 2007, 01:35:04 PM »
Hvala Tar_Mar...kako si ti prijazen,pravi gentelmen ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #282 on: February 09, 2007, 03:28:50 AM »
Nekaj časa je minilo odkar smo se tu oglasili.  Očitno je da nas vežejo druge obveznosti, brez dvoma pa ob opazovanju z druge strani, ravno v tem času vidi, da je forum pravzaprav živ.  Ko se nekaj dobrega dogaja smo tu vsi in se obnašamo četudi kot otroci, v slabših časih se kot opažam tudi forum odziva enako. Torej slabše kot smo ga navajeni.

Čistilke namreč nisem videl že kar nekaj časa, ker pa je bila pred dnevi naša kelnerca kar dolgo vidno opazovana v hotelu, me ob tem celo skrbi, če vas le ni večina pobegnila k njej na bar.  Ravno tako bi rad sliišal še od katere kako je bilo na erotični masaži pri našem novem maserju Luxury. Ker se tačas vse dela več ali manj na koži :), pustimo tehnološke stvari za nekaj časa na miru. No, čas bo še tudi za menjavo rožic v restavraciji, pečic, žarnic, toda verjamem, da obema, Hišniku kot Tar Maru, bolj kot ne, ta trenutek, oziroma do nadaljnega ustreza počitek. 

Vaš portir:  Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #283 on: February 09, 2007, 05:06:18 PM »

kaj vem Andres,v SLO je ne pohodu,precej huda,gripa.Morda je čistilka od prehudih prepihov,zbolela.Luxory-ja boli roka in ne more gnesti kot bi želel,v kuhinji
se je vse zažgalo in sedaj čistimo.
Zakaj pa ,tadva osebka, lahko v miru počivata? ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #284 on: February 09, 2007, 06:50:24 PM »
Za prostali personal je poskrbela že Helena s koktejlom Happy hours, oba omenjena, kot tudi še kateri moški, recimo Laomin, pa nikoli niso prosili za dopust in verjamem, da je prišel čas, ko si lahko od dela v hotelu oddahnejo tudi oni.   Jaz pač bom do  20. 2. držal daljnogled nakar grem počivat tudi sam.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858