Author Topic: Hotel Spletni simbol  (Read 75670 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
Re: Hotel Spletni simbol
« Reply #285 on: February 09, 2007, 07:00:09 PM »

Zakaj pa ,tadva osebka, lahko v miru počivata? ;D

V končni fazi, zakaj pa ne...  ;D
Bar nemoteno deluje. Glede na to, da je gripa na pohodu, imam vsak dan v večernih urah v ponudbi Happy hour - poseben cocktail Gripohin.  ;D

Tega pa nisem vedla .Pridem malo  kasneje, v bar.Imaš morda na zalogi tudi cocktail, imenovan šnopsomunal al kaj podobnega.Za tiste,ki smo še,kolkortoliko,zdravi? :D
Baje ga je po vseh buffetapotekah,zmanjkalo. ;)

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #286 on: February 09, 2007, 07:16:20 PM »
Imaš morda na zalogi tudi cocktail, imenovan šnopsomunal al kaj podobnega.Za tiste,ki smo še,kolkortoliko,zdravi? :D
Baje ga je po vseh buffetapotekah,zmanjkalo. ;)

Lahko pa dobiš kakšen Porivanol, če rabiš...  ;D ;D

Porivanol al Porivanot? Menda je med njima velika razlika.Slednji je,baje,francoskega porekla. ;D

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #287 on: February 09, 2007, 07:21:19 PM »
Porivanol al Porivanot? Menda je med njima velika razlika.Slednji je,baje,francoskega porekla. ;D

No, nebi vedela iz frej glave... najbrž gre za generično reč...  ;D ;D

Kot mi je bilo povedano gre za nekaj prvobitnega tako,da vsaka generika,odpade :D

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #288 on: February 09, 2007, 07:54:28 PM »
Kot mi je bilo povedano gre za nekaj prvobitnega tako,da vsaka generika,odpade :D

Lahko da. Kot rečeno, se ne spoznam ravno v detajle... meni je važno, da prime.  ;D ;D

baje,prime ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #289 on: February 09, 2007, 08:53:42 PM »
Jaz pač bom do  20. 2. držal daljnogled nakar grem počivat tudi sam.

Aha. In kako dolgo bodo spet miši brez mačke?  ;D

V ta nanem prmišljujem rentabilnost nakupa laptopa, v nasprotnem bodo miši brez mačke kakšen teden. Dovolj, da se bar izprazne.

Opažam tudi, da je na programu nov koktejl Porivanot.  V tem feminističnem času je pravzaprav težko dobiti like za oba spola. T bo pravi menim, razen če je drugače odrejeno. :)

Andres
« Last Edit: February 09, 2007, 08:56:33 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #290 on: February 09, 2007, 10:00:11 PM »
Dabistal me  spominja na im sirupa proti kašlju. Rajši bi tistega Porivanot. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #291 on: February 09, 2007, 10:07:34 PM »
V preteklem času se pogosto spomnin na enega Hišnikovih štosov in ta post naj bo namenjen njegovi leto dni stari izjavi, da se dolgočasi in pobira kocine iz tipkovnice.  :)  Torej. Predagam, da močo pomislimo na Hišnikovo duhovitost takrat in tudi sami naredimo red v naši tipkovnici.  Bom začel kar jaz.

Obrnil sem tipkovico, poknil po spodnji strani. In kaj mi je padlo ven?  Med drugim kot Hišniku kakšna kocina, dva lasa, drobtine od piškotov,  mikroskopski papirčki in nohti.  Morda je bilo še kaj, a se zaradi majhnosti ni točno videlo kaj to je.  No, Hišnik nam je dal idejo zato enako prosim storite tudi vi in napišite kaj ste našli med tipkami v svoji tipkonici. Hvala za idejo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #292 on: February 09, 2007, 10:23:40 PM »
Opažam tudi, da je na programu nov koktejl Porivanot.  V tem feminističnem času je pravzaprav težko dobiti like za oba spola. T bo pravi menim, razen če je drugače odrejeno. :)

Andres, če meniš, da ti Porivanol/t ne ustreza ravno, ti lahko serviram Dabistal.  ;D

za uspešnejšo prodajo Dabistal-a, bi bilo dobro,da promoviraš tudi Kondomol  :D

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #293 on: February 10, 2007, 06:26:48 PM »

kaže,da se je portir vsega ustrašil in šel stat na ledene plošče,ki plavajo
po reki,v njegovi bližini  ;D
Pametna odločitev,portir ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #294 on: February 10, 2007, 06:39:50 PM »
Ko sem dobil mail o obvestilu, da se je nekdo sem,v to temo oglasil, sem najprej pomislil, da je čez dan kd celo tipkovnico obračal.  Očitno sva do sedaj to storila je jaz in Hišnik. Le spomnite se nanj in njegove besede, ki sem jih zapisal sinoči in obrnite prosim svoj tipkovnice. Četdi dlak ne bo vmes, se bo vsaj kakšna drobtina, če ne celo srmkelj našel.

Sem pa danes videl ledene plošče, ki so jih vrgli ven iz ene restavracje, tako da straha ni dokler stoji.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #295 on: February 10, 2007, 06:54:52 PM »
Ko sem dobil mail o obvestilu, da se je nekdo sem,v to temo oglasil, sem najprej pomislil, da je čez dan kd celo tipkovnico obračal.  Očitno sva do sedaj to storila je jaz in Hišnik. Le spomnite se nanj in njegove besede, ki sem jih zapisal sinoči in obrnite prosim svoj tipkovnice. Četdi dlak ne bo vmes, se bo vsaj kakšna drobtina, če ne celo srmkelj našel.

Sem pa danes videl ledene plošče, ki so jih vrgli ven iz ene restavracje, tako da straha ni dokler stoji.

Andres

Kot dobra in vestna portirjeva osebna negovalka, sem upoštevala tvoje priporočilo in tipkovnico obrnila.  Pokorno javljam, da razen nekaj drobtin in pepela nisem našla. Ja, včasih smo cigarete šteli, danes pa nič več... ::)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #296 on: February 10, 2007, 08:27:37 PM »
Dobro vprašanje.  Zatisni eno nosnico in drugo potisni med tipke. Globoko vdihni.   Le tako boš videla, da imaš v svoji tipkovnii tudi ti svinjarijo. Morda se še kakšna dlaka najde, kot pri nama s Hišnikom.    In bržkone jo utegneš celo prepoznati ;D .

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #297 on: February 10, 2007, 08:29:42 PM »

Kot dobra in vestna portirjeva osebna negovalka, sem upoštevala tvoje priporočilo in tipkovnico obrnila.  Pokorno javljam, da razen nekaj drobtin in pepela nisem našla. Ja, včasih smo cigarete šteli, danes pa nič več... ::)

Regina.

Morda si jo pa danes obrnila ponovno po tistem, ko sem prvič sinoči objavil post.  Na srečo pri meni pepela ni bilo.  Samo omenjeno. Drobtine so torej nama skupna točka.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #298 on: February 20, 2007, 01:27:21 AM »
Portir najavlja svoj odhod na dopust, zato prosim vse zaposlene v hotelu, da ga ob vrnitvi presentijo. Ne želim presenečaja v laskavi obiki, temveč v nadaljnem razpletu že načetih tem, ki jih  v zadnjih tednih nekako vzela tema.  Morda je le pametneje če vsi, torej ne le zaposleni namenijo več časa bistrim temam, kot tistim s katerimi s nabia izključno poste-a la kalodont, ki že z imenom nima nobene povezave z bistrostjo.

Naj na tem mestu tudi naznanim, da na ne bomo odpirali novega delovnega mesta hišnika, saj tega vendarle še vedno imamo.  In tako naj seveda ostane.

Vaš portir: Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #299 on: February 20, 2007, 10:49:37 AM »
ko macke ni doma, misi plesejo. A se lahko pridruzim zurki v baru? 8)