Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol V
Regina:
--- Quote from: Andres on March 01, 2008, 06:32:17 PM ---Potrudiva se torej skupaj. ;D
--- End quote ---
Zmenjeno. Greva skupaj na dopust? ;D
bik7:
Kaki dopust delat. Evo mene za oultom vse se sveti kavica pripravljena. Za dame danes pa bomo meli manikurja v baru tako da ob klepetu bote lahko se zmanikurali in to brezplačno mislim upam da bo portir odobru dodatne stroške za vaše nohtke. Lepo je imeti lep urejene nohte in dobro ošpičene tako, da lahko nežno praskate po naših hrbtkih ;D. Bojo vaši panterji veseli.
Seveda bo danes tudi terasa odprta v tej lepi sončni nedelji.
Lep, vesel in sončen dan vam želim.
Patrik:
Vsi predragi forumci! :) ;)
Vračam se nazaj v Gradc, ju3 se pričnejo predavanja! :'( ::) :D Počitnice so prehitro minile, in skoraj da sem pozabil na občutek, kako je, ko se gre ponovno zares! :D
Se slišimo ju3, in itak se bomo slišali. ;) ;D Lep, lep sončen in malo manj srečen pozdrav! :-\ ;) ;D
Andres:
Patrik. Želim ti srečno pot, nazaj pa se le vračaj, saj kdo ti ob vsej tej nezaposlensti utegne vzeti tvoje delovno mesto. :)
Andres
Patrik:
--- Quote from: Andres on March 02, 2008, 12:48:15 PM ---Patrik. Želim ti srečno pot, nazaj pa se le vračaj, saj kdo ti ob vsej tej nezaposlensti utegne vzeti tvoje delovno mesto. :)
Andres
--- End quote ---
Hja, Andres. Sem že nazaj v Sloveniji. Nekako hitro sem prifrčal nazaj! :D ;D ;D Še nimam predavanj, hvala bogu, in sem do srede tukaj. No, v bistvo grem v torek zvečer nazaj! ::) ;D ;D
Andres, ne kje! :o :o :o Bazen ostane moj. Definitivno!!! :o ;D ;D Nič se hecat z mano. :) Sicer bom žalosten!!! :'( :'( :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version