Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol V
bik7:
Dobro jutro evo mene danes pa kr standardno. Vsak po želji kava z mlekom brez s smetanopa mleko brez kave, smetana brez kave cukr vam je na voljo danes sn malo lenčkan pa dejte se malo sami postrešt.
Kar se pa tiče nene mislim Andres, da ji lahko kar zaupaš in dodeliš mesto, ker moja intucija pravi, da bo to delo enkratno opravljala. hihihihi :D :D :D :D :D
Nena:
Hvala iz srca vsem mojim zagovornikom...vidim, da tale naš portir je precej trd oreh in ne popusti kar tako zlepa...
Andres, bom delala tko kot znam, ti pa opazuj in študiraj...recimo, da sem 14 dni na poskusni dobi...potem boš pa ocenil, če se splača ???
Jaz mandalce delam iz kristalov za močnejše delovanje...najboljše so zame iz kristalov angelske aure... ;)
klarus:
nena js se ti jaim za poizkusnega zajčka :D
ti pa le sledi svoji intuiciji..pol bomo pa vidli, kaj bo iz tega nastalo :-* :D
mavrica:
Evo mene...že zvečer sem vas malo brala...veliko se dogaja...spijem kavico, pa vas grem malo bolje pogledat.
Andres, jaz bom kar gost ostala, se pa javim, da prostovoljno pomagam, ko bo velika gneča v pospravljanju po sobah ;)
bik7:
Pa kolk vas je zdej tu v hotelu kar 7članov. Uf to pa že dugo nism vidu. lepo je z vami kramljat in kavicu srkat.
mavrica, Patrik, bik7, Tea, Iza, Ivan, Princes, sonck
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version