Author Topic: Kakšni ste v postelji?  (Read 115744 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
Re: Kakšni ste v postelji?
« Reply #150 on: November 16, 2012, 03:11:12 PM »
akvarij....

hm, neke veze s posteljo res nima... 8)
Bolje dva goloba v roki kot vrabec na vetrobranskem steklu!

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

http://shrani.si/f/20/1L/296b3yZR/astro245gw137kontejner20.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #151 on: November 16, 2012, 04:11:57 PM »
Maja ima močne in gibčne noge. Prou fejst baba je  8)
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #152 on: November 16, 2012, 05:15:49 PM »
akvarij....

hm, neke veze s posteljo res nima... 8)

Razen, če je postavljen v bližini postelje.  ;D

Maja ima močne in gibčne noge. Prou fejst baba je  8)

Brcnem ko hudič.  :laugh:
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #153 on: November 18, 2012, 04:00:06 PM »
Kontejner, v razmislek..

Spodaj popam linka na ples, ki ga običajno plešem s plesalci. Če moj bodoči partner ni plesalec, ali mi lahko dejansko garantira, da bo verjel, da energija, ki je med plesom, ostane na plesišču in da take vrste ples ni zapeljevnaje en drugega, rajcanje, predigra, kurjenje, whatever pač že, potem ga sprejmem takoj. Ker to, da dva plešeta takole, itak za večino folka pomeni, da se dajeta dol. Pravi plesalec pozna, da je to zgolj in samo ples, da energija definitivno mora obstajat, oziroma mogoče bolje rečeno sproščenost. Da se ženska počuti toliko sproščena ob plesalcu, da se mu je zmožna prespustit, da jo takole odvrti na plesišču. Pa da smo si na jasnem, ne grem z vsakim tega plesat, želela sem samo dati ekstremni primer, da se bomo bolje razumeli. Če mi partner lahko garantira, da me po takem plesu ne bo priklenil doma, soplesalcu pa zobe izbil, potem ga sprejmem takoj, četudi ni plesalec.

9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #154 on: November 18, 2012, 09:20:30 PM »
Dvomim, da gre (mogoče 1%) kdo na taka in drugačna plesna srečanja kdo samo zaradi plesa. OK, izvzemam tiste, ki že pridejo v parih in plešejo samo skupaj. Ples je paritveni obred, tako tudi druga grupiranja ljudi ...
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #155 on: November 18, 2012, 11:55:02 PM »
Maja, to je približno tako kot je bilo včasih moje prepričanje, da ljudje "kvihtajo" samo zato da bi z izgledom pritegnili potencialne nove partnerje...
Dokler nisi "zasvojen" s tovrstnim gibanjem, ne moreš razumeti.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Luna

• Mojster
« Reply #156 on: November 19, 2012, 12:01:27 AM »
Po mojem in po izkušnjah pa lahko daš to energijo samo v ples, seveda je nekaj seksualne energije prisotne, ampak ne z namenom, da bi do vodilo do seksa, ampak se pač samodejno razvije, zaradi muzike, ozračja, počutja in nenazadnje tudi partnerja. Samo, kot je rekla sasa, ta energija ostane na plesišču in nima nekih globljih in daljno ročnih pomenov.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #157 on: November 19, 2012, 12:07:09 AM »
Točno tako, energijo daš v ples, prepustiš se ritmu, glasbi, plesišču, korakom, vendar pa ta energija ostane na plesišču. Pri plesu sta vedno dva, ki se podpirata, moški s spoštovanjem vodi žensko, ona sledi. Poznam par plesalscev, ki žensko naredijo izjemno zapeljivo na plesišču s svojim načinom vodenja in spoštovanjem, ki ga imajo. Pa to naredijo pri vseh ženskah, ni nekih izjem. Vendar pa za nekoga, ki pride prvič tja, vidi tako plesanje, to ne pomeni zgolj ples. Samo to hočem povedati.
9ZK 674

Offline Luna

• Mojster
« Reply #158 on: November 19, 2012, 12:27:00 AM »
Meni se zdi to neka umetnost, dar, talent, da to znaš, da znaš ustvariti to energijo in da se ji znaš prepustiti. Ker če te energije ni je ples mrtev, če pa prevlada ni več ples. V nobenem od teh dveh primeru pač ne zgleda in ne funkcionira. Neka uravnoteženost in izjemna senzibilnost bi rekla, da sta potrebni. Tudi zaupanje. Težko je biti dober plesalec v paru, še posebej če ni to stalen par, ampak se partnerji izmenjujejo, ker moraš vsakega posebej začutiti, se mu prepustiti.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #159 on: November 19, 2012, 06:44:18 AM »

Moja pričakovanja izpolnjena - spet smo končali pri dvigovanju uteži.  :laugh:

Vse teorije so si lahko enakovredne. Naj bi veljalo tako, kot je naštela Saša ...
OK, sem v zmoti, jemljem izjavo nazaj, ampak samo v primeru, da se nikomur še ni zgodilo, da bi samo po plesu do koga kaj začutil.  ;D
« Last Edit: November 19, 2012, 06:55:29 AM by Maja »
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #160 on: November 19, 2012, 08:23:10 AM »
Dobro jutro, na tale res megleni, mrzli, vlažni ponedeljek...

Filmčka žal ne morem odpreti, je bil pa opis dovolj nazoren, da si lahko predstavljam vsebino.... :D

Take stvari se mora po mojem mnenju, razčistiti takoj na začetku "veze", kasneje se mi zdi, da bi bilo težje sprejemljivo..., če je od začetka tako nič narobe. Tečnariti itak nima nobenega smisla ker s tečnarjenjem ne dosežeš ničesar, no razen tega, da povzročiš kreg in posledično povečaš možnosti, da bo partner kam skrenil hehe. Dejstvo pa je, da to včasih za večino ljudi zelo težko, kljub zavedanju, da je ljubosumje nesmiselno čustvo, se ga ne morejo otresti. To velja za oba spola. Verjetno pa to izhaja iz lastnega zavedanja, da nam je lahko kaj hitro privlačna kaka druga oseba in ker se tega zavedamo, vemo da je s partnerjem enako. Kriterji kaj je sprjemljivo in kaj ne, pa morajo biti enaki za obe strani. Ponavadi pa temu ni tako....

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #161 on: November 19, 2012, 08:40:12 AM »
Skratka, posnetek, če ga ne moreš odpreti ... Ni tako pohujšljivo, kot upaš.  ;D

Sicer si pa različni ljudje različno tolmačijo. Nekomu lahko daješ svetlobne, dimne, zvočne signale pa ne bo dojel zapeljevanja. Drugi si bo pa kot odprta vrata tolmačil že pogovor, nasmeh ali en ples. Odprta vrata za sex - ali pa za čustva, kar je še bolj  ???.

Tisto, ko od nekje izveš, kako je nekdo obseden s tabo na podlagi ničesar oz. nečesa, kar si je narobe tolmačil. pa mu lahko direkt poveš, da ni in ne bo nič, pa kar tišči. To je že prav blaga oblika mentalne bolezni ... Namišljanje resničnosti.
« Last Edit: November 19, 2012, 08:44:36 AM by Maja »
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #162 on: November 19, 2012, 08:49:43 AM »
Skratka, posnetek, če ga ne moreš odpreti ... Ni tako pohujšljivo, kot upaš.  ;D

Sicer si pa različni ljudje različno tolmačijo. Nekomu lahko daješ svetlobne, dimne, zvočne signale pa ne bo dojel zapeljevanja. Drugi si bo pa kot odprta vrata tolmačil že pogovor, nasmeh ali en ples. Odprta vrata za sex - ali pa za čustva, kar je še bolj  ???.

Tisto, ko od nekje izveš, kako je nekdo obseden s tabo na podlagi ničesar oz. nečesa, kar si je narobe tolmačil. pa mu lahko direkt poveš, da ni in ne bo nič, pa kar tišči. To je že prav blaga oblika mentalne bolezni ... Namišljanje resničnosti.

Namišljena resničnost..., priljubljena pri monogokaterih.., svet, ki si ga ustvarijo sami jim bolj odgovarja, ker so v njem opaženi, sprejeti..., vendar nemalokrat je ta kreirani svet v konfliktu z realnim svetom....

Glede teh signalov je pa res, včasih jih nikakor ne opaziš, no vsaj jaz sem tak bumbar..., vsi okrog so opazili, da se neka oseba z luliko zanima zame..., le jaz ne...eh...

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #163 on: November 19, 2012, 09:52:08 AM »
Ej ti kontejner, a midva delava v istem podjetju mogoče, mava iste zadeve zablokirane očitno  :P

Kot sem rekla, lahko definiraš že na začetku odnosa, samo lej, težko je nekomu, ki tega ne pozna dojet, jaz ga še nisem spoznala, res ne. In potem prenesi dejstvo, da hodim po festivalih in da me potem cele vikende ni.

Enkrat sem naredila napako, da sem se odpovedala plesu zaradi partnerja - nikoli več!

Sem se pa ravno včeraj pogovarjala, da bi verjetno funkcioniralo, da partner ni plesalec, pod pogojem, da ima tudi on šport oz hobi, ki mu zavzame toliko časa kot meni ples. Vendar je potem spet vrprašanje, kako si razporediti čas, da ti ga še vedno ostane dovolj za trenutke s partnerjem.
9ZK 674

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #164 on: November 19, 2012, 09:59:51 AM »
Sasa, jah morda ne vem hehehe,

ja, zate so po mojem mnenju res bolj primerni partnerji, kateri so tudi sami veliko odsotni zaradi hobijev. Nekdo, ki ga nič ne zanima in se z ničemer ne ukvarja in je itak dolgočasen, brez življenja in tak res ne zna samostojno preživljati prostega časa. Taka oseba vstopa v nek odnos z drugačnim namenom in sicer, da ne bo sam..., torej neke vrste odvisnost. Če se najdeta dva taka je stvar normalno funkcionalna, če pa nekdo rad naokrog pleše kot ti, drugi pa leži doma na kavču s kakim gobelinom....jah ne gre a ne.

Sicer pa je veza do veze popolnoma različna, saj nikjer ne piše, da je slabo, če se malo vidiš, je pa takrat bolj kvalitetno...., saj kvantiteta v odnosu ni merilo uspešnosti...

Raje eno ornk žensko vreči na hrbet, kolena haha kot pa deset medlih "žensek"....

Ljudje brez hobijev so navadno blazno tečni in njihovo brezhobijevstvo jemljejo kot predanost partnerju, kar pa sploh ni res, resnica je ta, da nimajo drugega dela...in jih preostane le dihanje za partnerjev ovratnik, ja le kdo pa ima rad kondenz na vratu madona... :D

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...