Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma V

<< < (22/76) > >>

taja6:
Regina,

na tvoji strani sem prebirala simboliko čevljev, pa si nekako nisem znala razložit. Sanjala sem, da sva s prijateljico hodili po mestu od izložbe do izložbe ( vse trgovine so bile še zaprte, a tik pred odprtjem ) in sem si ogledovala čevlje...kje imajo kakšne in koliko stanejo in to od ene trgovine do druge...nagledala sem si kakšne 3, 4 pare čevljev, ki so mi bili neznansko všeč ( sploh eni ), ki pa so bili dokaj dragi, a sem rekla, da si jih bom kupila, ker so ročno takšni, kot si jih želim. V bistvu sva čakali, da se trgovine odprejo, da si jaz grem nakupit nagledane pare čevljev. Kaj za vraga sem si v resnici ogledovala?  ;D

Hvala Regina!

pozdravček, Taja

Regina:

--- Quote from: taja6 on March 06, 2008, 02:23:19 PM ---Kaj za vraga sem si v resnici ogledovala?  ;D

--- End quote ---

Hehe, dobro vprašanje.  ;D
Dokler je to samo ogledovanje, so to "samo" čevlji", ki simbolizirajo potovanje skozi življenje.

taja6:
Hvala Regina, bom videla, kam me bodo sanje ( življenje ) zanesle v naslednjih dneh  ;)  :D

Regina:

--- Quote from: taja6 on March 06, 2008, 10:28:23 PM ---Hvala Regina, bom videla, kam me bodo sanje ( življenje ) zanesle v naslednjih dneh  ;)  :D

--- End quote ---

Sigurno na kakšno prijetno pot.  ;) Če že ne potrebuješ novih čevljev, bi ti sigurno pasala kakšna sprememba. Seveda na bolje.  ;D

Azra:
Ne bom opisovala svojih sanj ....  :D zanima me samo, ce ima puska enak pomen kot pistola? Da se sliswijo poki in se iz nje kadi?
 ;D
Pozdravcek vsem
 :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version