Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma V
taja6:
Regina,
na tvoji strani sem prebirala simboliko čevljev, pa si nekako nisem znala razložit. Sanjala sem, da sva s prijateljico hodili po mestu od izložbe do izložbe ( vse trgovine so bile še zaprte, a tik pred odprtjem ) in sem si ogledovala čevlje...kje imajo kakšne in koliko stanejo in to od ene trgovine do druge...nagledala sem si kakšne 3, 4 pare čevljev, ki so mi bili neznansko všeč ( sploh eni ), ki pa so bili dokaj dragi, a sem rekla, da si jih bom kupila, ker so ročno takšni, kot si jih želim. V bistvu sva čakali, da se trgovine odprejo, da si jaz grem nakupit nagledane pare čevljev. Kaj za vraga sem si v resnici ogledovala? ;D
Hvala Regina!
pozdravček, Taja
Regina:
--- Quote from: taja6 on March 06, 2008, 02:23:19 PM ---Kaj za vraga sem si v resnici ogledovala? ;D
--- End quote ---
Hehe, dobro vprašanje. ;D
Dokler je to samo ogledovanje, so to "samo" čevlji", ki simbolizirajo potovanje skozi življenje.
taja6:
Hvala Regina, bom videla, kam me bodo sanje ( življenje ) zanesle v naslednjih dneh ;) :D
Regina:
--- Quote from: taja6 on March 06, 2008, 10:28:23 PM ---Hvala Regina, bom videla, kam me bodo sanje ( življenje ) zanesle v naslednjih dneh ;) :D
--- End quote ---
Sigurno na kakšno prijetno pot. ;) Če že ne potrebuješ novih čevljev, bi ti sigurno pasala kakšna sprememba. Seveda na bolje. ;D
Azra:
Ne bom opisovala svojih sanj .... :D zanima me samo, ce ima puska enak pomen kot pistola? Da se sliswijo poki in se iz nje kadi?
;D
Pozdravcek vsem
:-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version