Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma V
taja6:
ja sem videla, haha ;D doma pa 444 ;D
Regina:
--- Quote from: taja6 on March 09, 2008, 12:31:31 PM ---samo pozitivno dalje, Reginca ;) :D že imaš 33 v št. postu ;D
--- End quote ---
Drage moje, z 1 se štetje začne. :D
apemaya:
--- Quote from: Regina on March 09, 2008, 12:36:26 AM ---
--- Quote from: apemaya on March 08, 2008, 08:01:35 PM ---Sem radovedna, kdaj bova razvila pogovor. A obstajajo kaksne "cirulecarule" :D , da lahko sprozim ponovno povezavo? :) ::)
--- End quote ---
Menda res obstajajo, ampak tega ne bi reklamirala. Ko bo "čas", se bo že samo zgodilo. ;)
--- End quote ---
Uffa :-[ Potem bom pa pocakala :) Samo upam, da se bova pogovarjala po telefonu in da bo govoril jasno, ker mi simbolika se vedno dela nekaj tezav. :D A podrocje, ki mi daje ta sporocila, se da videti, ali je prezgodaj? ::)
Tita:
Jaz sem pa sedaj že 2-3x sanjala ta forum, in sicer, da mi tar_mar nekaj prerokuje. V sanjah si rečem, da si moram to zapomniti, ampak zjutraj se ne spomnim več kaj je bilo tisto. :D
Regina:
--- Quote from: apemaya on March 09, 2008, 07:52:48 PM ---
--- Quote from: Regina on March 09, 2008, 12:36:26 AM ---
--- Quote from: apemaya on March 08, 2008, 08:01:35 PM ---Sem radovedna, kdaj bova razvila pogovor. A obstajajo kaksne "cirulecarule" :D , da lahko sprozim ponovno povezavo? :) ::)
--- End quote ---
Menda res obstajajo, ampak tega ne bi reklamirala. Ko bo "čas", se bo že samo zgodilo. ;)
--- End quote ---
Uffa :-[ Potem bom pa pocakala :) Samo upam, da se bova pogovarjala po telefonu in da bo govoril jasno, ker mi simbolika se vedno dela nekaj tezav. :D A podrocje, ki mi daje ta sporocila, se da videti, ali je prezgodaj? ::)
--- End quote ---
Ker si omenila, da veš, kaj je te sanje sprožilo in če si pravilno ocenila, je torej to tisto področje.
lp ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version