IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on January 28, 2015, 08:28:16 AMČe ti 11 pade v 1 v Ribe - kdo bo o tem odločal?Jaz, seveda. S P v , bom sigurno bolj družabna in pripravljena na nove izzive. Že zdaj čutim, da prihaja druga energija. Ta P v me je čisto izžela....HVALAAA!!!
Če ti 11 pade v 1 v Ribe - kdo bo o tem odločal?
Quote from: Jane on July 31, 2014, 11:14:48 AMQuote from: Pika on July 31, 2014, 11:09:09 AMV letošnjem solarcu imam Sonce v 5 hiši? Somebody makes fun of me. Sonce mrknulo, ljubav crknulo.Mrk. Crk. Drk.Ko bi bil vsaj Grk. Pa še tega ni zaradi finančnega... hm... frka.Ja itak če je v kvadratu z jupitrom v deveti. Ampak računi tam dec-jan bi jaz rekla da se bodo vajine potke spet nekje srečale Niso se srečale potke.
Quote from: Pika on July 31, 2014, 11:09:09 AMV letošnjem solarcu imam Sonce v 5 hiši? Somebody makes fun of me. Sonce mrknulo, ljubav crknulo.Mrk. Crk. Drk.Ko bi bil vsaj Grk. Pa še tega ni zaradi finančnega... hm... frka.Ja itak če je v kvadratu z jupitrom v deveti. Ampak računi tam dec-jan bi jaz rekla da se bodo vajine potke spet nekje srečale
V letošnjem solarcu imam Sonce v 5 hiši? Somebody makes fun of me. Sonce mrknulo, ljubav crknulo.Mrk. Crk. Drk.Ko bi bil vsaj Grk. Pa še tega ni zaradi finančnega... hm... frka.