Noben dogodek se ne more ponoviti na isti način, kot se je že ob enakem aspektu.
Potem bi mi vsak saturnov povratek doživljali enako, pa vemo da ga ne. Vedno je neka nadgradnja ki sledi prejšnjemu.
Vojna v klasičnem smislu mislim da ne bo. Vsaj ne taka, kot si vojno lahko ta trenutek predstavljamo. Ampak kaj predstavljata oba planeta
Uran - novo tehnologijo, računalnike, elektroniko itd....
Pluton - množično uničenje
in kaj sem že nekoliko nazaj napisala, vam dam kar copy paste:
Grška ustvarjalna domišljija je naprimer bogove opremila z nadčloveškimi močmi, ki so označevale tisto, čemur bi danes lahko rekli razvita tehnologija. Hermes je celo znal leteti ... spomnimo se celo Dedala, ki je bil navadni človek.
Če vprašate mene, potem bo šlo za sesutje našega sistema. In ko človek danes ostane brez svojega compa ... kaj mu še ostane
Ostane mu lahko njegova misel, ki ustvarja lahko vse kar si zamislimo. Nekaj misli sem že podala v Theta topicu. Tukaj bi vas pa spomnila, da se lahko spomnimo ne samo zgodovine grkov, atlantite itd... pač pa gremo do avstralskih domorodcev.
Pogovarjajo se samo telepatsko. Čas jim predstavlja čisto posebno dimenzijo. Njihove zdraviteljske sposobnosti si sodobna medicina sploh ne zna razložiti, npr. človek si zlomi nogo, kost gleda ven, naslednji dan pa s plemenom lahko nadaljuje pot brez sledi poškodbe in še in še. Če se komu zljubi brati knjigo: Imenovali so jo dvoje src ... močno priporočam.
In kaj lahko tak kvadrat dela:
Uran: nenavadne izvirne ideje, ki presenetijo ljudi in jih mnogo od njih ne more razumeti, ker so predčasne
Pluton: počistiti z vsem starim, torej tudi načinom razmišljnaja, delovanja itd.... da se lahko te ideje vnejo v novo življenje.
torej komu bo uspelo prebroditi krizna leta:
tistim, ki bodo lahko sprejeli in se prilagodili hitremu tempu, kajti dokazano je da čas vse hitreje teče, novim idejam in jih uporabili.
kdo bo imel težave:
tisti, ki se bo oklepal starega, ko ne bo mogel brez svojih principov, brez sodb kaj je dobro in slabo, kaj je prav in ne, kaj je mogoče in nemogoče itd........
Torej, za moje pojme gremo v en zanimiv nov svet. Če vam odkrito povem jaz se intenzivno pripravljam nanj in se ga veselim.