Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki

Naj ... dogodek dneva, 9. del

<< < (50/154) > >>

Jernej:

--- Quote from: Jane on October 18, 2013, 10:34:34 AM ---Haha Jernej me vedno spraviš v smeh  ;D

--- End quote ---

Kar pridruži se Sašinemu klubu  ;D

Maja:

--- Quote from: Jernej on October 18, 2013, 10:36:07 AM ---
--- Quote from: Jane on October 18, 2013, 10:34:34 AM ---Haha Jernej me vedno spraviš v smeh  ;D

--- End quote ---

--- End quote ---

Tole mi bo vedno zanimivo ...  ;D

Maja:

--- Quote from: Jernej on October 18, 2013, 10:27:31 AM ---
--- Quote from: Maja on October 18, 2013, 09:55:44 AM ---Oba sva nagnjena k realizmu in ironiji, zato sem sklepala, očitno, narobe.  ;D

Takole opažam ... V prvi vrsti za vse poskušam najti stvarno razlago, ampak se pa zgodijo/dogajajo stvari, za katere pa res lahko rečeš, da so posledica, hm, česa višjega. Nekaj takih zadev je, zaradi katerih nisem nikoli postala 100% skeptik in realist (ampak samo 99%  ;D) ... In prav je tako. Človek je veliko bolj sproščen, vesel in priljuden, če v sebi nosi vero in (za)upanje v karkoli.

--- End quote ---

Načeloma res raje pogledam realne razloge, bom pa opisal, kaj se dogaja.
Kliče tip, ki bi ga hotel za 5 dni. Ni problema. 4 dni ni bilo niti enega klica. Potem ga vzame drugi za 3 dni. Zatem smo planirali še veliki servis. Dokler ni bil avto na dvorišču doma, je bil telefon tiho. Včeraj sta se pa dva zglasila. Eden za danes. Drugi za jutri.
Lepo se razporedijo stranke, ki se sploh ne poznajo in tak pojav me malenkost fascinira.

Seveda. So bili že nasprotni primeri, ko so se nagnetli vsi na kup. Eden ga rezervira za dan, par ur kasneje pa kliče drugi, ki bi ga imel več dni, vključno z onim zasedenim vmes  ???

Svoje zaupanje moram pa še najt :) Če se malo izgovorim na Janino temo karmične astrologije : Saturna imam v 1. hiši, ravno je šel čez natalnega Urana in vsi vemo, kakšna "dobra" kolega sta :P

Toliko o "nadnaravnem", zdaj grem pa naprej tesarit ... :D

--- End quote ---

Če je bilo tudi kontra že, pa reciva, da je raznolikost dogodkov velika.  ;D

Ja, je treba delat ... Lahko rečem, da veliko več DELAM, odkar nisem več v tisti službi. Delo definiram kot aktivnost, ki prinaša določene opazne rezultate.  ;D

Jane:

--- Quote from: Maja on October 18, 2013, 11:06:47 AM ---
--- Quote from: Jernej on October 18, 2013, 10:36:07 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Tole mi bo vedno zanimivo ...  ;D

--- End quote ---

Kakšnemu klubu in kaj je zanimivo  ;D

sasa:
Jane tistemu klubu, da me Jernej vedno nasmeji  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version