Author Topic: Naj ... dogodek dneva, 9. del  (Read 87971 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Naj ... dogodek dneva, 9. del
« Reply #615 on: January 09, 2014, 12:02:13 PM »
Majči, loh greva kej midve žurat, deci pa furajo  :P

Samo pripeljejo in odpeljejo.  :laugh:
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #616 on: January 09, 2014, 12:55:29 PM »
Ja, lahko tudi to  :laugh:
9ZK 674

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #617 on: January 09, 2014, 01:13:07 PM »
Ja madona, temu se pa reče žensko izkoriščanje haha
Bolje dva goloba v roki kot vrabec na vetrobranskem steklu!

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

http://shrani.si/f/20/1L/296b3yZR/astro245gw137kontejner20.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #618 on: January 09, 2014, 01:19:08 PM »
Ne vem, nekje mora biti odgovor... Mogoče ti pa sin kaj zameri in niti ne želi biti iskren ali kaj podobnega. Ne more kar iz lepega se to zgodit. Če pa bivša se ne javi od takrat... Morda bi lahko poskušal spet navezati stik.

Sin je zelo zaprt vase že od nekdaj, morda mi zelo zameri odhod od njegove mame, to bi bilo dokaj logično. Žal ne ve zakaj sem odšel ker je bil premajhen, verjetno mu tudi nikdar ne bom razlagal ker bi to porazno vplivalo na njegov odnos do mame. S tem bi naredil samo sranje, sam bi sicer ispadel zelo dobro ampak za ceno njegovega totalnega razočaranja, ma ni vredno, včasih je zavoljo tega da bo drugemu bolje, potrebno marsikaj požreti.

S tem kar si napisal si samo dal vedeti, da si človek s srcem in glavo na pravem mestu. Ja za otroke marsikaj potrpimo. Ne vem jaz ti ne bi svetovala umika. Konec koncev je le otrok in kar dela/počne je izraz neke stiske, ki je niti sam ne razume verjetno. Verjemi, da ko bo zrasel se bo spraševal zakaj se je oče umaknil. Imam tak primer pri možu. Star je 39 let pa svojega očeta neskončno pogreša, čeprav govori da je brezveze, ker bla, bla, bla....niti nima veze. Vseeno ga obiskuj, pošlji SMS, pismo, povej da ga imaš rad. Nekoč bosta našla skupno točko, verjamem.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #619 on: January 09, 2014, 01:31:07 PM »
Morda je to da sem "dober itd." za ta svet vse prej kot dobra značilnost. Sedaj sem spet pred dilemo, v nekaj dneh ima sin rojstni dan in ne vem, če ga pokličem bo spet jokal, mogoče sms, dosedaj bo prvič, da ne bo skupnega praznovanja, darila..., mater spet te misli in spet je prišla žalost!!!! :(

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #620 on: January 09, 2014, 01:36:48 PM »
Kontejner, sama sem tudi ločena in je zgodba takšna, da se je bivši popolnoma umaknil iz vzgoje, stikov, hči pa je jokala zakaj je oči ne mara. Joj, kako mi je bilo težko, vsakič znova sem ji razlagala, da jo ima sigurno rad, pa da verjetno ne zna tega pokazati,ker tudi njegov oče tega ni znal njemu pokazati...skratka zgodba se nadaljuje, tudi moj bivši je govoril, da on ne bo nikoli tak kot njegov oče, da se bo posvečal otrokom, blablabla..No, pa je pogrnil na celi črti. Sem ga klicala,pisala sms, da otrok trpi, da potrebuje njegovo pozornost, pa nič, vse kar mi je zabrusil je bilo, da sem si sama kriva, da to kar sem hotela imeti, to sedaj imam. Hči je šla enkrat k njemu v službo in ga je prosila za 20 eur, pa ji je zabrusil, da itak meni daje preživnino (bedno) in da se naj kar meni zahvali za to kar je sedaj, da sem itak vsega jaz kriva. In hči spet v jok, joj, se raje ne spomnim tega obdobja. Sta bila oba otroka zelo jezna name...
Tako, da moj nasvet je, VSEKAKOR NE odnehaj in vztrajaj, ne sili vanj, vendar se NE umakni, daj mu vedeti,da ti je pomemben, da misliš nanj, da ga pogrešaš, da ti je hudo, da trpi, da mu želiš pomagati, mu stati ob strani, da razumeš njegovo stisko, da je vedno dobrodošel, da če karkoli potrebuje, pogovor ali karkoli, si vedno dosegljiv zanj in tako poskušaj vedno znova in znova, samo NE obupaj. Očitno se ti vzorci vlečejo v tvoji družini in čas je, da jih prekineš, drugače boš to prtljago pustil svojemu sinu za reševati...
Otrok MORA vedeti, da ti je pomemben, to obdobje bo minilo in vesel bo, ko bo spoznal, da ima očeta, ki se je boril zanj.
To je moja zgodba, če želiš premisli in kaj ukreni v tej smeri.

Sem pred časom razmišljala, da bi ustanovila skupino ločencev, kjer bi reševali takšne probleme, imam namreč ogromnooo izkušenj v zvezi s tem.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #621 on: January 09, 2014, 01:43:02 PM »
sanjalka, ja so tudi takšne zgodbe kot je tvoja..., v vseh teh zgodbah trpijo otroci in vsaj en od staršev, nima smisla da komentiram vedenje tvojega ex (si povedala o njem vse in še več), si mi pa dala mislit glede umikanja. Mogoče mu lahko vsak teden pošljem kak sms..., je sicer zelo bedna in neosebna komunikacija ampak je vsaj komunikacija..., mogoče bo to kaj pomagalo na dolgi rok. Sem mu pa vse to kar si navedla, pred časom jasno in glasno povedal in spet mu je šlo na jok. Karkoli naredim, rečem je jok in surla!!!!

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #622 on: January 09, 2014, 01:43:40 PM »
K frizerju  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #623 on: January 09, 2014, 01:47:47 PM »
sanjalka, ja so tudi takšne zgodbe kot je tvoja..., v vseh teh zgodbah trpijo otroci in vsaj en od staršev, nima smisla da komentiram vedenje tvojega ex (si povedala o njem vse in še več), si mi pa dala mislit glede umikanja. Mogoče mu lahko vsak teden pošljem kak sms..., je sicer zelo bedna in neosebna komunikacija ampak je vsaj komunikacija..., mogoče bo to kaj pomagalo na dolgi rok. Sem mu pa vse to kar si navedla, pred časom jasno in glasno povedal in spet mu je šlo na jok. Karkoli naredim, rečem je jok in surla!!!!

Ja, mu boš to povedal pač večkrat in večkrat, verjemi, da sliši in da bo razumel sčasoma in takrat bo vesel, da ima takega očeta, s tem mu boš tudi DOBER zgled, da se problemi rešujejo in da se NE beži pred njimi, samo NE umakni se, to delajo slabiči, žal, pogumni se BORIJO!!!
Govori mu iz srca, slej ko prej bo otrok to začutil..
Pa srečno, verjamem,da vama bo uspelo ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #624 on: January 09, 2014, 01:48:43 PM »
K frizerju  :)

A se boš postrigla??
Sem zadnjič sanjala, da imaš kratke lase, lepe, črne :)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #625 on: January 09, 2014, 01:54:28 PM »
Hehe, sanjalka, me zanima,koliko si zgrešila  ;D
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #626 on: January 09, 2014, 01:57:23 PM »

Tudi ce ne bosta skupaj praznovala ga lahko poklices mu zazelis vse najboljse. Vprasas kaj si zeli. Koliko je pa star? Ce zna pisati, ga mogoce prosi naj ti napise pismo o njegovih obcutkih. To je samo preblisk, ker ne vem kako se izraza. Mogoce ti bo na tak nacin uspel kaj povedati.

Sicer pa a se je v vasem zivljenju kaj spremenilo? Imas mogoce ti novo zensko, bivsa novega? Pa mogoce zato dozivlja stisko.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #627 on: January 09, 2014, 02:00:23 PM »

Tudi ce ne bosta skupaj praznovala ga lahko poklices mu zazelis vse najboljse. Vprasas kaj si zeli. Koliko je pa star? Ce zna pisati, ga mogoce prosi naj ti napise pismo o njegovih obcutkih. To je samo preblisk, ker ne vem kako se izraza. Mogoce ti bo na tak nacin uspel kaj povedati.

Sicer pa a se je v vasem zivljenju kaj spremenilo? Imas mogoce ti novo zensko, bivsa novega? Pa mogoce zato dozivlja stisko.

Ja veliko sprememb je, jaz sem poročen, imam otroka, bivša ima enako situacijo. Tako je že dolgo (pet let), pri vsem je vedno sodeloval, o dporodnišnice naprej, vedno skupni dopusti, nikdar nisem delal razlik...tudi s setrico sta se razumela. Sedaj pa prihaja v leta, ko postaja "pameten" in je tako kot je. Nikjer mu nič ne manjka, morda se nikjer ne počuti doma, nikjer prvi, mogoče je to.

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #628 on: January 09, 2014, 02:16:57 PM »

Ja veliko sprememb je, jaz sem poročen, imam otroka, bivša ima enako situacijo. Tako je že dolgo (pet let), pri vsem je vedno sodeloval, o dporodnišnice naprej, vedno skupni dopusti, nikdar nisem delal razlik...tudi s setrico sta se razumela. Sedaj pa prihaja v leta, ko postaja "pameten" in je tako kot je. Nikjer mu nič ne manjka, morda se nikjer ne počuti doma, nikjer prvi, mogoče je to.

Definitivno si vsak od nas želi (sploh otrok), da je nekomu najpomembnejši, v takih primerih pa ta občutek težko doibš in ga potem tudi težko poistovetiš, potem pa to vedno iščeš...
Načinov je veliko, da se mu približaš, samo ne imej v glavi, da je "pameten", raje ga začuti, da je občutljiv, na ta način lahko tudi izsiljuje, manipulira in išče pozornost, ker drugače pač NE zna.
V tednu si vzemi 1 dan samo zanj, da sta sama nekje in kakšno po moško rečeta ali pa gresta na kak šport, ne vem, vaju ne poznam, ampak možnosti je res ogromno.
Če pa vse to zdaj odklanja, pa samo nevsiljivo vztrajaj in mu vedno znova in znova dajaj občutek (lahko tudi preko sms), da ti je pomemben in da ga kot moški razumeš....Pokaži mu pravo pot MOŠKOSTI!

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #629 on: January 09, 2014, 02:26:27 PM »

Definitivno si vsak od nas želi (sploh otrok), da je nekomu najpomembnejši, v takih primerih pa ta občutek težko doibš in ga potem tudi težko poistovetiš, potem pa to vedno iščeš...
Načinov je veliko, da se mu približaš, samo ne imej v glavi, da je "pameten", raje ga začuti, da je občutljiv, na ta način lahko tudi izsiljuje, manipulira in išče pozornost, ker drugače pač NE zna.
V tednu si vzemi 1 dan samo zanj, da sta sama nekje in kakšno po moško rečeta ali pa gresta na kak šport, ne vem, vaju ne poznam, ampak možnosti je res ogromno.
Če pa vse to zdaj odklanja, pa samo nevsiljivo vztrajaj in mu vedno znova in znova dajaj občutek (lahko tudi preko sms), da ti je pomemben in da ga kot moški razumeš....Pokaži mu pravo pot MOŠKOSTI!

Saj to sem počel pa mu sedaj ni nič več všeč, pod "pameten" sem imel v mislih začetke pubertetniškega spreminjanja...., očitno bo sms edina pot zaenkrat.

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...