Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki
Naj ... dogodek dneva, 9. del
Jernej:
--- Quote from: kontejner on January 13, 2014, 11:08:16 AM ---
--- Quote from: Jane on January 13, 2014, 10:51:54 AM ---
--- Quote from: kontejner on January 13, 2014, 09:54:09 AM ---evo, v službi prejel še eno zajebano zadevo za speljat ker so se ostali pezdeti umaknili!!! >:D
Ampak vedno kadar je v javnosti potrebno predstavljati podjetje mene najdejo!!!
--- End quote ---
Mogoče znaš pa samo dobro govorit ;)
--- End quote ---
To naj bi držalo ja, opažam, da je bolje biti bolj butast...plača praktično enaka, dela manj in nič odgovornosti..
--- End quote ---
Torej si v dobri poziciji, da daš odpoved, ker se bodo ustrašili in ti ponudili višjo plačo, samo da ostaneš. :P
kontejner:
--- Quote from: Jernej on January 13, 2014, 01:22:21 PM ---
--- Quote from: kontejner on January 13, 2014, 11:08:16 AM ---
--- Quote from: Jane on January 13, 2014, 10:51:54 AM ---
--- Quote from: kontejner on January 13, 2014, 09:54:09 AM ---evo, v službi prejel še eno zajebano zadevo za speljat ker so se ostali pezdeti umaknili!!! >:D
Ampak vedno kadar je v javnosti potrebno predstavljati podjetje mene najdejo!!!
--- End quote ---
Mogoče znaš pa samo dobro govorit ;)
--- End quote ---
To naj bi držalo ja, opažam, da je bolje biti bolj butast...plača praktično enaka, dela manj in nič odgovornosti..
--- End quote ---
Torej si v dobri poziciji, da daš odpoved, ker se bodo ustrašili in ti ponudili višjo plačo, samo da ostaneš. :P
--- End quote ---
S tem se ne bi igral ker je preveč na kocki, poleg tega pa plača sploh ni slaba, bi pa seveda več... 8), pač občasno me zadeva precej zjezi....
Rena:
Oddana testna diploma v kontrolo plagiatorstva :o :D :-X >:D :laugh: ;D :) 8) :P Danes na dan, 13. :o :P. Spremim jo z :-* :-* :-*
Maja:
Toooooooooooooooooo! 8)
cvetka:
B R A V O O O O O O O !!!! :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version