Author Topic: Kaj nas čaka v novem letu  (Read 9850 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
Re: Kaj nas čaka v novem letu
« Reply #15 on: January 19, 2007, 12:07:31 PM »
Hm, je pa letos tudi Saturnovo leto, pa bi lahko rekli, da je Saturn zaveznik starejših in ubogih, zato bo tiste, ki potrebujejo pomoč vzel pod svoje okrilje in jih varoval...
Vse tiste, ki bomo živeli skromno in bomo stopali naprej s počasnimi in premišljenimi koraki, bo saturn nagradil in nam dal svojo zaščito.
Tole bi bilo moje mišljenje  ;)

Lp, A

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #16 on: January 19, 2007, 12:40:41 PM »
Hmmm Saturnovo leto ja .... vendar pa skupaj z mrki na osi devica riba in retro planeti .....

Bolj se mi zdi, da bomo soočeni s stisko za preživetje, podražitvami, omejitvami in različnimi svoboščinami. V službah bodo velike spremembe, delavci pa še bolj potisnjeni v kot, tudi za manjše plačilo.
Ne pozabimo, da je Saturn tisti, ki govori s trdo roko.

Zaradi retro planetov se bomo še kako radi spominjali, kako nam je bilo včasih fajn.

No, vsaj meni se to leto ne zdi nič kaj obetavno. Je pa res, da se bomo utrdili in veliko naučili, kar pa bo vidno šele v naslednjih letih.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #17 on: August 22, 2007, 07:50:33 AM »
Od zadnjega postanja v tej temi je minilo ze sedem mesecev. Kaj se je pravzaprav takega zgodilo.  Uveden je bil evro, ki je sprozil podrazitve in posledicno se bolj stisnil v kot tisti krog ljudi, ki ze tako nimajo kaj dosti.
Nezadovoljstvo nad Janso in njegovo vlado.  Hmm. Itak se to ze nekaj let isto dogaja, le da so lutke druge.
In seveda. Spet so bili s Hrvatarji incidenti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #18 on: June 04, 2008, 12:59:21 AM »
Hmmm Saturnovo leto ja .... vendar pa skupaj z mrki na osi devica riba in retro planeti .....

Bolj se mi zdi, da bomo soočeni s stisko za preživetje, podražitvami, omejitvami in različnimi svoboščinami. V službah bodo velike spremembe, delavci pa še bolj potisnjeni v kot, tudi za manjše plačilo.
Ne pozabimo, da je Saturn tisti, ki govori s trdo roko.

Zaradi retro planetov se bomo še kako radi spominjali, kako nam je bilo včasih fajn.

No, vsaj meni se to leto ne zdi nič kaj obetavno. Je pa res, da se bomo utrdili in veliko naučili, kar pa bo vidno šele v naslednjih letih.

No, tole je bilo pisano lani. Letos kot vidite, so podražitve še večje, špilalo se je nekega evropskega gazdo, s tem pa predhodno in v času gazdarjenja prikrilo vse težave doma.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858