Author Topic: Zeliščne kreme  (Read 144164 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline luxory

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Zeliščne kreme
« Reply #30 on: January 15, 2007, 09:49:04 PM »
to ravno ne vem , ker še nisem imel primera, je pa tako, rana se ne celi, ker je stalno vlažno in stalno obremenjeno s hrano in tudi bakterijam, pač posredno, jaz osebno vem,  da bi mazal in masiral z eteričnim oljem čajevca,
pa prosim vsi ki boste to uporabljali kot dodatek k zobni pasti ali za masažo dlesni, ali pa za celjenje rane od zoba, čajevec ima svojevrsten okus, mogoče malo na terpentin, da me nebi potem kdo preganjal po ljubi domovini s kakim kolom, res je pa antiseptik
misli in besede so najmočnejše

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #31 on: January 15, 2007, 10:45:30 PM »
Meni se je celila dolge 4 tedne ...

oooojjjjeeeejjjj tole mi je kot nočna mora.
Kaj pa splahovanje s kamilicami ali kaj podobnega.

4 tedne??? Pa ti to resno?

Bom vseeno probala tudi s čajevcem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #32 on: January 15, 2007, 11:30:47 PM »
No, bom pa še jaz nekaj vprašala našega dr. Dolittla ;D
Na komolcih imam luskavico. Nikjer drugje, na komolcih pa suha koža vztraja in se debeli kljub vsem možnim kremam, ki se jih dobi na recept ali pa tudi ne. Spomladi, ko imam kratke rokave in so roke več na zraku, v solariju, na soncu ali na morju, se zadeva nekoliko omili, takoj ko pa se spet oblečem v toplejša oblačila in dolge rokave, se zadeva ponovi.
Najbolj me skrbi, ker so plasti te kože iz leta v leto večje. Če kremo zamenjam, imam občutek, da nekaj časa pomaga,  ko pa se koža kreme "navadi", je vse spet po starem.
Obstaja kakšna rešitev?
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline luxory

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #33 on: January 16, 2007, 11:40:21 AM »
Regina lepo pozdravljena, havla za sipatično asociacijo,
kot vemo za luskavico ni zdravila, veliko stvari je, ki lajšajo probleme, prvo je potrebno pazit pri prehrani in tudi kajenje pospešeje ta problem, potem pa so razne kreme, za ta problem se najbolj priporoča uporaba izdelkov iz čajevca, ja spet, prvo je to milo na osnovi čajevca, ali šampon in gel za tuširanje, potem si lahko namažeš prizadeta mesta z eteričnim oljem čajevca, čez par minut, ko se olje vpije pa se mora preko tega namazat z Maleuderem balzamom, da to kožo mehča in nahrani, ter obnavlja, kot sem že v enem postu napisal, se to bobi v specializiranih trgovinah, pa tudi lekarnah, vsi artikli so pod blagovno znamko Bergland,

je tudi varianta notranjega čisčenja, z oljem Sibirske cedre, ki se ga uživa eno čajno žličko na dan, pri tem  je edino potrebno paziti, da se ne kupuje predrage, saj se gibljejo cene od 5000-8000 sit po starem, razlike v kvaliteti ni, edino pri dražjem imajo večji zaslužek,

no to je na kratko vse, edino še to izogibat se stresom, čimbolj sproščeno življenje, saj je to povezano z vsemi problemi na koži, in splošnem počutju,

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #34 on: January 16, 2007, 12:24:35 PM »
Tole si mi pa zelo lepo razložil in verjemi, da bom poskusila še to varianto.
Za svoje "odvisnosti" in slabe navade vem, ampak ko se je treba kateri stvari odpovedat ali se ji vsaj izognit, je pa problem. A recimo, da delam tudi na tem. ;)
Hvala ti za vsa navodila, ko pridem do kakšnih rezultatov, pa sporočim, čeprav je tudi to res, da zdravila dejansko ni.
Pa veliko prijetnih trenutkov na forumu ti želim.  :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline luxory

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #35 on: January 16, 2007, 01:00:16 PM »
hvala za lepe želje, moram povedat, da se kar prijetno počutim tu med vami

slabe navade in razne razvade imamo vsi več ali manj, res je težko se jim odpovemo posebno če je to nekaj za naš užitek ali kao crklanje, se moram tudi jaz odpovedat kakšni razvadi,

vesel bom povratnih informacij,

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #36 on: January 16, 2007, 01:02:21 PM »
Meni so po puljenju (vseh štirih naenkrat) modrostnih zob svetovali žajbelj. Samo to je bilo aktualno takoj po samem puljenju, da so se rane razkuževale. So se mi pa tudi kar hitro zacelile... Če bo komu kdaj (upam sicer da ne) pomagalo.
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline luxory

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #37 on: January 16, 2007, 01:13:37 PM »
Tejka, hvala res je na to se nisem niti spomnil, učinki so podobni kot pri čajevcu, samo da je slednji malo močnejši

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #38 on: January 16, 2007, 05:29:14 PM »

Regina ojla,

prima za vse vrste luskavice zna svetovati g. Božjak,sicer naturopat,higienik in iridolog.
Lahko ga pokličeš na številko 05 65 492 45
ali o41 / 685 449
Nekaj časa sem obiskovala njegova predavanja tako,da vem,da stvari 100% obvladuje.

Samo nasvet!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #39 on: January 16, 2007, 08:12:07 PM »
Ja hvala Anima, tole si bom pa zapisala. Nikoli ne veš, kdaj prav pride, čeprav mi je popolnoma jasno, pa tudi luxory kot poznavalec je potrdil, da tale zadeva ni ozdravljiva. Zdaj bom najprej navalila na čajevec in se napojila s sibirsko cedro, pa da vidimo, kaj bo iz tega.
Mimogrede pa me zanima, če si bila na teh predavanjih, kaj ta g. Božjak pravi o izvoru. Vem, da je luskavica dedna, ni pa nalezljiva, še bolj vem, da je neprijetna, ne vem pa, koliko je povezana s kakšnim organom ali imunskim sistemom. Marsikje sem namreč prebrala, da kljub svojim obolelim prednikom ni nujno, da luskavico dobiš, če ni tudi v tvojem telesu vira, ki bi jo sprožil. Vir bi lahko bila tudi povsem preprosta stvar, kot so recimo mandlji, pa čeprav človek nima z njimi težav. Tudi v resnici poznam takšen primer. Sodelavec je imel luskavico po celem telesu, drugače pa je bil popolnoma zdrav. Prijatelj (zdravnik) ga je poslal na razno razne preiskave in ni ugotovil ničesar, potem pa mu je predlagal, naj si da odstranit mandlje. To je tudi naredil in luskavica je izginila, kot da bi mignil.
Ste kaj govorili o takšnih primerih?
« Last Edit: January 16, 2007, 08:13:52 PM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #40 on: January 16, 2007, 10:53:56 PM »
žal se o luskavici nismo pogovarjali.

Ko sem obiskovala predavanja ,ima jih še vedno,me je zanimal vpliv
prehrane na človekovo telo.
Tule je njegov sajt.Malo preberi in če te bo zanimalo povprašaj.
Vedno rad odgovarja na vprašanja.Tudi po telefonu.
Z ozirom na to,da je tudi iridolog, bi lahko razbral iz očesne šarenice, odkod prihaja tvoja težava.
http://www.projekt-clovek.com/svetovanje/index.htm

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #41 on: January 16, 2007, 11:01:06 PM »
tule boš našla več napisanega tako o boleznih kot zdravljenju.Po naravni poti,seveda.
Če v google(iskalnik) vpišeš njegovo ime'Franc Božjak' boš našla še več.

http://www.zdrav-podjetnik.net/nasveti.php?subaction=showfull&id=1167203416&archive=&start_from=&ucat=17&

« Last Edit: January 16, 2007, 11:04:56 PM by Anima »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #42 on: January 16, 2007, 11:28:31 PM »
Ejjj, tole bom pa vrgla v spomin. Hvala, Anima. :)
www.sepet-sanj.com

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
« Reply #43 on: January 16, 2007, 11:46:07 PM »
Ejjj, tole bom pa vrgla v spomin. Hvala, Anima. :)

Prosim  ;D

Verjemi mi,na tipkanje ;D,da je človek ,ki ogromno ve.V primeru,da boš kdaj
belila stanovanje ga pokliči.Dal bo poseben dodatek,mislim,da neke vrste kalcij
ker pravi,da barva od nas črpa kalcij za svoj obstoj.V nasprotnem primeru,se pravi ko v hiši nikogar ni,prične odpadati ker se nima s čim hraniti.
Morda tudi to piše v njegovih sajtih....v glavnem,čudo od človeka.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #44 on: January 17, 2007, 12:11:10 AM »
Ti verjamem na tipkanje, Anima  ;D
Že brskam. ;)
www.sepet-sanj.com