Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Prireditve v Sloveniji

Srečanje članov Spletnega simbola

<< < (52/59) > >>

Andres:
Tule sporočam o srečanju jutri, ki bo obenem tudi seminar 9zk.  Nalimal bom Vojkov tekst iz njegovega foruma.

Andres

Živijo

Zberemo se zjutraj 23. avgusta od 8h do 8:30 na glavni avtobusni (zraven železniške postaje) postaji

Na koncu železniške postaje - proti parkirišču je na vogalu gostinski lokal, kjer popijemo kavo.

Da se zagotovo najdemo, imejte polne GSM telefone.

Pokličete me lahko  na 040 691 006

Po kavi se več ali manj  v skupini odpeljemo v Iški vintgar, kjer nas bo čakala Vesna.

Imamo streho nad glavo, vodo in kakšno drobnarijo za pod zob. Kdor ima posebne potrebe,
naj priljubljeno hrano in pijačo vzame s sabo sam. Svinčnik in nekaj papirja tudi pride prav.

Koliko nas bo?

7 ali več.

Imeli se bomo fajn, saj se peljemo v Iški Vintgar, le nekaj metrov naprej od gostišča v Iškem vintgarju:

Naslov je Iška 27 za vse tiste, ki bi se želeli najti posebej in sami.

Komur ni kaj jasno in kdor bi se še rad prijavil naj potelefonira ali pride na kavo v soboto zjutraj.

Vojko

apemaya:
Kako je bilo na srecanju?

:)

Andres:
Apemaya. 

Na srečanju in 9ZK seminarju obenem je bilo idealno. Nekaj nas je bilo tudi iz našega foruma, in sicer Darja, Mavrica, Irma (ki tu ni aktivna), Vojko, jaz in Martina, ki nas spremlja kot gostja.
Povrhu vsega smo imeli tudi zadovoljujoče vreme, le nazaj na poti domov smo zaradi slabega vremena vozili le 30. Kdor si je v zadnjem hipu premislil mu je lahko žal, saj ne le da je tovrstrni seminar dopolnjevanje znanja, tu gre tudi za prijetno druženje, zato hvala tudi Vesni, ki nam je odstopila vikend in skupaj z Irmo  ter Martino, kuhala za nas. 

Andres

Regina:
Hojla Štajerke, jaz sem se že klimatizirala.  ;D A smo za kakšen skrivni dejt?

klarus:

--- Quote from: Regina on August 24, 2008, 06:41:19 PM ---Hojla Štajerke, jaz sem se že klimatizirala.  ;D A smo za kakšen skrivni dejt?

--- End quote ---
mogoče ta teden....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version