Author Topic: Tarot V. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 57108 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Isabell

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Tarot V. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #150 on: September 22, 2008, 03:25:56 PM »

Daj počasi taktično pelji to prijateljevanje, če hočeš kaj več, ker zaenkrat vaju druži nekašno delo in sta oba malo v oblakih. Dajta probajta malo "po zemeljsko" pa bo bilo super.

:)

Tar_Mar

:D Ja res je točn tko k si rekel vse sva malo v oblakih, oba se ukvarjava z istimi stvarmi oz naju zanimajo, bo potrebna prizemljitev ja  :). Sam še to al se bova v prihodnosti kej več srečevala še? Hvala :-*

Offline wishwish

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #151 on: September 22, 2008, 06:54:10 PM »

hvala za hiter odgovor!

seveda me pa še zanima ljubezen?sva dokončno prenehala?

lep dan!

Offline lari

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #152 on: September 22, 2008, 07:40:30 PM »
Pozdravljen Tar_Mar!

Zanima me,če se mi v kratkem obeta kakšna nova zaposlitev.In še za ljubezen,kako se bo razvijal moj odnos z vodnarjem..trenutno ni najbolj ok med nama..se mi mogoče obeta kaj novega na tem področju.

Pozdrav

Nova zaposlitev se ti obeta, daleč od tvojega kraja in tudi, ko boš zaposlena se boš morala opreti na svoje znaje in za vse boš sama na delovnem mestu. Se bo pa zahtevalo veliko znanja.
Odnos z vodnarjem je res buren. Le pri delu se bosta še nekako ujela. Bo pa takšen kot je. Ne naprej ne nazaj.
Novost v vajinem odnosu je ta, da bi jo ti rada popihala iz te veze oziroma jo bi rada spravila na distanco, kar ti lahko rata.

Lepo se imej

Tar_Mar

Hvala za odgovore..pa bo ta služba uredu zame a bo to bolj kratkoročna zadeva...kaj bi bilo potem najbolje da naredim glede tega najinega odnosa..prekinem vse skupaj ali pustim tako kot je..imaš mogoče kakšen nasvet
Lep večer

Offline metulj

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #153 on: September 22, 2008, 08:52:12 PM »
ZDravo
Mene pa zanima, če bom kmalu (letos) začela graditi ljubezenskko zvezo z določenim fantom. Pa tudi karierna pot me zanima -  če bom uspešno zaključila stvari in začela nove.
Hvala.
pa lahko noč vsem

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #154 on: September 23, 2008, 08:39:27 AM »
Ejla, Tar_Mar,
ko imaš čas še zame malo pokukaj.... se kaže kje kakšna sprememba? ;)

Lep dan :)
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #155 on: September 23, 2008, 08:48:36 AM »
Pozdravljeni, sem nova. Me je že morala pot pripeljati sem, hvala Darja  :D. Tudi jaz sem se začela "spogledovati" s tarot kartami, nanje sem naletela pri prijateljici, ki ima več različnih. Svetovala mi je, da si izberem tiste, ki me najbolj pritegnejo. Tako sem, brez izkušenj, najprej kupila Oshotove, kasneje pa še knjigo Tarot za današnji čas, Joanna Watters. Priložene so karte, univerzalni Waitov komplet, ki si jih moraš sam razrezat. Hehe, sploh mi niso všeč,  tako narezljane po robovih. Bi pa kupila tudi komplet teh kart, če bi jih dobila lepše obdelane oz. original...

Tako so tarot karte pri meni, občasno jih uporabljam, berem o njih, a še malo čakajo, da prvo "poštimam" ene zadeve v življenju, kot na primer študij ob delu, pa še kaj...

Zadnja leta je za mano kar burno obdobje, obdobje življenjskih sprememb, soočanj (čeprav, jz bi se soočanjem kar izognila)  :(. Pa ne gre, življenje te nič ne prišpara  >:D.

Tar_mar, mogoče mi kaj prišepneš  ;)

Sem pa vesela, da sem naletela na vas... Bom po malem preučila tukaj navedeno gradivo o kartah... Se beremo...sodelujemo...

Lep dan vsem....on in off line  :-*

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #156 on: September 23, 2008, 09:18:07 AM »
Ejla, Tar_Mar,
ko imaš čas še zame malo pokukaj.... se kaže kje kakšna sprememba? ;)

Lep dan :)

Zdravo!

Do sedaj si mirovala. Bravo zopet si pridobila samozavest! Torej prvo se oddalji od oziroma naredi nekaj, da ne boš več "lajnala" zadev kot sedaj.
Po kartah boš naredila kar radikelen premik, ki bo počasi zastavil pot k danim pričakovanjem in dejanjem.

Torej samozavest te vodi in ji zaupaj!!!!

:)Sončka

Tar_Mar

Hihi...super ;D
Hvala prijatelj, pa enga sončka tudi tebi :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #157 on: September 23, 2008, 09:42:24 AM »

Kako ti kaže v učenju tarota?:
XI-moč, II- Svečenica, VII-kočija

Torej, po vsem kar lahko narediš v tarotu je to, da imaš veliko moč in voljo do tega, kar je sedaj velika neznanka oziroma bo treba manifestirati iz tebe, si pa in boš na poti k uspehu. "Dobro potovaje k znanju želim!.
Torej bom pomagal in drugi seveda.

:)

Lepo se imej

Tar_Mar

Vau, kako sem tega vesela, hvala ti Tar_mar. Čutim neko povezavo s kartami in rada bi se res čimveč naučila. Upam, da bom razgibala tudi to mojo lenobo za študij in ga čimprej končala... Ker sicer me to bremeni.

Pozdravček  ;D

Offline Sandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #158 on: September 23, 2008, 12:11:04 PM »
Pozdravljen Tar_mar, nonstop me nekaj muči rada bi rešila nesoglasja, konflikte vendar mi enostavno ne uspe, povej mi kako naj se mu bolje približam njegovi duši predvsem pa njegovemu srcu mu naj pišem, kar čutim in malo olepšam oz. se poigram z besedami, povej mi kakšna osebnost je kaj se ga dotakne, kaj ga premeče, ga premami...? Naju bodo lepa sporočila zbližala...? Včeraj sva se čula na hitro, ne rečem lepo je bilo, kot sem mu tudi povedala samo rada bi se bolj približala njegovi duši, srcu... samo nevem kako? Hvala za nadalnji odgovor. LP Sandra

Offline Princes

• Mojster
« Reply #159 on: September 23, 2008, 01:08:39 PM »
Dragi Tar_mar :)

prosila bi za vpogled glede moje službe. Ali se kaže morebiti sprememba v kratkem - kaj novega? Tu kjer sem imam že globoko pognane korenine in je čas, da zasadim novo drevo :)

Hvala in lep dan ti želim :-*

Zdravo!

Ja imela si nekaj nevšečnosti v službi in si se malo zaprla. Kar je logično. Ta služba je zaenkrat kar v redu in ne vidim sprememb. Boš morala pa kar nekaj razčistiti z nekom. To bo pa manj prijetno.
Boš imela potem nekaj časa mir.

Dragi Tar_mar,

poročam: ko si mi napisal, da bom morala nekaj razščistiti, se mi še sanjalo ni, za kaj naj bi se šlo. Ni mi bilo treba čakati dolgo. Konec meseca avgusta je napočil čas, ko sem morala biti odločilen člen v neki situaciji in vsem po vrsti razjasniti zadevo ter jo prikazati v čisto drugi luči, kot  jo je videla večina. Moram priznati, da sem bila "odločilen člen" glede usode določenega človeka v tej službi. Ostali so pa slišali, kar jim je šlo. Res pa je bilo zelo mučno in nič kaj prijetno.

Tako, da potrjujem, napisano se je zelo hitro uresničilo :).

Ampak se ne dam :). Glede na to, da predvidevam, da se iz tarot kart da točno videti kdaj se neka stvar dogodi, te prosim, povej mi koliko časa bom še tu, kjer sem (1, 2 ...leti). Ker tisto, kar si moje srce želi delati, je čisto nekaj drugega :)

Hvala :-*

p.s. spet sem ga zasvirala s citiranjem ???
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #160 on: September 23, 2008, 01:37:52 PM »
Evo, to so pravi duhovni učitelji. Pove ti naravnost in odločno. Točno takega učitelja rabim ob sebi in IMAM GA :).  Škoda, da se ne vidiva iz oči v oči, da bi videl, da iskreno mislim.

Hvala ti Tar_mar :-* :-* :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #161 on: September 28, 2008, 01:53:33 AM »
tako je,res ang:
let it be

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #162 on: October 02, 2008, 05:05:25 PM »
.tar mar spet jaz in moja malenkost :).....jaz bi te pa prosila da mi malo pokukap v karte ,kaj mi kaj želijo nasplošno povedati,npr. kakšna sprememba,kakšno sporočilo karkoliiiiiiiiiiiiii. :-\....thx pa pa ang: