O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte III. del

(1/59) > >>

Tea:
Tukaj nadaljujemo z učenjem cigank

Azra:
Imamo ze tretji del. Pridni smo.  :)
Nazadnje, ko sem odpirala karte sem vprasala zase in za prijatelja, najin odnos, ki je na "nenavadnem nivoju".  ::)
Dvakrat je med mesanjem padla ven karta veselja, ko pa sem karte odprla, je bilo:
POTOVANJE
LOPOV
SRECA

Dostikrat se mi pri tej osebi odpre karta tatu. To smo ze obravnavali, ampak ali bi lahko v zgornji kombinaciji bil misljen strah, nesigurnost ... in potovanje misljeno kot en casovni razpon ...?
Hmmmm

Hvala
 :-*

Azra:

--- Quote from: Mojzes on April 01, 2008, 07:31:42 PM ---čutni zamik?
offizier
 :D

--- End quote ---

Zamik?
Jaz bi rekla, da gre prej ------->
naprej.

Tea:

--- Quote from: Azra on April 01, 2008, 01:54:10 PM ---Imamo ze tretji del. Pridni smo.  :)
Nazadnje, ko sem odpirala karte sem vprasala zase in za prijatelja, najin odnos, ki je na "nenavadnem nivoju".  ::)
Dvakrat je med mesanjem padla ven karta veselja, ko pa sem karte odprla, je bilo:
POTOVANJE
LOPOV
SRECA

Dostikrat se mi pri tej osebi odpre karta tatu. To smo ze obravnavali, ampak ali bi lahko v zgornji kombinaciji bil misljen strah, nesigurnost ... in potovanje misljeno kot en casovni razpon ...?
Hmmmm

Hvala
 :-*

--- End quote ---

Azra, je ta moški mogoče tujec.
Meni se dostikrat ob kombinaciji potovanje - tat, upanje - tat; nakazuje tujina oz. oseba, ki je tujec; oz. razdalja med dvema

Sicer bi kombinacija potovanje - tat lahko predstavljala tudi miselno oz. psihološko razdaljo /tujino/ v načinu dojemanja razvoja vajine zveze za naprej ....... In kot si že sama ugotovila .. mogoče nesmiselno jemljeta sama sebi priložnost za pot naprej - torej za razvoj odnosa.
Časovni razpon - to ne bi rekla. Kajti vse tri karte so na nek način zelo hitre

No karta sreče na koncu vsekakor kaže na prihodnost, ki pelje to zvezo, odnos v smer obilja in zadovoljstva, ki ga oba že intuitivno čutita.

Tea:

--- Quote from: Mojzes on April 01, 2008, 07:31:42 PM ---čutni zamik?
offizier
 :D

--- End quote ---

Mogoče, dan dva, da se da dokončna odločitev ......... sicer pa res kot pravi tudi Azra ..... super karte

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version