O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte III. del
Maja:
--- Quote from: ženska on September 12, 2008, 01:41:03 PM ---Tea, bi mi lahko pogledala v karte in povedala, kaj bo z mano in fantom, ki sem ga spoznala prejšnji teden. Je to lahko kaj resnejšega?
--- End quote ---
:'( Upam, da nisi pozabila name. Tako zelo me muči ta zadeva ...
Tea:
--- Quote from: ženska on September 17, 2008, 08:19:38 PM ---
--- Quote from: ženska on September 12, 2008, 01:41:03 PM ---Tea, bi mi lahko pogledala v karte in povedala, kaj bo z mano in fantom, ki sem ga spoznala prejšnji teden. Je to lahko kaj resnejšega?
--- End quote ---
:'( Upam, da nisi pozabila name. Tako zelo me muči ta zadeva ...
--- End quote ---
Trenutno je velika ljubezen ...... ta trenutek se prihodnost še ne kaže obetajoča.
bilka:
jaz sem pa glede mene in enega fanta (oziroma možnosti za najino zvezo) potegnila naslednje karte:
pismo, denar, tat, nesreča, upanje. sama ne vem, zakaj sem jih potegnila 5, pač tak me je potegnilo.
no in zdaj jaz glih ne razumem pomena. sem si sicer brala tejine zapiske in iz njih sem nekako potegnila tole razlago:
do mene bo prišlo neko bolj zaupno sporočilo, sicer bo nekaj ovir (oziroma bo preteklo nekaj časa), ampak bo prišlo pravočasno.to sporočio mi lahko marsikaj prinese ali vzame. glede tata mislim, da govori bolj o tem, da bežim sama pred seboj (ker se tolko poznam in je čisto možno), ker me je strah spremembe, strah sedanjosti in prihodnosti. ampak izhod obstaja in nesreča lahko predstavlja idejo o nečem novem, neko veliko spremembo. ampak vse moram rešit sama, za naslednji korak si moram pridobiti samospoštovanje. če to dosežem, pride upanje, in s tem pa tudi neka trdnost, stabilnost, osnova za blagostanje, polnost in lepota v mojem življenju.
je mogoča kakšna takšna razlaga ali sem čisto mimo vsekala?
hvala za odgovor...
Tea:
Mi je včeč tvoje razmišljanje. Se boš pa iz te zveze veliko naučila.
bilka:
hvala :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version