Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol VI

<< < (20/77) > >>

Andres:

--- Quote from: Nena on April 23, 2008, 03:37:14 PM ---Ufffaaa....ta pa živi na veliki nogi ;)

--- End quote ---

--- Quote from: Regina on April 23, 2008, 03:44:49 PM ---Jaz sigurno nisem bila. Gibljem se od 35 do 36.  ;D

--- End quote ---

Nena. Mogoče je pa ravno obratno in zato potrebuje take pete.

Ravno na tebe sem pomislil, Regina. Nenazadnje nikomur ne more biti jasno, točno kakšne fetiše goji sleherna ženska. :D :D :D

Andres

Regina:
Ahaaaa, mene si našel za dežurnega krivca?  ::)

Jaz svojih fetišev ne izgubljam kar tako.  :D

Andres:
Joj. Mi je čisto iz spomina ušlo, da so tvoji fetishi resnično močno prikriti.  Ob naslednji negi mojih stopal mi lahko kakšnega tudi zaupaš.  Upam, da za podobno nego ne boš uporabila najdene odlomljene pete. :)

Andres

bik7:
Andres peta je od mojih šolnčku. Včeri so bli na obisku travestiti pa sn se jim malo prdružu. Sej veš se moraš vrč malo po klapi. pa sn se malo obleku pa obu klapi primerno. hihihihi.
Seveda ku sn nerodn se mi je peta zlomla še sreča je, da si nism noge zvu pa bu dans na bolniški. hihihihi :P

Andres:
Ah. Dolgo spiš, tako, da v tem času jaz komotno Regino obsodim raznih fetišev. Neupravičeno, kot vidimo. :) 
Nisem pa si mislil, da imaš ravno ti tako bogato garderobo.  Za bika kot ti še male čeveljčke nosiš, tako, da sem vesel, da zaradi žuljev nisi danes na bolniški.

Tvoj portir.

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version