Se strinjam, da ponavadi, ko gremo k vedezevalcu/ki, v podzavesti ze vemo kaksni bodo odgovori.
Vendar ko sem jaz sla k vedezevalki, sem ji povedala samo starost in stan, ona pa je zacela govorit tako hitro, da sploh nisem nic razumela. No in ker sem vecino pozabila, sem cez cas spet sla. Ko sem jo poslusala, sem ugotovila, da mi spet vse isto govori (v mislih imam bistvene prelomnice v mojem zivljenju) in sem na nekatere stvari postala bolj pozorna. Pri eni stvari pa je na glas povedala tisto, kar si sama nisem upala priznati.
Sem pa bila in sem se vedno skepticna, dokler se mi kaj res ne uresnici. Je pa ta vedezevalka pritegnila mojo pozornost zaradi sledecega. Preden sem se rodila je neka vedezevalka mami rekla, nekaj v zvezi z enim od njenih otrok. In to isto stvar je meni rekla tudi zgoraj opisana vedezevalka, da se bo meni zgodila.
Jaz ji zaradi tega bolj verjamem, kot kaksenu drugemu, res pa je da se kaksna napoved ne zgodi, ampak vem, da je tocen cas tezko napovedati, in se recimo ne sekiram, ce ne bom sla na kaksno poroko letos.