Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Prireditve v Sloveniji
Novosti na www.Astro-Star.net II.
bilka:
Druga polovica meseca bo v znamenju vaše preobrazbe /tako fizične, kot psihične/, začeli boste zelo drugače gledati na svoje življenje in na svoje cilje, vsekakor pa bo nov pristop do vaše osebnosti, posledično nosil seveda tudi nov status, nove karierne načrte, nova prijateljstva in družbo, novo ljubezen, ki bo zelo aktivno zrcalila vašo »novo preobleko«.
no, malo sem res spremenila svoje poglede, notranje se počutim drugače. obeta se mi služba.... :)))))
edino ljubezen in prijateljstva še čakam ;)
me prav zanima, kaj bo aprila :D
Tea:
--- Quote from: bilka on March 30, 2009, 09:28:47 AM ---Druga polovica meseca bo v znamenju vaše preobrazbe /tako fizične, kot psihične/, začeli boste zelo drugače gledati na svoje življenje in na svoje cilje, vsekakor pa bo nov pristop do vaše osebnosti, posledično nosil seveda tudi nov status, nove karierne načrte, nova prijateljstva in družbo, novo ljubezen, ki bo zelo aktivno zrcalila vašo »novo preobleko«.
no, malo sem res spremenila svoje poglede, notranje se počutim drugače. obeta se mi služba.... :)))))
edino ljubezen in prijateljstva še čakam ;)
me prav zanima, kaj bo aprila :D
--- End quote ---
Le preberi si ...........horoskop je objavljen
;D
bilka:
:)
no, zgleda da bom prestopla v nov svet konec meseca:))))
res si ga gradim zdanjih nekaj mesecev ;D
Tea:
Kar Bilka :D
skorpijonka:
Ijooooj, pa kaj si ti ja nor! :o :D
Za škorpijone je tako noro napisano, točno vse, kar sem si zadala v tem mesecu. Očitno se bo uresničilo.
Ijoooj, Tea...ti si carica. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version