Author Topic: Novosti na www.Astro-Star.net II.  (Read 94746 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Novosti na www.Astro-Star.net II.
« Reply #390 on: April 23, 2009, 09:53:52 AM »
Ne vem, ce sem ze prebrala letni horoskop ali ne.

Me je pa kar na rit vrglo, da se je nekaj stvari ze zgodilo :o

Tea, ti si prava carovnica v astrologiji :D

Offline bilka

• Mojster
« Reply #391 on: April 23, 2009, 10:48:18 AM »
sem mogla tud jaz kar še enkrat it prebrat. glede na to, da se do sedaj kar uresničpuje, komaj čakam jesen!!!
 ;D

Offline Princes

• Mojster
« Reply #392 on: April 23, 2009, 11:30:16 AM »
Ej punce, se vam pridružujem k ugotovitvam....vse je nastavljeno v smeri, kot je napisano. Bravo Tea :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #393 on: April 23, 2009, 02:33:09 PM »
Tea, ti si prava carovnica v astrologiji :D

Pravzaprav je tudi na drugih področjih. :o

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #394 on: April 23, 2009, 04:19:41 PM »
Veliko pozornosti boste namenili odnosom s prijatelji, znanci in ljudmi, s katerimi imate skupne interese. Nekaj jih bo odšlo iz vašega življenja, prihajali pa bodo ljudje povezani z vašimi trenutnimi aktivnostmi. Nadarjeni boste za skupinsko delo in pomoč prijateljev bo ob tem ključnega pomena. Končno boste čutili, da lahko izrazite svojo ustvarjalnost tudi v klubih, društvih ali podobnih prostorih, ob tem pa se vam bodo uresničevale dolgoletne vizije. Leto, ki je pred vami, vam namreč daje obilo priložnosti, da svoj hobi spremenite v vsakdanje delo in na tem gradite življenjsko kariero. Spremembe bodo intenzivne in v jesenskih mesecih se že lahko nadejate rezultatov vaših prizadevanj.

Sredinski del leta pa do meseca oktobra boste imeli več opravkov doma. Od tega, da boste preurejali, na novo opremili ali pa le stanovanje priredili tako, da boste lahko gostili prijatelje in v tem času pomembne poslovne partnerje. Tudi vaša družina bo zahtevala nekoliko več pozornosti, vi pa se boste lovili med vašo kariero in vašim zasebnim življenjem. V letu 2009 namreč prihaja do spremembe vašega statusa v družbi, ki bo posledica vaše nove kariere, družbenega in socialnega udejstvovanja, ali pa sprememb, ki bodo bolj osebne narave /če ste že v letih, da pričakujete vnučke in podobno/

Na ljubezenskem področju bodo za samske Ovne velike priložnosti. Končno lahko v tem letu zaključite z vašimi dosedanjimi avanturami in naredite bilanco in revizijo vašega delovanja. Ker boste začeli delovati drugače, bo tudi vaš odnos do ljubezni in partnerstva spremenil notranjo zasnovo. Zresnili se boste in že v jesenskih mesecih lahko pričakujete nek dogovor, zavezo ali pa resno ljubezensko zvezo. Za poročene in tiste v stalnih partnerstvih pa bo to primeren čas, da poglobite svoje partnerstvo in naredite pomembne načrte za ustvarjalno skupno prihodnost.

Jop, če gledam letnega do zdaj absolutno drži :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #395 on: April 23, 2009, 06:10:01 PM »
Hvala punce.

Ste me spodbudile, da grem še jaz brat svojega  ;D ;D ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #396 on: April 24, 2009, 09:01:46 AM »
 Začetni del leta bo v znamenju vaše družine, ki bo zahtevala več vaše pozornosti. Vpleteni boste v zadeve, ki bodo povezane z vašimi starši, pa tudi z otroci. Ali bo šlo za spremembo bivališča je odvisno od teka dogodkov v preteklem letu, lahko pa bi šlo na nek način za potrebno popravilo, obnovo vašega doma. Vaš občutek domačnosti, varnosti in stabilnosti bo pomemben, pa tudi vprašanje, kje se počutite doma. Vsekakor bo začetni del leta v znamenju zaključka dolgoletnih situacij in potrebnih sprememb, ki bodo na vas blagodejno vplivale. Prehod Jupitra bo v podporo, s tem pa tudi prirastek v vašem domu. Ali v prihodu novega družinskega člana, novega doma ali novega optimističnega razpoloženja, ki bo zaznamoval to področje vašega življenja.

Hehehe, na frišno preseljena, ukvarjam se z vnuki in starši, seveda pa tudi otroci .......... ;D
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #397 on: April 24, 2009, 09:40:03 AM »
Tea, vse najboljše vama želim v novem domu..... Sicer pa zgleda, da si imela ob pisanju letnega horoskopa antene priklopljene zelo zelo visoko.....tam zgoraj  :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #398 on: April 24, 2009, 09:53:07 AM »
Tea, vse najboljše vama želim v novem domu..... Sicer pa zgleda, da si imela ob pisanju letnega horoskopa antene priklopljene zelo zelo visoko.....tam zgoraj  :)

Hvala Princeska

po prvomajskih praznikih morava obvezno usekat en skrivni dejt  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #399 on: April 24, 2009, 10:10:31 AM »

Hvala Princeska

po prvomajskih praznikih morava obvezno usekat en skrivni dejt  ;D

Zmenjeno :)

DZK 151

Offline bilka

• Mojster
« Reply #400 on: April 29, 2009, 08:52:38 PM »
uuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a ju3 pa dobimo majsko napoved ?!?!?
Komaj čakaaam!!!!  8)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #401 on: May 04, 2009, 10:23:50 AM »
Sem sla pogledat, ce je ze majski horoskop  :D Da vidim kaj mi zvezde pravijo: a grem se ta mesec rodit ;D ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #402 on: May 04, 2009, 10:32:02 AM »
Horoskop bo objavljen v sredo

RAK

Vaš družbeni status se v mesecu maju nekoliko spremeni. Če imate poklicne ambicije, potem pomeni to napredovanje v službi, ali pomemben korak naprej, kar se tiče vaše kariere. Res je, da ste zadeve že dolgo pričakovali, no kdor čaka, tudi dočaka. Na ljubezenskem področju bodo v ospredju predvsem različna prijateljstva, ki prihajajo in odhajajo, prijetna druženja in vaše družabno življenje bo pestro. Mnogi raki se v mesecu maju lahko zavejo, da imajo tako simpatičnega sodelavca ali sodelavko, zato boste z veseljem opravili tudi kakšno naduro. Vendar pa več kot le bežni vroči pogledi, ali pa kratka romanca v tem mesecu ni možna. Res pa je, da zna biti vroča in strastna, brez velikih besed in obljub, če pa že bodo, potem računajte, da bodo izgovorjene v afektu, torej ne bodo imeli nobene trdne podlage.

« Last Edit: May 04, 2009, 10:38:05 AM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #403 on: May 04, 2009, 03:16:46 PM »
No, že prvi stavek ti pove, da boš. :D Družbeni status = mama. :D In naj bo porod čim manj boleč, relativno kratek in brez težav, tako da bo na svet prijokalo umirjeno bitjece. ;)
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #404 on: May 04, 2009, 08:16:43 PM »
Ker je moj asc Rak, sem prebrala tudi to napoved.
A iskreno upam, da je napoved za Bike v nasem mesecu bolj obetajoca.  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.