Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Prireditve v Sloveniji

Novosti na www.Astro-Star.net II.

<< < (19/93) > >>

Tea:

--- Quote from: pikica on September 16, 2008, 08:07:34 PM ---Ne moreš že septembra povedati, da je horoskop za 2009 že napisan......sedaj moramo pa 3 mesece čakati, da izvemo, kaj se nam obeta. :D :D :D Pri moji (ne)potrpežljivosti.... ;) Lahko bi vsaj kak namig dala. :)))

--- End quote ---

Partner, otroci, družina, poroka ....

bilka:
joj pikica, upam, da si oven :D

Tita:

--- Quote from: bilka on September 17, 2008, 07:39:28 AM ---joj pikica, upam, da si oven :D

--- End quote ---

Ne, sem rakica.

--- Quote from: Tea on September 17, 2008, 05:20:00 AM ---
--- Quote from: pikica on September 16, 2008, 08:07:34 PM ---Ne moreš že septembra povedati, da je horoskop za 2009 že napisan......sedaj moramo pa 3 mesece čakati, da izvemo, kaj se nam obeta. :D :D :D Pri moji (ne)potrpežljivosti.... ;) Lahko bi vsaj kak namig dala. :)))

--- End quote ---

--- End quote ---

Se mi zdi, da bo to bolj za Apemayo držalo. :D Pri meni se verjetno le ta prvo uresniči; no, pa, če pod ''družina'' smatram mami in sestri, potem še to; poroka meni ni ravno najbolj simpatična (razen obleke, še bolj pa zaradi medenih tednov  ;) :P), otroci pa - jih imam že v šoli toliko, da mi doma paše malo miru. :D Se pa pustim presenetiti. Hvala.

Za letos pa horoskop kar drži (rezultat vašega delovanja pa boste imeli priložnost videti že v mesecu avgustu - avgusta sem dobila redno službo, sedaj moram le še ljubezen kam premakniti).

Tea:

--- Quote from: pikica on September 17, 2008, 07:52:44 AM ---
--- Quote from: bilka on September 17, 2008, 07:39:28 AM ---joj pikica, upam, da si oven :D

--- End quote ---

Ne, sem rakica.

--- Quote from: Tea on September 17, 2008, 05:20:00 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Se mi zdi, da bo to bolj za Apemayo držalo. :D Pri meni se verjetno le ta prvo uresniči; no, pa, če pod ''družina'' smatram mami in sestri, potem še to; poroka meni ni ravno najbolj simpatična (razen obleke, še bolj pa zaradi medenih tednov  ;) :P), otroci pa - jih imam že v šoli toliko, da mi doma paše malo miru. :D Se pa pustim presenetiti. Hvala.

Za letos pa horoskop kar drži (rezultat vašega delovanja pa boste imeli priložnost videti že v mesecu avgustu - avgusta sem dobila redno službo, sedaj moram le še ljubezen kam premakniti).

--- End quote ---

No, no ..... leto je dolgo .... sem sigurna, da bom ob koncu leta brala vesele novice

Mrki so namreč v znamenju Raka .... tole bodo kar nepričakovane spremembe na partnerskem področju, v domu, družini itd.........

Azra:
Uf, mene pa caka sam delo.
 :P
 ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version