Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma VI

<< < (32/85) > >>

Regina:
Držim, apemaya. 100%-no.  ;D

ArOla:

Zdravo sem nova na forumu... zanima me obrazložitev nekih sanj in sicer pred kratkim sem sanjala mojega prijatelja, ki ima punco vendar mi je v sanjah dejal, ko je bil z menoj, da ta veza, ki jo ima z njo ne pelje nikamor in da ji bo dal konec... vem, da včasih sanje pomenijo ravno obratno samo sem zelo skeptična glede teh sanj, ker včasih imam preroške sanje... kaj mislite o tem?

Nena:
Dobro jutro v nedeljskem oblačnem jutru... :)

Itak, da sem sanjala...saj sanjam vsako noč...ampak spomnim sanj pa se ne vedno..
Nocoj troje sanje, ki imajo na nek način skupni imenovalec..
Sem sanjala, da sem delala na banki in je prišel do mene ne gospod, ki mi je drugače zelooo moteč element, pač je strejši ( koli 68 let) in je zelo "sluzast"..ampak v sanjah me presenetljivo ni tako zmotil..pri meni je plačeval položnice, s katerimi sem imela kar precej dela...sem se nekajkrat zmotila in tudi zneski so bili precej visoki..je pa v enem momentu ta gospod prišel za šalter, vendar sem ga presenetljivo ustavila in mu povedala, da da je njegovo mesto pred šalterjem in nima kaj delat za šalterjem..( hmmmm bravo jaz ;))
Druge sanje so bile, da je od sestrične mož, ki sicer dela zdaj pri meni gradbena dela na terasi, vse to delal pri enem sosedu..ko je šel do njega za plačilo je prišel nazaj čist presenečen, saj mu je sosed plačal 2x več, kot je sam postavil ceno..spomnim se samo, da je rekel, da si očitno postavlja prenizko ceno, vendar je bil vesel, da ljudje cenijo njegovo delo in mu to tudi pošteno plačajo...
Šment tretje sanje pa so mi ušle iz spomina :-\..Vem pa, da je bilo na nek način tudi povezano s financami.

Gre tukaj res kaj za konkretno finance, ali gre bolj za "vrednotenje" samega sebe in drugih???

Regina:

--- Quote from: ArOla on June 14, 2008, 08:02:32 PM ---

Zdravo sem nova na forumu... zanima me obrazložitev nekih sanj in sicer pred kratkim sem sanjala mojega prijatelja, ki ima punco vendar mi je v sanjah dejal, ko je bil z menoj, da ta veza, ki jo ima z njo ne pelje nikamor in da ji bo dal konec... vem, da včasih sanje pomenijo ravno obratno samo sem zelo skeptična glede teh sanj, ker včasih imam preroške sanje... kaj mislite o tem?

--- End quote ---

Pozdravljena na forumu. Boš sama povedala, kako se bo nadaljevalo?  ;)

Regina:

--- Quote from: Nena on June 15, 2008, 09:41:12 AM ---Gre tukaj res kaj za konkretno finance, ali gre bolj za "vrednotenje" samega sebe in drugih???

--- End quote ---

S psihičnega vidika je možno eno in drugo. Konec koncev si tudi v taki službi, da lahko gre samo za obnavljanje dogodkov.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version