Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma VI

<< < (43/85) > >>

Regina:

--- Quote from: klarus on July 07, 2008, 09:21:22 AM ---
--- Quote from: Regina on July 06, 2008, 05:54:12 PM ---
--- Quote from: klarus on July 04, 2008, 10:12:53 PM ---sanjala o depilaciji nog
--- End quote ---

In se denarja znebila?
Bolet itak ne more, če imajo stroški svoj namen, ki ti bo v veselje.  ;D

--- End quote ---
seveda....kupila spalnico ;D

in je bil res nakup na hitrco.....še lažje, kot sem mislila ;D

--- End quote ---

Bravo  ;D

Darja:
Meni se je pa danes sanjalo v etapah...najprej o pismih,bila so tri pisma,vendar na njih čisto drugi naslovi,ne od naših in jih je poštar dal v naš nabiralnik....potem je ena oseba pred mano držala v rokah kos mesa in vlekla dol neko maščobo...hm...čudno..potem sem se zbudila.

Proti jutru pa ,da je mož moral k zdravniku...vendar nazadnje pa pravi da gre hči in to se je dogajalo doma v hiši i polno ljudi je bilo...jaz sem se pa počutila tako osamljeno in samo... :-\

Čudno ...mož je danes dobil eno pismo od zdravnika... ???

ArOla:

--- Quote from: Regina on July 08, 2008, 09:31:55 AM ---
--- Quote from: ArOla on July 07, 2008, 09:25:51 PM ---Jaz sem pa to noč sanjala, da sem ;D ;D ;D
--- End quote ---

;D ;D ;D Kot si želela, niisem kopirala teksta, da bi ga lahko po želji zbrisala, ampak če mene vprašaš, niti ne vidim razloga, da bi ga.
Take sanje so zelo sproščujoče in največkrat povedo, kako je človek odprt, sposoben dojemati svoj notranji in zunanji svet, ustvarjalen, discipliniran...itd. Da se ne ponavljam, o tem smo na forumu že veliki pisali, pa malo pokukaj po prejšnjih straneh.
Sicer pa se mi tvoje tvoje sanje tudi ne zdijo čisto nič šokantne, ampak zelo raziskovalne, radovedne, igrive, polne pričakovanja... Občutek imam, kot da se za njimi skriva prav takšno mlado bitje, ki je polno življenja in željno izkušenj, zato so tudi težje "določljive".
Uživaj v svojem mladostnem sijaju.  ;)

--- End quote ---

Hvala ti :-* :-* :-* :-*

Regina:

--- Quote from: Darja on July 08, 2008, 10:52:10 AM ---Meni se je pa danes sanjalo v etapah...najprej o pismih,bila so tri pisma,vendar na njih čisto drugi naslovi,ne od naših in jih je poštar dal v naš nabiralnik....potem je ena oseba pred mano držala v rokah kos mesa in vlekla dol neko maščobo...hm...čudno..potem sem se zbudila.

Proti jutru pa ,da je mož moral k zdravniku...vendar nazadnje pa pravi da gre hči in to se je dogajalo doma v hiši i polno ljudi je bilo...jaz sem se pa počutila tako osamljeno in samo... :-\

Čudno ...mož je danes dobil eno pismo od zdravnika... ???

--- End quote ---

Ja, saj je tudi v sanjah poudarek na sporočilu. Verjetno bo povzročilo nekaj sitnosti. :'(

ArOla:

Jaz sem pa sanjala da sem tekala naokol v poročni obleki... ;D joj

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version