Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma VI
Regina:
Kje je bil pa ženin? ;D
ArOla:
--- Quote from: Regina on July 09, 2008, 09:15:54 PM ---Kje je bil pa ženin? ;D
--- End quote ---
nevem laufala sem naokoli pa iskala dve priče pol, ko sem jih končno najdla se spomnim, da sem se sprehajala v poročni obleki po enem podjutju in videla ter govorila z uslužbenci, da sem bila v nekem avtu takem belem bmw3 star model, na njem je bila neka rizba, potem pa belo limuzino zraven črne ograje noč je bila,. še pred vsemu temu pa, da me je zasnubil katerega obraza nisem prepoznala nekje na eni asfalrirani poti vse naokoli pa zelena visoka trava, drevesa, živa meja, grmovje... takrat je bilo pa še sonce uglavnem živa zmeda ;D
apemaya:
Zadnje case imam zanimive sanje, ki jih vecinoma se kar razumem :)
Te danasnje, pa sem takoj imela obcutek, da vem, kaj pomenijo ( ker so se mi zdele "klasicne" sanje), ko pa sem zacela razmisljat, pa sem ugotovila, da ne vem nic. :-\
Bila sem na neki postaji, kjer so ljudje vstopali na avtobus. Tudi jaz sem morala vstopiti, ampak sem dala prednost dvema clovekoma, saj sem zelela sedet na sedezu poleg voznika, ki je bolj udoben. Nekdo je z mano stal na postaji, ampak ni sel z mano. Vedela sem, da je pot dolga, a da bom prispela v Trst (mislim, da sem se vozila po Italiji). Pot naj bi sla iz juga pa cez Svico in Nemcijo, nato pa v Trst (okoli zepa v rit-sem pomislila). Ampak ok, samo da pridem.
Na avtobusu sem se razkomotila, potem pa sem iskala telefon, sem bila prepricana, da na njem sedim, ko kolegica potegne iz zepa enega moskega en telefon in trdi, da je moj. Jaz pa sem ji govorila, da ni, ko sem ga prizgala se je tipkovnica osvetlila, medtem ko se pri mojem ne.
To je vse. :( Za avto vem, kaj pomeni, kaj pa avtobus? Mislim, da sem si zadala cilj (ne vem tocno, katerega sem mislila v sanjah :D) in da bom vstrajala, dokler ne pridem do konca.
Kaj pravis, Regina? :)
Regina:
--- Quote from: ArOla on July 09, 2008, 09:43:33 PM ---
--- Quote from: Regina on July 09, 2008, 09:15:54 PM ---Kje je bil pa ženin? ;D
--- End quote ---
nevem laufala sem naokoli pa iskala dve priče pol, ko sem jih končno najdla se spomnim, da sem se sprehajala v poročni obleki po enem podjutju in videla ter govorila z uslužbenci, da sem bila v nekem avtu takem belem bmw3 star model, na njem je bila neka rizba, potem pa belo limuzino zraven črne ograje noč je bila,. še pred vsemu temu pa, da me je zasnubil katerega obraza nisem prepoznala nekje na eni asfalrirani poti vse naokoli pa zelena visoka trava, drevesa, živa meja, grmovje... takrat je bilo pa še sonce uglavnem živa zmeda ;D
--- End quote ---
Ja, polna si idej, za realizacijo pa bo treba še malo počakat. ;)
Regina:
--- Quote from: apemaya on July 10, 2008, 09:28:02 PM ---To je vse. :( Za avto vem, kaj pomeni, kaj pa avtobus? Mislim, da sem si zadala cilj (ne vem tocno, katerega sem mislila v sanjah :D) in da bom vstrajala, dokler ne pridem do konca.
--- End quote ---
Avtobus ima nekoliko bolj razširjen pomen, ker ne posega samo na zasebno življenje, temveč ima bolj kolektivno vlogo in posega v družbeno okolje. Temu se ne da izogniti, niti se od njega distancirati, ker se družba nikoli ne prilagaja posamezniku, ampak ravno obratno. Očitno si si cilj dobro zastavila in imaš dober namen združiti prijetno s koristnim. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version