Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma VI
Regina:
--- Quote from: Princes on July 10, 2008, 09:56:51 PM ---Danes zjutraj sem se prebudila zelo dobre volje, saj sem v sanjah poslušala moški zbor - nisem pa bila pozorna na število - koliko jih je bilo. Celo ime zbora so mi povedali, vendar se ga zjutraj nisem spomnila. Ostala pa mi je živa slika. Bilo je tako čudovito petje, uživala sem.
--- End quote ---
Tako kot si ti uživala v sanjah, verjetno uživa tudi nekdo drug v tvoji bližini in ti je zelo hvaležen za vso duhovno pomoč in podporo.
Uživaj s svojimi najbližjimi, sosedi ali prijatelji tudi v naprej.
Princes:
--- Quote from: Regina on July 10, 2008, 10:12:00 PM ---
--- Quote from: Princes on July 10, 2008, 09:56:51 PM ---Danes zjutraj sem se prebudila zelo dobre volje, saj sem v sanjah poslušala moški zbor - nisem pa bila pozorna na število - koliko jih je bilo. Celo ime zbora so mi povedali, vendar se ga zjutraj nisem spomnila. Ostala pa mi je živa slika. Bilo je tako čudovito petje, uživala sem.
--- End quote ---
Tako kot si ti uživala v sanjah, verjetno uživa tudi nekdo drug v tvoji bližini in ti je zelo hvaležen za vso duhovno pomoč in podporo.
--- End quote ---
HVALA, zlata dušica ang:
Regina:
--- Quote from: Princes on July 10, 2008, 10:16:23 PM ---
--- Quote from: Regina on July 10, 2008, 10:12:00 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
HVALA, zlata dušica ang:
--- End quote ---
Ni kaj. Bilo mi je v veselje odgovorit na tako lepe sanje. ;)
apemaya:
--- Quote from: Regina on July 10, 2008, 10:06:37 PM ---
--- Quote from: apemaya on July 10, 2008, 09:51:31 PM ---Ja, Regina,
se me je "zakon privlacnosti" dotaknil. In skusam mislit pozitivno :)
--- End quote ---
Yesss Me zelo veseli, apemaya. ;D
--- End quote ---
Prakticiranje je malo tezje, ker pozabim ???
Sem pa danes nekako nadaljevala "pot".
Spet sem bila v Italiji, pri prijateljih iz otrostva. Sli smo na solski izlet. Bili smo ob morju in na vodi obcudovali umetnisko postrizene grmicke (sem se v sanjah spomnila, da so kot iz knjige po kateri ucim ???). Potem smo sli spet naprej in videli spet nekaj(umetnino), kar je bilo v knjigi. Na koncu bi morali iti pogledat se nekaj pod vodo. Pa sem bila jaz med pogumnejsimi, ampak sem imela pomisleke zaradi pritiska v usesih, ki ga dejansko ne znam izenacit. Aja, po vodi smo se pa sprehajali. Bile so take temno modro-zelene sanje.
Za naprej se pa ne spomnim, vem samo, da me je mama prijateljev nekaj klicala/rabila...ne vem.
Kaj bi bile te umetnine?
Regina:
--- Quote from: apemaya on July 11, 2008, 04:29:02 PM ---Kaj bi bile te umetnine?
--- End quote ---
Verjetno so povezane s tistimi knjigami, ki jih omenjaš in z informacijami, ki jih med spanjem pač še dodatno obdelaš. Pa ne da si zagrabila diplomsko? ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version