Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma VI
Regina:
--- Quote from: Nena on July 16, 2008, 09:35:14 AM ---Sem brala, da na tvoji strani, da če ni vse tako kot mora bit v sanjski poroki...potem to ni ravno najbolje?????? :o Kaj praviš pa ti Regina???
--- End quote ---
Tako hudo narobe pa ja ni šlo?
Mogoče se je le malce zapletlo, ker si nekoliko nerodno pristopila k zadevi. Da bi lahko uresničila neko svojo idejo, si stavila na svoje vrednote in ko si stopila na novo pot, si se zavezala cilju, ne da bi dobro razmislila, kako se boš zavarovala. Verjetno te zdaj od vsega še najbolj skrbi, če si sploh naredila prav.
Samo črviček je to. Malo te gloda. ;)
Nena:
Hvala, Regina za tolažbo :)
Morda pa je to kaj povezano s službo. Glede na to, da sem dala odpoved, brez, da imam novo službo. Kljub temu, pa mi je šef zrihtal razgovor pri direktorici z možnostjo premestitve. Včeraj sem bila na tem razgovoru, vendar mislim, da sem tam malce zafurala. Pač ne znam lagati in vedno povem resnico...Bbbbbbb ??? :o
Morda pa je povezano tudi s čim drugim...lahko, da s kakim moškim..odnosom oz. preteklim vikendom, ki je bil zame sicer zeloooo poučen na temo moški-ženska, je pa nekaterim povzročil kar precej težav v njihovih glavah, posledično s tem tudi drugačen pogled name >:D ang:
Regina:
Seveda je možno eno ali drugo, lahko pa tudi oboje, prepleteno med seboj. Orientiraj se po svojem občutku in poskusi ugotovit, kaj ti je tako "sveto". V opisu si namreč večkrat kot poroko, omenila oltar. Kat pet krat. ;)
taja6:
Regina,
Azra me je prosila, če zapišem njene sanje v tej rubriki in te poprosim za namig, kako naj si jih razlaga; če boš lahko odgovorila, glede na to ta sem samo njena posrednica; če ne bo pa počakalo na oktober ;) :D v vsakem primeru hvala v njenem in mojem imenu :-*
napisala je takole ( SMS ):
Kakšne sanje imam - da sem gledala nebo-ponoči in najprej videla vprežene jelene z dedkom Marazom. Po nekem času so se jeleni spremenili v psa. Fin občutek. In da sem si mazala trepalnice in so le ta postajala pavova peresa - vedno večja, ista barva. Oboje sem sanjala dvakrat.
hvala Regina, :-*
Taja
Regina:
Če so besede Azrine, ni problema.
Bom skušala strnit in čim krajše odgovorit, da ji lahko dodaš še moje pozdravčke.
Pravljično se ima in oboževano se počuti, ampak kjerkoli in s komerkoli že je, brez nostalgije ne gre. Lahko, da koga pogreša ali pa jo boli, ker kaj takega vidi - prestiž na eni in beda na drugi strani.
Lepo, lepo jo pozdravi. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version