Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma VI

<< < (63/85) > >>

Neska:

--- Quote from: Regina on August 31, 2008, 06:40:20 PM ---
--- Quote from: Neska on August 31, 2008, 01:45:30 PM ---Tako, da se sprašujem, od kod torej take sanje? Ali sem podzavestno ljubosumna, posesivna, ali kaj se za takimi sanjami skriva ???

--- End quote ---

Take sanje niso vedno zrcalna slika misli ali skritega strahu, da bi izgubila človeka, ki ga imaš rada, torej partnerja, ampak je lahko isti občutek tudi prispodoba za neko drugo izgubo, strah, neprijetnosti, spore,...tekmece v službi ali druge ljudi, s katerimi si povezana. Razmisli torej, če si do koga preveč razumevajoča in tolerantna, če do koga gojiš zamero, če si na koga jezna itd.  Včasih je bolje vdarit en dober prepir, kot pa v nedogled potiskat vase, kar te teži.
Sicer pa lepo nedeljo tudi tebi.  ;)

--- End quote ---

Hvala Regina :-*
Dala si mi čiso nov vpogled :o, že med branjem tvojih vrstic mi je postalo jasno, zakaj gre...
Super, res hvala :-*
mirno noč ti želim, pa lepe sanje ;)

Regina:
Je naredilo "klik"?  ;D
Uživaj  ;)

sanjalka:
Včeraj sem imela spet intenzivne sanje,katere so se mi kar vsidrale v spomin :)
Regina mi daš lahko kak namig oz. razlago:

Prišla sem v novo stanovanje(prejšnje,no ne vem kaj se je zgodilo z njim,toda dobila sem novega in to v istem naselju).Stanovanje je bilo čisto novo,lepo,belo prepleskano,z novim parketom in prazno. Ko sem si ga ogledala,sem bila malo razočarana,saj je bilo kar precej manjše od mojega prejšnjega. Šla sem si ga še enkrat ogledati in vidim,da sem spregledala ena vrata. Ko sem jih odprla,sem videla,da je stanovanje pravzaprav zelooo veliko,z veliko sobami,bilo je vse skupaj precej prepleteno,kot kakšen labirint. Pravzaprav je bilo stanovanje krasno.Prišel je še moj zdajšnji partner in njegova otroka ter moja hči. Tudi njim je bilo stanovanje všeč. Otroci so pripeljali zibko-otroško posteljico in jo postavili v eno izmed sob. Vprašala sem hčerko,zakaj ta posteljica in pravi,da za dojenčka. Bila sem presenečena,ampak nič nisem komentirala. S partnerjem sva si šla ogledati še teraso in bila sem kar malo razočarana,saj je bila zelo majhna. Pogledam jo še enkrat in ugotovim,da sem zopet nekaj spregledala,to so bile stopničke,ki so vodile do spodnje terase,ki pa je bila zelooo velika in lepa. Pod teraso pa je bil morski zaliv,v katerem se je kopalo ogromno,res ogromno kopalcev. Morje je bilo kristalno čisto. Vse skupaj nama je bilo zelo všeč,bila sva več kot navdušena.

So to mogoče moje podzavestne želje? ::)

Regina:

--- Quote from: sanjalka on September 01, 2008, 09:15:24 AM ---
So to mogoče moje podzavestne želje? ::)

--- End quote ---

So. In upam, da bi ti obogatile življenje.  ;)

apemaya:
Danes sem sanjala ogromno stvari, razlicne izseke iz dogodkov dneva. Ene sanje pa si ne znam najbolje razlozit, pa spet prosim za pomoc.

Bila sem v pisarni, kjer sem ocitno delala. Bila je malce razmetana pisarna, saj se je veliko delalo. S sodelavci smo se nekaj hecali. Eden je izstopal, pa ne vem tocno zakaj. Kar naenkrat se je iz nic pojavila neka podoba, kot angel- nekaj nadnaravnega je bilo, v belo oblecena, napol je lebdela. Zacela je govorit in njena sporocila so bila splosna o tem kaj se bo zgodilo, na kaj moramo paziti. Ta sodelavec je stal pred tem angelom in poslusal, kot bi angel govoril njemu, a slisali smo ga vsi. Jaz sem se mu zelela pribizat, ker sem ga hotel vprasat nekaj osebnih stvari, ki me mucijo. Pa se mi na trenutke ni zdel primeren cas za to, poleg tega pa je kmalu izginil. Malo sem bila razocarana, ker sem si zelela slisati njegovo sporocilo zame.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version