Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma VI
tia:
Sanjala sem o dveh videokasetah žgečljive vsebine, ki sva jih posnela s fantom. pojavil se je problem, ker sem ju tako skrila za srajco, da ju nisem našla,eno sem takoj, eno sem takoj in moja družina jo je hotela pogledat, zato sem zbežala,ker je nisem hotla pokazat, cela v paniki sem nato našla še drugo v srajci pri hlačah. Tako sem si oddahnila in seveda iz sanj zbudila.
Imajo kakšen pomen te sanje, ali samo, da se bo nekaj srečno končalo??
Andres:
Super sanje. Ti pa direkt v naš hotel pašeš. Komaj čakam, da bo Regina odgovorila na tvoje sanje. :)
Andres
Regina:
--- Quote from: tia on September 10, 2008, 02:54:04 PM ---
Sanjala sem o dveh videokasetah žgečljive vsebine, ki sva jih posnela s fantom. pojavil se je problem, ker sem ju tako skrila za srajco, da ju nisem našla,eno sem takoj, eno sem takoj in moja družina jo je hotela pogledat, zato sem zbežala,ker je nisem hotla pokazat, cela v paniki sem nato našla še drugo v srajci pri hlačah. Tako sem si oddahnila in seveda iz sanj zbudila.
Imajo kakšen pomen te sanje, ali samo, da se bo nekaj srečno končalo??
--- End quote ---
Predstavljajo spomin, ki si ga skušaš "prilastiti" in kažejo na to, kakšen je tvoj pristop do seksualnosti. Z drugimi besedami: vajini pogledi in nagnjenja v spolnosti so samo vajina stvar in jih nisi pripravljena z nikomer deliti.
tia:
hvala za tako hitro razlago.
megica:
ivjo,sem nova na forumu,amapk vas redno prebiram.
regina moje sanje danes ponoči so bile zelo krute.prav strah me je bilo.
kaj takega nisem še nikdar sanjala.res nenavadno.
da sva z moem ubila 4 ljudi,nisem videla dejanja ampak sem vedela kje so pokopana trupla,in po tv je bilo in sem sliala kako spraujejo policiste,če so kaj blije odkritju,in jaz sem vedela,ko bo pomlad in ko se bo stopil sneg,jih bodo odkrili in nas tudi in groza v meni.
in nato e en drugi prizor,da sem v tgovini, na blagajni in ne vem ali bom imela zadosti denarja,in nekaj malega mi ostane.in potem od alosti grem v eno veliko telovadnico in se uleem kar po tleh,nakar pride mimo en lep mlad fant(v resnici ga poznam),in meni je nerodno da bo zvedel da nimam denarja,on me pa tako neno objame in poskua potolait.
kaj bi to pomenilo?upam da nisem predolga
lp
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version