Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203114 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #360 on: September 24, 2008, 09:54:53 PM »
Nič se ne bomo smejali, Rena in če pogledaš malo nazaj, kjer smo se pač pogovarjali o tem, vsakega posebej pohvalim  ;)  ko piše o blatu. Ko bi le vsi najprej pomislili na psihološko potrebo po očiščenju misli in občutij iz svojega telesa in življenja, tako kot ti, ne pa na sram, bi verjetno kar v vrsti stali, kdo bo več napisal o tem.  ;D
Seveda pa blato ni enako blatu. Zmes vode in zemlje lahko ima celo zdravilni pomen, pri človeškem in živalskem pa je najbolj pomembno, /pa čeprav se smešno sliši/ kakšen odnos imamo v sanjah do blata, kje in kako svojega izločamo in na kakšen način. Ampak to je že druga zgodba in vedno je pač odvisno od sanjske vsebine, kaj ti podzavest skuša sporočiti.
Ti si očitno v svojega pošteno zakoračila  in vsa sreča, da si se pravočasno "prepoznala" in se rešila iz primeža nesprejemljivih /blato/ psiholoških vsebin in / krokodili/ čustvenih bolečin .
Čestitam! ang:
No, o ponavljajočih sanjah si lahko še kaj prebereš na spletni strani, ko se bo simbolika ponovila, pa se oglasi. Analiz sicer tukaj ne delamo, ker je za to pač potrebno veliko časa in je temu namenjena moja spletna stran, kakšen namig, v katero smer bi bilo smiselno razmislit, pa lahko vedno dobiš.

Pa še enkrat - dobrodošla na forumu.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #361 on: September 24, 2008, 10:30:14 PM »
Hvala za tvoj odgovor, res.

Takrat, ko sem se začela zdravit,  bom rekla moje velike krize, sem res kasneje čutila, kako se to lušči od mene, kako odpada, kako počasi spet začenjam dihat. Tako da, sanje se mi sploh niso zdele čudne, samo rekla sem si, no tega se je pa res nabralo... In krokodili so čustvene bolečine? Ja saj, obojega se je do takrat nakopičilo več kot preveč, čeprav sem do takrat vedno bila močna ...

Bom, seveda bom prebrala tudi spletno stran, tako po malem, kolikor bo dopuščal čas... Po moje so sanje res izraz podzavesti, simboli pa...mogoče celo kolektivni kot pravi Jung (nisem ga še brala, samo slišala...). In mogoče je tu povezava tudi s tarot kartami, na katerih so prav tako uporabljani simboli... Kaj vem, kar neki razmišljam...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #362 on: September 25, 2008, 07:30:49 AM »
Hehe, ti kar razmišljaj. Več ko boš razmišljala, bolj te bomo lahko brali. ;D
Lep dan, Rena  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #363 on: September 25, 2008, 11:26:35 AM »
Rena,

nic te nima biti sram. Ce bi vedela kolikorat sem sanjala (in obcasno se sanjam), da sem na wc-ju pa ne morem opravljat male potrebe, ker je z wc-jem vedno nekaj narobe.
Jaz sedaj na sanje gledam cisto drugace (posebna zahvala gre Regini), ni me sram mojih sanj, saj mi govorijo nekaj o meni, pa ceprav so na prvi pogled malo "cudne".

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #364 on: September 25, 2008, 03:55:14 PM »
Ja, ja, apemaya je res pravi ekspert. Iz njenega wc-ja je nastala že cela štorija  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #365 on: September 25, 2008, 07:18:55 PM »
Ja, ja, apemaya je res pravi ekspert. Iz njenega wc-ja je nastala že cela štorija  ;D

hhahahaaa, ja ce sem pa ocutljiva na WC. Vedno vem, kje je najblizji :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #366 on: September 26, 2008, 07:21:21 AM »

Takšno prijateljico je dobro imet. Imaš info vedno pri roki.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #367 on: September 26, 2008, 09:59:30 AM »

Takšno prijateljico je dobro imet. Imaš info vedno pri roki.  ;D

Ja, da ne bi bilo slucajno prepozno. :D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #368 on: September 26, 2008, 10:05:58 AM »
Spet sem sanjala tobogan. Tokrat naj bi bil bolj zavit, hiter itd. Sem rekla, da naceloma me je strah teh toboganov, ampak glede na to, da so na njem sedeli ljudje, da sigurno ne gre tako zelo hitro. In sem se spustila. Zaradi ljudi pa ni slo nikamor, saj so eni imeli stegnjene noge, drugi so brisace razpostrli, pri enih so se otroci igrali in zaradi tega sem bila jezna. Sem se sla na upravo pritozit, ampak ker smo bili v tujini, mislim, da Spaniji, sem morala govoriti eno polomljeno anglescino-spanscino. Uprava se pa ni zmenila za mojo pritozbo. >:(

Kaj me sedaj ovira? Pa koncno sem si upala se spustit.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #369 on: September 26, 2008, 10:54:13 AM »

gledali video kaseto,na kateri sem igrala glavno vlogo.
v filmčku sem se slačila in zapeljevala,prikazan je bil samo zgornji del telesa.
po eni strani mi je bilo zelo všeč,sama sebi sem se zdela zapeljiva,seksi,zadovoljnja,po drugi strani pa kaj bodo pa sedaj rekli drugi,ko bodo to videli,predvsem kaj bo rekel moj partner,če zve za tale filmček :o ::)

hecne tele sanje ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #370 on: September 26, 2008, 04:57:13 PM »
Kaj me sedaj ovira? Pa koncno sem si upala se spustit.

Kaj bi ti manjkalo, če bi se še malo sprostila?  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #371 on: September 26, 2008, 05:04:50 PM »

gledali video kaseto,na kateri sem igrala glavno vlogo.
v filmčku sem se slačila in zapeljevala,prikazan je bil samo zgornji del telesa.
po eni strani mi je bilo zelo všeč,sama sebi sem se zdela zapeljiva,seksi,zadovoljnja,po drugi strani pa kaj bodo pa sedaj rekli drugi,ko bodo to videli,predvsem kaj bo rekel moj partner,če zve za tale filmček :o ::)

hecne tele sanje ;)

Sanje so lahko spomin na določeno osebo, ob kateri si bila vedno sproščena, lahko pa tudi, da čutiš potrebo, da bi se pred vsemi tako počutila in izražala brez zavor.
www.sepet-sanj.com

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #372 on: September 27, 2008, 10:19:45 AM »
Ojla,moje sanje danes ponoči...sanjalo se mi je da,sem bila noseča in to da bosta kar dvojčka...nisem vedela ,kaj naj nardim,da pač to ne bom zmogla in da to ni mogoče več pri meni...hmmmmm :o ;)

lep dan,

Darja ;) :-* :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #373 on: September 27, 2008, 10:55:13 AM »
Hehe, nikoli ne reci nikoli,  ;D ampak šalo na stran - razmisli kaj se ti dogaja. V psihološkem smislu gre za potrebo po notranjem ravnovesju, najverjetneje med razumom in intuicijo.
www.sepet-sanj.com

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #374 on: September 27, 2008, 11:06:18 AM »
Hehe, nikoli ne reci nikoli,  ;D ampak šalo na stran - razmisli kaj se ti dogaja. V psihološkem smislu gre za potrebo po notranjem ravnovesju, najverjetneje med razumom in intuicijo.

Ja ,hvala Regina prav imaš...bo tole prav držalo ;)