Ojla, Regina!
Upam, da si ok!

Moje sanje zadnjih nekaj minut spanca

Sla sem v eno trgovino, kjer naj bi kupila vlozene gobice in neko vlozeno zelenjavo. Prodajalna je bila bolj revna in vsa bela, na pultu pa sta bila dva skoraj prazna kozarcka: eden z gobicami in eden z zelenjavo. Najprej sem razmisljala ali naj te vzamem, potem pa sem si rekla, da bom pocakala, da pride prodajalec. Medtem ko sem ga cakala, sem se enkrat odprl kozarcka in bila se bolj prepricana, da hocem nove polne kozarcke. Prisel je prodajalec in mi rekel, da ima se nekaj zaloge zadaj.
Sledila sem mu v neko klet (ki je sicer bila osvetljena) in tam sta dva moska nekaj delala na enem stroju ( ???- mi ni bilo jasno kaj to delata v prehrambeni trgovini). Malo se hodim za prodajalcem po hodniku in prideva v eno veliko dvorano, kjer je bilo ze veliko ljudi, vse polno, ker naj bi se vsak cas zacela neka pomembna debata. Preden sem vstopila (ceprav se mi ni dalo, ker se prisla iz drugih razlogov) sem prodajalca vprasala koliko casa bo to trajalo in je rekel 2 uri. Vsedla sem se v drugo vrsto zraven mize, ker za mizo ni bilo prostora. Medtem sem ugasnila telefon, da ne bi zvonil, ampak sem ga potem spet prizgala, ker sicer ne bi vedela koliko je ura- pri tem sem ugotovila, da lahko telefon dam na potiho tudi drugace, kot sem vajena.
Na odru so sedeli moski za mizo in debata se je zacela. Nek moski za mano je zacel nekaj govorit in vsi smo se obrnili, da smo ga videli med govorom. Nakar on mene zacne nekaj sprasevat v anglescini in jaz nisem dobro razumela kaj govori in kaj je vprasanje, zato sem ga veckrat vprasala, kaj zeli.
Imam obcutek, da sta ta dva kozarcka nekaj, kar sem imela in sem izrtrosila. In to, da sem sla v trgovino pomeni, da je sedaj cas, da "kupim" novo= naredim nekaj v zvezi s tem. To da sva sla s prodajalcem v klet, se mi pa zdi, da sem sla v globlje nivoje svoje zavesti-podzavesti in da je dvorana moja podzavest, kjer se je debatiralo, kaj moram sedaj naredit.
Vidim pa, da me spremja stevika 2- dva kozarcka, dva moska, dve uri, druga klop, in moski je dvakrat postavil vprasanje.