Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203117 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #75 on: May 20, 2008, 03:43:34 PM »
Sanjala sem, da se s Tajo sprehajava po medini v Rabatu in nama zenska, ki prodaja hrano maha in se nama smeji kako naju je vesela (v slovenscini). Ima goste. Ko prideva naslednjic mimo nama pokaze, da so stoli prazni naj se vsedeva, da jih hrani za naju. Takrat ne vem ali sva se vsedeli ali ne, ona je bila zalostna, da ne prisedeva.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #76 on: May 20, 2008, 09:28:41 PM »
Obnavljaš dogodke, Azra?   ;D
Dobro bi bilo sprejeti povabilo in sesti, ampak zdaj te čakajo druge obveznosti.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #77 on: May 20, 2008, 09:30:55 PM »
Dobro bi bilo sprejeti povabilo in sesti, ampak zdaj te čakajo druge obveznosti.  ;)

Ja, bom v naslednjem krogu sedla.  :)
Pozdravcek
 :-*
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #78 on: May 20, 2008, 09:51:47 PM »

Ja, bom v naslednjem krogu sedla.  :)
Pozdravcek

Tako ja.  ;D
Pozdravček tudi tebi.  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #79 on: May 22, 2008, 05:47:13 PM »
V sanjah sem imela doma obiske. Potem sem odprla vrata in je pred mano stal starejsi moski (kot Svecenik iz Tarota)-izgled. V roki je imel velike kovance in mi jih kazal. Jaz sem v roki imela belo plasticno vrecko, noter pa narezano torto. Zunaj je stala tudi prijateljica, pri sosedovi ograji. Dala sem ji kos torte.
Hmmmmmm  ???

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #80 on: May 22, 2008, 09:58:23 PM »
Ti pa znaš uživat.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #81 on: May 23, 2008, 02:00:53 AM »
Ti pa znaš uživat.  ;)

Ahm. 100% Hedonist.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #82 on: May 25, 2008, 03:46:02 PM »
Ojla, Regina!

Upam, da si ok! :)

Moje sanje zadnjih nekaj minut spanca :D

Sla sem v eno trgovino, kjer naj bi kupila vlozene gobice in neko vlozeno zelenjavo. Prodajalna je bila bolj revna in vsa bela, na pultu pa sta bila dva skoraj prazna kozarcka: eden z gobicami in eden z zelenjavo. Najprej sem razmisljala ali naj te vzamem, potem pa sem si rekla, da bom pocakala, da pride prodajalec. Medtem ko sem ga cakala, sem se enkrat odprl kozarcka in bila se bolj prepricana, da hocem nove polne kozarcke. Prisel je prodajalec in mi rekel, da ima se nekaj zaloge zadaj.
Sledila sem mu v neko klet (ki je sicer bila osvetljena) in tam sta dva moska nekaj delala na enem stroju ( ???- mi ni bilo jasno kaj to delata v prehrambeni trgovini). Malo se hodim za prodajalcem po hodniku in prideva v eno veliko dvorano, kjer je bilo ze veliko ljudi, vse polno, ker naj bi se vsak cas zacela neka pomembna debata. Preden sem vstopila (ceprav se mi ni dalo, ker se prisla iz drugih razlogov) sem prodajalca vprasala koliko casa bo to trajalo in je rekel 2 uri. Vsedla sem se v drugo vrsto zraven mize, ker za mizo ni bilo prostora. Medtem sem ugasnila telefon, da ne bi zvonil, ampak sem ga potem spet prizgala, ker sicer ne bi vedela koliko je ura- pri tem sem ugotovila, da lahko telefon dam na potiho tudi drugace, kot sem vajena.
Na odru so sedeli moski za mizo in debata se je zacela. Nek moski za mano je zacel nekaj govorit in vsi smo se obrnili, da smo ga videli med govorom. Nakar on mene zacne nekaj sprasevat v anglescini in jaz nisem dobro razumela kaj govori in kaj je vprasanje, zato sem ga veckrat vprasala, kaj zeli.

Imam obcutek, da sta ta dva kozarcka nekaj, kar sem imela in sem izrtrosila. In to, da sem sla v trgovino pomeni, da je sedaj cas, da "kupim" novo= naredim nekaj v zvezi s tem. To da sva sla s prodajalcem v klet, se mi pa zdi, da sem sla v globlje nivoje svoje zavesti-podzavesti in da je dvorana moja podzavest, kjer se je debatiralo, kaj moram sedaj naredit.
Vidim pa, da me spremja stevika 2- dva kozarcka, dva moska, dve uri, druga klop, in moski je dvakrat postavil vprasanje.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #83 on: May 25, 2008, 05:17:55 PM »
Zadnjic sem odstranjevala prhljaj ... danes pa obnohtno kozico.  :D
Pa se pogovarjala sem se poleg. Mislim celo, da sem imela obiske.  :D Svasta!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #84 on: May 25, 2008, 10:36:56 PM »
Imam obcutek, da sta ta dva kozarcka nekaj, kar sem imela in sem izrtrosila. In to, da sem sla v trgovino pomeni, da je sedaj cas, da "kupim" novo= naredim nekaj v zvezi s tem. To da sva sla s prodajalcem v klet, se mi pa zdi, da sem sla v globlje nivoje svoje zavesti-podzavesti in da je dvorana moja podzavest, kjer se je debatiralo, kaj moram sedaj naredit.
Vidim pa, da me spremja stevika 2- dva kozarcka, dva moska, dve uri, druga klop, in moski je dvakrat postavil vprasanje.

Hvala za vprašanje, apemaya.  :)
Nisem še čisto ok, se pa trudim, da je vsak dan bolje.  ;)

Kar se sanj tiče, bi te le usmerila, da hrana v sanjah / neglede na to, kako je pripravljena ali v kakšni obliki jo najdeš/ simbolizira duševno hrano. Torej ti je prav te zmanjkalo in kot si že sama ugotovila, si se na neki način iztrošila in ker si potrebna spremembe, zdaj potrebuješ novo "zalogo".  Tvoje razmišljanje ali bi jo sploh vzela ali ne, lahko razumeš kot neko možnost izbire med nasprotji, spori, refeksijami,... in željo po doseženem notranjem ravnovesju /število dva/, prepričanje, da hočeš polne kozarce, pa  ti pojasnjuje, kako si navdušena nad tem. Sicer pa si si sanje lepo razložila in kaj več s tem v zvezi nimam dodat.
Le to si še skušaj pojasnit, kaj ima vest pri tem? ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #85 on: May 25, 2008, 10:38:35 PM »

Vse nepotrebno, kar v sanjah odstraniš, ima blagodejen in dolgotrajen učinek.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #86 on: May 26, 2008, 12:09:35 AM »

Vse nepotrebno, kar v sanjah odstraniš, ima blagodejen in dolgotrajen učinek.  ;)

Fino.
Saj sem se tudi dobro pocutila.
Hvala Regina.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #87 on: May 26, 2008, 10:05:00 AM »
Hvala, Regina!

Ja, saj vem, da hodim kot macka okoli vrele kase :D Vest pa ima sigurno pomembno vlogo.

Me veseli, da si ze bolje!  :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #88 on: May 26, 2008, 10:36:21 AM »

Fino.
Saj sem se tudi dobro pocutila.
Hvala Regina.

Me veseli. Ohrani dobro počutje.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #89 on: May 26, 2008, 10:39:47 AM »
Hvala, Regina!

Ja, saj vem, da hodim kot macka okoli vrele kase :D Vest pa ima sigurno pomembno vlogo.

Me veseli, da si ze bolje!  :)

Hvala, apemaya.

S to kašo bo še zanimivo. Dobro primerjavo si dala.  ;)
Ampak kot vidim, se boš prav fino znašla. Volk bo sit, koza pa bo tudi ostala cela.  ;D
www.sepet-sanj.com