Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203173 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #375 on: September 27, 2008, 11:25:09 AM »
Lep dan, Darja.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #376 on: September 28, 2008, 04:07:49 PM »
V sanjah sem bila v knjiznici. Ne vem sicer kaksno vlogo sem imela tam (?). Zanimivo je tudi bilo, da na drugi strani knjiznice je imel moj prijatelj sank s pijaco in je stregel.  :D
K meni sta prisla dva starejsa moska (nad 60 let), eden je imel veliko skatlo iz kartona in v njej zlozene knjige. Kar nosil in nosil je te knjige in se veselil kako bo vse to prebral. Jaz sem si mislila: "Kdaj pa mislis vse to prebrat??!!"  :D Drugi, poleg njega je tudi nosil zase knjige, a sem bila bolj usmerjena v tistega "prvega". Takrat mi je "prvi" tudi dal v roko knjigo, videla sem samo napis: Umberto Ecco.

Zanimivo, da ima pravo U.E. samo en C (v sanjah sta bila dav C-ja).
Ne pomnim kdaj sem nazadnje brala kaksno njegovo knjigo.  :P Pomeni, da moram kaksno prebrat?

http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #377 on: September 28, 2008, 04:13:21 PM »
p.s.:

Neverjetno! Res nimam pojma kaksne so naslovne strani tega pisatelja, sem pa gledala na Googlu in vidim naslovno stran, ki je bila v sanjah identicna.  :o V zivo se res nikoli videla!

Zdaj me pa res zanima  :o moram dobiti to knjigo.

V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #378 on: September 28, 2008, 04:23:07 PM »
Baudolino je osrednji junak in gonilo slikovitih pripetljajev, ki ga v drugi polovici 12. stoletja vodijo iz rodne Italije do nepoznanih dežel na vzhodnem koncu sveta, posinovljenec cesarja Friderika Barbarosse in iskalec skrivnostnega duhovnika Janeza, predvsem pa neutruden pripovedovalec zgodb, v katerih se resničnost prepleta z izmišljijami, izpričana dejstva pa so "podložena" z mnogimi (ne)verjetnostmi. Pušča zgodovina za seboj zgodbe ali pripovedi ustvarjajo njo?

http://www.airbeletrina.si/index.php?option=com_content&task=view&id=108&Itemid=85%20

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #379 on: September 28, 2008, 05:08:34 PM »
V sanjah sem bila v knjiznici. Ne vem sicer kaksno vlogo sem imela tam (?). Zanimivo je tudi bilo, da na drugi strani knjiznice je imel moj prijatelj sank s pijaco in je stregel.  :D
K meni sta prisla dva starejsa moska (nad 60 let), eden je imel veliko skatlo iz kartona in v njej zlozene knjige. Kar nosil in nosil je te knjige in se veselil kako bo vse to prebral. Jaz sem si mislila: "Kdaj pa mislis vse to prebrat??!!"  :D Drugi, poleg njega je tudi nosil zase knjige, a sem bila bolj usmerjena v tistega "prvega". Takrat mi je "prvi" tudi dal v roko knjigo, videla sem samo napis: Umberto Ecco.

Ne pomnim kdaj sem nazadnje brala kaksno njegovo knjigo.  :P Pomeni, da moram kaksno prebrat?

Ja kako, a mene pa v knjižnici ni bilo? Itak da ne, če sem že 14 dni doma ;D
Knjižnica in knjige predstavljajo svet idej in znanja, v sanjah pa ne gre toliko za to, koliko tega si z branjem pridobimo, temveč za spoznanja, do katerih pridemo na podlagi lastnih izkušenj. Te imajo pomembno vlogo, ko iščemo nove možnosti za uspehe in priložnosti zanje.
Kako daleč si torej s tvojo diplomsko? Čas si razporedi tako, da boš imela od njega čimveč koristi, pa tudi kakšno knjigo preberi, pa čeprav samo za sprostitev. Eco se ti ni pojavil kar tako. Baudolino je sigurno že kdaj šla mimo tebe, le dotaknila se te ni na zavedni ravni, v spominu pa je ostala. Poročaj, ko boš roman prebrala. Verjamem, da boš v njem našla, kar si iskala.   ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #380 on: September 28, 2008, 08:08:38 PM »
Kaj me sedaj ovira? Pa koncno sem si upala se spustit.

Kaj bi ti manjkalo, če bi se še malo sprostila?  ;)

Ja, to imas prav, samo imam rada obcutek, da imam vse pod kontrolo. Sem malo zatezena :D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #381 on: September 28, 2008, 08:09:36 PM »

Ja kako, a mene pa v knjižnici ni bilo? Itak da ne, če sem že 14 dni doma ;D
Knjižnica in knjige predstavljajo svet idej in znanja, v sanjah pa ne gre toliko za to, koliko tega si z branjem pridobimo, temveč za spoznanja, do katerih pridemo na podlagi lastnih izkušenj. Te imajo pomembno vlogo, ko iščemo nove možnosti za uspehe in priložnosti zanje.
Kako daleč si torej s tvojo diplomsko? Čas si razporedi tako, da boš imela od njega čimveč koristi, pa tudi kakšno knjigo preberi, pa čeprav samo za sprostitev. Eco se ti ni pojavil kar tako. Baudolino je sigurno že kdaj šla mimo tebe, le dotaknila se te ni na zavedni ravni, v spominu pa je ostala. Poročaj, ko boš roman prebrala. Verjamem, da boš v njem našla, kar si iskala.   ;)

O, hvala Regina.  ::)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #382 on: September 28, 2008, 08:12:14 PM »
Regina,

ce je ze govora o Umbertu Ecu in njegovem Baudolinu. Kaksna je knjiga v primerjavi z Imenom roze? Ta knjiga me je, ko sem se prebila cez uvodno detaljno opisovanje, cisto prevzela. Sem jo zvecer brala, potem ugasnila luc, knjigo pa postavila pod posteljo, ampak sploh nisem mogla spat, ker me je zanimalo, kako se nadaljuje. In sem luc prizgala in brala naprej.  ::)
A je ta tudi taka? 8)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #383 on: September 28, 2008, 08:14:48 PM »
Regina,

ce je ze govora o Umbertu Ecu in njegovem Baudolinu. Kaksna je knjiga v primerjavi z Imenom roze? Ta knjiga me je, ko sem se prebila cez uvodno detaljno opisovanje, cisto prevzela. Sem jo zvecer brala, potem ugasnila luc, knjigo pa postavila pod posteljo, ampak sploh nisem mogla spat, ker me je zanimalo, kako se nadaljuje. In sem luc prizgala in brala naprej.  ::)
A je ta tudi taka? 8)

Poglej kak lep vitez je na prvi strani.  ;D Ze zaradi tega bo zanimiva.  ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #384 on: September 28, 2008, 08:32:13 PM »
Kaj me sedaj ovira? Pa koncno sem si upala se spustit.

Kaj bi ti manjkalo, če bi se še malo sprostila?  ;)

Ja, to imas prav, samo imam rada obcutek, da imam vse pod kontrolo. Sem malo zatezena :D

Nisi zatežena, si pa pravi rakec.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #385 on: September 28, 2008, 08:37:49 PM »
Regina,

ce je ze govora o Umbertu Ecu in njegovem Baudolinu. Kaksna je knjiga v primerjavi z Imenom roze? Ta knjiga me je, ko sem se prebila cez uvodno detaljno opisovanje, cisto prevzela. Sem jo zvecer brala, potem ugasnila luc, knjigo pa postavila pod posteljo, ampak sploh nisem mogla spat, ker me je zanimalo, kako se nadaljuje. In sem luc prizgala in brala naprej.  ::)
A je ta tudi taka? 8)

Odkrito priznam, Baudolina nisem brala.
Mislim, da jo bo Azra pošteno predelala in ko se bo prebila skozi njo, verjamem, da bo to verodostojna kritika. Kar poglej, že naslovnica jo je prevzela.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #386 on: September 28, 2008, 08:39:37 PM »
O, hvala Regina.  ::)

Razmišljaš?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #387 on: September 29, 2008, 12:51:22 AM »

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #388 on: September 29, 2008, 07:38:25 AM »
Jutrooooooooo :)

Iz nocojšnjih sanj se spomnim, da me je klicala po mobitelu moja pokojna sestra. Moj gsm je zazvonil in na ekranu se je pokazala slika moje sestre. Bila sem čisto osupla, kako me lahko ona kliče, saj je vendrale mrtva. V glavnem oglasila se nisem, ker sem imela tako neprijeten občutek...

Hmmmmmmmmmm...zdaj mi je malce žal, da se nisem, ampak na sanje pač ne moreš vedno vplivati, kajne. Se čemu izogibam??? 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #389 on: September 29, 2008, 08:23:35 AM »
Takšno sporočilo podzavesti je največkrat vezano na spomine, za katere veš samo ti.  Na kaj lepega pomisli, na kakšno skupno prijetno doživetje, eno svečko prižgi in veselo zakorači v nov dan.
Sončen dan ti želim, Nena.
www.sepet-sanj.com