Evo mene.

Nekaj vprašanj za tarot, ki se je po dosedanjih izkušnjah "zmotil" mogoče v 5-ih procentih.

1.
ideja za produkt (ni ista kot zadnjič, da ne bo pomote. Je nova). Je v redu? Bo v redu? Paše zraven? Lahko obrodi kaj (sploh ne v finančnem smislu, bolj v ... hmmm... "statusnem" al kako naj temu rečem)?
2.
sodelovanje s kolegico na fakulteti teče fajn. Mogoče bi malo "pofirbcala" glede nje. Kakšna oseba je - oz. ali sem jo "pravilno" ocenila? Zdi se mi fantastična, neverjetno empatična, zrel človek, ni da ni. Intelektualka z neverjetno širino, tudi v duhovnem smislu. Izjemen filing za ljudi. In življenje nasploh. Prav taka čarovnica (bela) se mi zdi.
Pogovarjava se o skupnem projektu. Me je sama povabila. Seveda sem sprejela povabilo.
Kaj poreče tarot?
3.
April se bliža, mogoče bosta

in

v ekzaktni konjunkciji.

Sicer se odločam, da sploh ne bi šla na to pot in bi se mu tokrat rajši izognila. V dobro svojih živcev in ravnovesja, pa telesu bi prihranila obvladovanje velikih količin oksitocina.
Ali pa bi šla (ker grem tudi zase... ekskurzija) in se mu izogibala. Kar malo se mi nagaja.

Pa me zanima, kako to vidi tarot. Bom šla? Se bova srečala? Mogoče nasvet s strani tarota?
Hvala za odgovor že vnaprej!

Oddolžim se lahko z vodniki. Tudi če še kdo rabi, naj pove.