Author Topic: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 68671 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #285 on: March 11, 2014, 08:26:35 AM »
Še jaz eno pitanje prosim, ker sem karte doma pozabla  :-\ Iščem  načine kako pridobit stranke, ker je na tem področju kar precej konkurence. Zdaj me pa zanima ali naj najemem neko zunanje podjetje, ki bi zame opravilo marketinško nalogo, oblikovalo tekste, propagandni material in še najbolj delalo na klicnem centru in se dogovarjalo s strankami, da pridem predstavit ponudbo itd. Zaradi prevelkih obveznosti sama res ne zmorem vsega, ampak ne vem ali bi se mi to splačalo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #286 on: March 12, 2014, 09:15:00 PM »
Še jaz eno pitanje prosim, ker sem karte doma pozabla  :-\ Iščem  načine kako pridobit stranke, ker je na tem področju kar precej konkurence. Zdaj me pa zanima ali naj najemem neko zunanje podjetje, ki bi zame opravilo marketinško nalogo, oblikovalo tekste, propagandni material in še najbolj delalo na klicnem centru in se dogovarjalo s strankami, da pridem predstavit ponudbo itd. Zaradi prevelkih obveznosti sama res ne zmorem vsega, ampak ne vem ali bi se mi to splačalo.

Sem pogledala. Karte, ki so padle: Kralj novcev, Luna, Velika svečenica. Same karte velike arkane, torej je to res pomembna odločitev. Kralj novcev: da, zanesljivost, poštenost, donosnost.  Luna: spremenljivo, negotovo, nekako tipanje v temi (podzavest). Maginja: prav tako črno ali belo, kaj se skriva v ozadju, tudi asociira na podzavest, maginja je lahko super v pomoč, lahko te pa tudi spodnese.... ne vem....po moje prevladuje bolj asociacija na negotovo stanje.

Maja, prosim pomagaj s komentarjem.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #287 on: March 12, 2014, 09:22:35 PM »
Hvala Rena. Men to deluje bolj tko, ideja je dobra, vendar znajo bit izvajalci muhasti, pa bolj da sama nardim haha. Ne vem, naj še Maja pove.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #288 on: March 12, 2014, 09:55:30 PM »
Hvala Rena. Men to deluje bolj tko, ideja je dobra, vendar znajo bit izvajalci muhasti, pa bolj da sama nardim haha. Ne vem, naj še Maja pove.

Na evo, prav super si to skombinirala  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #289 on: March 12, 2014, 10:04:24 PM »
Meni se zdi tudi možno, da bi bilo vse preveč v oblakih. Ne bi dobila tistega, kar bi rada, ne bi bilo tako nazorno, neposredno ... Reklamabi lahko bila preveč "umetniška". S tem seveda ni nič narobe, kadar služi namenu. Tvoja dejavnost je že sama po sebi "nadzemeljska", višja, če veš, kaj mislim povedat ...
Kralj novcev vleče Luno in intuitivno Svečenico k tlom - in tvoja dejavnost potrebuje reklamo, ki bo stvar predstavila kot zemeljsko, življenjsko.
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #290 on: March 12, 2014, 10:14:01 PM »
Potrjujemo torej nek skupen vtis...  ;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #291 on: March 12, 2014, 10:36:20 PM »
Meni se zdi tudi možno, da bi bilo vse preveč v oblakih. Ne bi dobila tistega, kar bi rada, ne bi bilo tako nazorno, neposredno ... Reklamabi lahko bila preveč "umetniška". S tem seveda ni nič narobe, kadar služi namenu. Tvoja dejavnost je že sama po sebi "nadzemeljska", višja, če veš, kaj mislim povedat ...
Kralj novcev vleče Luno in intuitivno Svečenico k tlom - in tvoja dejavnost potrebuje reklamo, ki bo stvar predstavila kot zemeljsko, življenjsko.

Reklama bi bila za računovodstvo, ne za astrologijo. Mislila sem bolj v smislu, da mi prekličejo stranke, kamor potem pridem predstavit svojo ponudbo od vodenja računovodstva, do izobraževanj. Mal mi cajta zmanjkuje klicat okoli, ampak glede na to da imam dar govora in pisanja, bom zgleda morala najti čas  ;D
Hvala punce.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #292 on: March 12, 2014, 10:46:47 PM »
Glede na tisti dve karti sem bila 100%, da gre za astrologijo. Ne glede na to, bi vseeno rekla, da ne bi bilo to čisto to ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #293 on: March 13, 2014, 08:43:30 AM »
Bi še jaz postavila vprašanje.
Kako mi kaže glede vodenja tečaja v aprilu?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #294 on: March 13, 2014, 08:48:35 AM »
Glede na tisti dve karti sem bila 100%, da gre za astrologijo. Ne glede na to, bi vseeno rekla, da ne bi bilo to čisto to ...

Ma astrologija se mi itak ne zdi produkt, ki bi ga lahko tržil na tak način.

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #295 on: March 13, 2014, 09:15:21 AM »

Ma astrologija se mi itak ne zdi produkt, ki bi ga lahko tržil na tak način.

Se strinjam, astrologija se mora delat na drugačen način.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #296 on: March 13, 2014, 09:54:51 AM »
Oops ...
Videla sem marketing pa tri karte in sem komentirala. Posta o načrtu in materialu in strankah in klicnem centru sploh nisem prebrala ...

Se najiskreneje opravičujem.   ;D

Nisem bila pri stvari.

9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #297 on: March 13, 2014, 10:19:23 AM »
Bi še jaz postavila vprašanje.
Kako mi kaže glede vodenja tečaja v aprilu?

Nekaj skrbi in strahu pred začetkom, ampak obenem pa veš, da je pravi čas, da začneš. Delo ti bo v veliko veselje, saj gre za stvar, za katero čutiš, da je del tebe - da bi se že od nekdaj morala ukvarjat z njo - če razumeš, kaj hočem povedat. Zadnja karta je karta Zmernosti. Obljublja ravnovesje, konstruktivno silo in dobro počutje. Hkrati pa opozarja na postopnost in zdravo mero vsega. Ne vloži takoj vse energije, saj ti bo koristila dlje časa.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #298 on: March 13, 2014, 10:37:07 AM »
Evo mene.  :P

Nekaj vprašanj za tarot, ki se je po dosedanjih izkušnjah "zmotil" mogoče v 5-ih procentih.  :o

1. ideja za produkt (ni ista kot zadnjič, da ne bo pomote. Je nova). Je v redu? Bo v redu? Paše zraven? Lahko obrodi kaj (sploh ne v finančnem smislu, bolj v ... hmmm... "statusnem" al kako naj temu rečem)?
2. sodelovanje s kolegico na fakulteti teče fajn. Mogoče bi malo "pofirbcala" glede nje. Kakšna oseba je - oz. ali sem jo "pravilno" ocenila? Zdi se mi fantastična, neverjetno empatična, zrel človek, ni da ni. Intelektualka z neverjetno širino, tudi v duhovnem smislu. Izjemen filing za ljudi. In življenje nasploh. Prav taka čarovnica (bela) se mi zdi.
Pogovarjava se o skupnem projektu. Me je sama povabila. Seveda sem sprejela povabilo.
Kaj poreče tarot?
3. April se bliža, mogoče bosta  :Ma in  :Ve v ekzaktni konjunkciji.  :laugh:
Sicer se odločam, da sploh ne bi šla na to pot in bi se mu tokrat rajši izognila. V dobro svojih živcev in ravnovesja, pa telesu bi prihranila obvladovanje velikih količin oksitocina.
Ali pa bi šla (ker grem tudi zase... ekskurzija) in se mu izogibala. Kar malo se mi nagaja.  :D
Pa me zanima, kako to vidi tarot. Bom šla? Se bova srečala? Mogoče nasvet s strani tarota?

Hvala za odgovor že vnaprej!  :-*

Oddolžim se lahko z vodniki. Tudi če še kdo rabi, naj pove.  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #299 on: March 13, 2014, 10:43:10 AM »
Pika, če imaš vodnike, se prestavi v pravo sobano  ;)

Ti bom tam zastavila vprašanje, Maja bo preveč zasedena s tvojimi vprašanji, da bi še meni kej metala  :P  :laugh: :D :-*
9ZK 674