O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (120/123) > >>

Maja:

--- Quote from: Gloria82 on June 17, 2014, 09:38:38 AM ---...bi pa jaz tudi prosila en vpogled Maja, če lahko.
Se mi uresniči željeno????
 :-*

--- End quote ---

Tole že nekaj časa zori. vse si že 100x premislila, obrnila okrog, pretehtala pa še vedno te drži. Mogoče si se tudi spraševala, od kod ti želja in če je stvar prava zate, če je dobra, primerna, koristna. Hm, 10 diskov, 6 mečev, 2 diska - gre za prestop, spremembo, odhod drugam ali kaj podobnega?
Mislim, da imaš vse možnosti, da se uresniči.

Maja:
Ta del vpogledov v tarot bom počasi zaprla.

Pika in Gloria82, morebitne komentarje na zadnja odgovora lahko še napišeta v tem poglavju, potem bomo nadaljevali tukaj.

Gloria82:

--- Quote from: Maja on June 17, 2014, 10:50:01 AM ---
--- Quote from: Gloria82 on June 17, 2014, 09:38:38 AM ---...bi pa jaz tudi prosila en vpogled Maja, če lahko.
Se mi uresniči željeno????

--- End quote ---

Tole že nekaj časa zori. vse si že 100x premislila, obrnila okrog, pretehtala pa še vedno te drži. Mogoče si se tudi spraševala, od kod t želja in če je stvar prava zate, če je dobra, primerna, koristna. Hm, 10 diskov, 6 mečev, 2 diska - gre za prestop, spremembo, odhod drugam ali kaj podobnega?
Mislim, da imaš vse možnosti, da se uresniči.

--- End quote ---

Hvala Maja 
Drži vse. Zadevo sem že 1000x obrnila okrog in še jo obrašam na vse možne načine in iščem način kako doseči željeno.
Je sicer majčkena željica, pa tolko ovir do nje  :laugh:, amak ne obupam.
Hotela sem neko potrditev, se splača upat ali ne....
Hvala ti!

In za uresničitev bi dejansko moralo prit do prestopa, jaaaaaa...

Maja:
Včasih še vedno ne morem verjet, kako prav ima tarot.  :o

Naj se ti uresniči. Veliko pa lahko dejansko sama pomagaš pri uresničitvi.

Gloria82:

--- Quote from: Maja on June 17, 2014, 11:26:55 AM ---Včasih še vedno ne morem verjet, kako prav ima tarot.  :o

Naj se ti uresniči. Veliko pa lahko dejansko sama pomagaš pri uresničitvi.

--- End quote ---

Jaz pa ne morem verejt, kako ti dobro bereš karte.
Hvala Maja.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version