O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
Maja:
--- Quote from: Azeleja on October 21, 2013, 09:52:27 AM --- ??? včeraj sem se z partnerjem znašla v eni čudni debati in nekaj preveč zinila .... Kako se bo rešila situacija? Me mora kaj skrbeti?
--- End quote ---
Če se boš znala zdaj dobro izmazat, ne bo težav.
Sicer je pa tako ... Partner je tvoj najbolj intimen bližnji in bi se z njim mogla vedno odkrito pogovarjat. Če si rekla, da si zinila preveč ... Mogoče med vama kaj takega visi? Je kaj nedorečeno? Se o čem ne moreta pogovarjat. To je veliko veji problem kot ena uboga izjava.
Maja:
--- Quote from: Lisa on October 21, 2013, 04:26:24 PM ---Mene pa zanima, če se bo vrnil v moje življenje ali ne?
HVALA! ;)
--- End quote ---
Trenutno težko vidim, kako bo, ker je zelo jezen in trmast. Počakaj, da se razkadi, potem lahko še enkrat pogledava. Tole ni prvič - odhod, morebitna vrnitev ... Se dogaja vsake toliko. Po eni strani te ta odnos osrečuje, po drugi spravlja v obup. Zdaj ne moreš nič. Izkoristi čas zase in pregled svojih čustev. V čem si pustiš biti ujeta?
Maja:
--- Quote from: tia on October 21, 2013, 06:53:18 PM ---
Uh, ena informacija pricurljala, da se nekje odpira možnost zaposlitve v kratkem. Bo uspešno zame? Prosim in hvala.
--- End quote ---
Možnosti so dobre. Srečno!
Azeleja:
--- Quote from: Maja on October 21, 2013, 10:46:10 PM ---Če se boš znala zdaj dobro izmazat, ne bo težav.
Sicer je pa tako ... Partner je tvoj najbolj intimen bližnji in bi se z njim mogla vedno odkrito pogovarjat. Če si rekla, da si zinila preveč ... Mogoče med vama kaj takega visi? Je kaj nedorečeno? Se o čem ne moreta pogovarjat. To je veliko veji problem kot ena uboga izjava.
--- End quote ---
Hm nevem a ima R merkur kaj *prste* vmes ampak odgovor, ki je namenjen Lisi meni veliko bolj odgovori na vprašanje kot pa tale zgoraj ... hm hm ::)
Tejka:
--- Quote from: Tejka on October 17, 2013, 03:57:34 PM ---Mi lahko lepo prosim ena vrže tarot ...
Spet štala z dediščino, nikakor ne pridemo do sporazuma :/
Pa en odnos je. Če je. Tako čudno vseskupaj, da mi nič ni jasno.
Hvala :*
--- End quote ---
;D ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version